Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 12:55 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Filomen pisze:
2. Ewa , kartki to jest [b]bardzo doba propozycja
- miałam też zaproponować żeby stowarzyszenie dziękowało darczyńcom ewent. jeszcze krótko informowało o tym, na co zostały przeznaczona ich pomoc. Naprawdę , darczyńca całkiem inaczej sie czuje jeśli wie, że pomógł KONKRETNEMU kotu .Wierzcie mi , ja daję także na inne zwierzęta , nie tylko z kociej chatki - naprawdę mnie denerwuje jak nie mogę się doprosić nawet informacji, czy pieniądze dotarły do celu ( niezawsze jest odrębny nr konta na konkretny cel, czasem tylko opis przelewu wsakzuje na co płacimy ).Takie podziękowanie dla darczyńców to miły gest a ponadto może zachęcać do dalszej pomocy - każdy lubi być doceniony i zauważony.

czekam jak Iwetka i Terenia prześlą mi listę darczyńców, mozemy zrobic uniwersalne podziękowania albo bardziej indywidualne [/quote]
A może by tak do takich podziękowań dodać jakąś ulotkę informacyjną :?: Choć nie wiem czy akurat darczyńcy to nie są przypadkiem bardzo dobrze poinformowani... ale jeżeli nie, to można by im przesłać takie załączone pisemką jak to wszystko wygląda, co się zrobiło do tej pory, co się będzie robić, jak wygląda sytuacja w schronie na chwilę obecną, czego szukamy i na co zbieramy....
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pt lip 30, 2010 12:57 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Ewuniu postaram się przez sobotę i niedzielę zrobić wszystko o co prosiłaś :D
I jeszcze jedna sprawa w zasadzie jedna z ważniejszych, cały czas borykamy się z kwestią ogłoszeń dla kociaków. Marta robi allegro można kopiować ogłoszenia z allegro lub bezposrednio z naszej stronki, wszyscy wiemy jak z dalszym kopiowaniem jest :( może ktoś biegły w róznych technikach komputerowych kto się na tym zna -cośby podpowiedział w tym temacie może są jakieś lepsze sposoby kolportowania ogłoszeń w sieci, bo my robimy to tak na chłopski rozum :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 30, 2010 13:19 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Iweta pisze:
Iweta pisze:

Proszę osoby, które wpłaciły już składkę a jest większa niż 10 zł o przysłanie mi wiadomości, czy jest to składka powiększona na jeden miesiąc czy tez kwote trzeba podzielić na poszczególne miesiące. Bardzo proszę o zaznaczanie tego w przelewie. Tylko Marta i Dorotka okresliły za jakie miesiące płaca składkę.
Bubor, Nowa82, Balbina38
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lip 30, 2010 13:40 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Filomen pisze:Ogłoszenie parafialne do członków stowarzyszenia :)

remont - Dorotko czy udało się wymierzyć pomieszczenia w schronisku?

to na tyle, jak zapomniałam o czymś proszę o przypomnienie.

Prezeska :wink:

Tak szefowo obmierzyłam :D Wymiary prześlę ci na maila :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 30, 2010 13:57 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Nowa82 pisze:i faktycznie trza by sprawdzić czy z facebooka, bo jak tak to świetna rzecz!
Niestety co do kompa to trochę noga jestem, nawet fotki na miau nie umiem dodać :ryk: ale mogę się coś dołożyć finansowo żeby Boryskowi zrobić takie ogłoszenie :roll:

Karolina ja zasponsoruję takie ogłoszenie dla schroniskowych maluszków, moge też dołożyć się do Borysa :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 30, 2010 14:20 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Poszła moja składka maj-wrzesień na KC do Iwety i na operację Mokki do Mikuś.

Miziamy, miziamy :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lip 30, 2010 14:23 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Alienor pisze:Poszła moja składka maj-wrzesień na KC do Iwety i na operację Mokki do Mikuś.

Miziamy, miziamy :wink:

Dziewczyny ja sie juz całkiem w tym wszystkim pogubie, dlaczego maj-wrzesień, składki na Stowarzyszenie obowiązuja chyba od Lipca. Czy sie mylę? :roll:

Iweta

Post » Pt lip 30, 2010 14:26 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Eee tam, bez problemu się znajdziesz :wink: Uznajmy, że mam składki opłacone do końca września, ok?

I proszę wpisać mnie na dyżur ranny w KC na czwartek 5ego sierpnia. :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lip 30, 2010 14:35 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Alienor pisze:Eee tam, bez problemu się znajdziesz :wink: Uznajmy, że mam składki opłacone do końca września, ok?

I proszę wpisać mnie na dyżur ranny w KC na czwartek 5ego sierpnia. :ok:

OK. Większe kwoty zawsze mile widziane :wink:

Iweta

Post » Pt lip 30, 2010 14:44 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Sluchajcie, a ja jestem na liscie czy nie ? Skleroze mam, wiem , ze cos podpisywalam ale nie wiem co :oops:
Skladke chetnie zaplace.

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pt lip 30, 2010 14:48 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

moni_citroni pisze:Sluchajcie, a ja jestem na liscie czy nie ? Skleroze mam, wiem , ze cos podpisywalam ale nie wiem co :oops:
Skladke chetnie zaplace.

Jesli chodzi o to kto jest na liście to najlepiej bedzie wiedziała Gosia :wink:

Iweta

Post » Pt lip 30, 2010 14:53 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Iweta pisze:
moni_citroni pisze:Sluchajcie, a ja jestem na liscie czy nie ? Skleroze mam, wiem , ze cos podpisywalam ale nie wiem co :oops:
Skladke chetnie zaplace.

Jesli chodzi o to kto jest na liście to najlepiej bedzie wiedziała Gosia :wink:

Lista nie lista składki mogą być.
Zawsze od członka :wink: wspierającego, sympatyka lub członka :wink: na oczekującego na przyjęcie do Stowarzyszenia
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 30, 2010 15:33 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Zakładam opcję alergii na kurczaki czyli na gerberki. Ale jak małe cholerstwo przekonac do jedzenia czegokolwiek innego??? :evil: Dziś kupiłam wszystkie możliwe badziewia bez kurczaka dla kocich dzieci i co??? Pełna miska a ten drze japę :evil: Wciskałam po troszkę do pysia coby zakosztował i co i dooopa :evil:
Przemrożona wołowinka też bleeee
Może macie jakiegoś pomysła ??
W poniedziałek jedziemy na Brynów bo tam robią zeskrobiny ze skóry no i jest dermatolog
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lip 30, 2010 15:44 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Stąd też prośba do Agnieszki określ się proszę, czy masz zamiar chodzić na dyzury czy nie?Jezeli nie prosimy o zwrot kluczy ,jeżeli dorabiałaś je na własny koszt zwrócimy pieniążki nie ma problemu :)[/quote]

Droga Matko Marudo!

Swoją działalność w kociarni uważam za zawieszoną (nie zaś zakończoną) i podejmę ją, gdy moja kotka (notabene wciąż w trakcie leczenia) wyjdzie na tzw. prostą. Jeżeli kiedykolwiek, ze względu na niemożliwe dziś do przewidzenia okoliczności, zdecyduję się zaprzestać dotychczasowej formy działania - zwrócę klucze, z których nie robiłam, nie robię i nie zamierzam robić niewłaściwego użytku.

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Pt lip 30, 2010 17:25 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Stąd też prośba do Agnieszki określ się proszę, czy masz zamiar chodzić na dyzury czy nie?Jezeli nie prosimy o zwrot kluczy ,jeżeli dorabiałaś je na własny koszt zwrócimy pieniążki nie ma problemu :)[/quote]

Droga Matko Marudo!

Swoją działalność w kociarni uważam za zawieszoną (nie zaś zakończoną) i podejmę ją, gdy moja kotka (notabene wciąż w trakcie leczenia) wyjdzie na tzw. prostą. Jeżeli kiedykolwiek, ze względu na niemożliwe dziś do przewidzenia okoliczności, zdecyduję się zaprzestać dotychczasowej formy działania - zwrócę klucze, z których nie robiłam, nie robię i nie zamierzam robić niewłaściwego użytku.[/quote]

Napisz mi proszę Agnieszko kiedy będziesz na dyżurze.
2.Jeśli działalność zawieszasz to proszę o zwrot kluczy.
3.Klucze damy ponownie jeśli będziesz już ZDECYDOWANA.

Pozdrawiam Baśka.

Co jest !?
1. Dlaczego nagle moje klucze stanowią problem? I przede wszystkim na czym ów problem polega - ja tego nie rozumiem.
2. Odpowiedzi na skierowane do mnie pytania znajdują się powyżej. Jaśniej już wyrazić się nie potrafię.
3. Ja nie pozdrawiam - WKURZYŁAM SIĘ.

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

[poprzednia][następna]