K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 12:13 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Ja wrzucę opis i historię Mruni, tylko do kogo podać kontakt?
Jak dobrze pójdzie, to panna będzie po szczepieniu u Tweety, a jak nie to na Kocimskiej.
Innych kotów nie znam, znaczy znam, ale nic o nich nie wiem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lip 30, 2010 12:33 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

czy ma ktoś już może przypadkiem grafik KV na sierpień?

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt lip 30, 2010 12:52 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

hmm, Miszelino, w sprawie Mruni, chyba będziesz najlepsza (w ogóle jesteś najlepszą Miszeliną), a gdyby nie mrunia, to zapytaj, co i przekaż adze lub mnie numer, coś zaproponujemy... chyba.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt lip 30, 2010 13:08 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

lutra pisze:kosmo, prześlij mailem do mnie, a ja wrzucę do galerii. Myślę, że wygodniej jest, jak jest wszystko razem...

dobrze Amelio, wysle

Aha, mam takie pytanie. Czy pamietasz o tym bazarku od Anety od Zwierzynca z Arwetu?
Zapomnialam zapytac, czy mission completed successfully czy niebardzo :lol:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lip 30, 2010 13:14 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

mam w bagażniku... nie wiem, gdzie zostawić, mam też karmę dla toszy (2 kg sanabel kitten), może na chocimskiej wszystko, łącznie z karmą dla namidy, znaczy mamidy ;p
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt lip 30, 2010 13:43 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

lutra pisze:hmm, Miszelino, w sprawie Mruni, chyba będziesz najlepsza (w ogóle jesteś najlepszą Miszeliną), a gdyby nie mrunia, to zapytaj, co i przekaż adze lub mnie numer, coś zaproponujemy... chyba.

OK, nie ma sprawy.
Jak będą juz dostępne zdjęcia, roześlę tekst do ogłaszarek, ale ani na FB ani na stronę nie wkleję.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lip 30, 2010 14:51 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

miszelina pisze:
lutra pisze:hmm, Miszelino, w sprawie Mruni, chyba będziesz najlepsza (w ogóle jesteś najlepszą Miszeliną), a gdyby nie mrunia, to zapytaj, co i przekaż adze lub mnie numer, coś zaproponujemy... chyba.

OK, nie ma sprawy.
Jak będą juz dostępne zdjęcia, roześlę tekst do ogłaszarek, ale ani na FB ani na stronę nie wkleję.

na FB wklei Etiopia, przeszkolona. Jak ciotka Lutra weźmie laptopa to może na stronę też się wrzuci a jak nie to prześlijcie i tak do mnie, wstawię po powrocie.
Lutro, karmę dla Ostródy i wodę ze źródełka macie na Chocimskiej od odbioru, bo już dzisiaj żadne z nas się nie wyrobi z dodatkowym kursem w Waszą stronę. asz mi przypomnieć o nivalinie ;-)

Wieści z KV: musiałam podjąć decyzję o uśpieniu Pinia. Był nieprzytomny, mózg uszkodzony, żadnych odruchów, źrenice nierówne, pyszczek pogruchotany cały :cry:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lip 30, 2010 15:23 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

lutra pisze:mam w bagażniku... nie wiem, gdzie zostawić, mam też karmę dla toszy (2 kg sanabel kitten), może na chocimskiej wszystko, łącznie z karmą dla namidy, znaczy mamidy ;p

Zostaw prosze na Kocimskiej jesli mozesz. Ja sobie w poniedzialek wezme. Moge wtedy oczywiscie tez dla Toszy zwiac wtedy jedzonko :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lip 30, 2010 16:22 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

kosma_shiva pisze:
lutra pisze:mam w bagażniku... nie wiem, gdzie zostawić, mam też karmę dla toszy (2 kg sanabel kitten), może na chocimskiej wszystko, łącznie z karmą dla namidy, znaczy mamidy ;p

Zostaw prosze na Kocimskiej jesli mozesz. Ja sobie w poniedzialek wezme. Moge wtedy oczywiscie tez dla Toszy zwiac wtedy jedzonko :)

a możesz wziąć też dla Państwa P. 10 bozit? dałabym im namiar do Ciebie aby sobie odebrali? Chyba, że Tosza weźmie, bo będzie flizować.

Toszo, zakupy materiałowe zrobione, złożone na Chocimskiej.

Kotowóz nadal w naprawie.

Idę się pakować, hura, hura :)

Tweety

Post » Pt lip 30, 2010 16:51 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

http://allegro.pl/item1169135823_miniaturowe_sniezne_panterki_w_afn.html

nie wiem czy te koty pod nasza opieką, niech ktoś daje znać czy nadal są w adopcji bo pewnie rozejdą się szybko.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt lip 30, 2010 16:57 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Ja w pon. poodnawiam ogłoszenia na części portali (Allegro cały czas wisi), bo na moment będę miała net.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt lip 30, 2010 17:10 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt lip 30, 2010 17:15 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

ZAKTUALIZUJCIE PROSZE PIERWSZA STRONĘ BO Z TEGO CO WIDZE NIEKTÓRE KOTY JAK ETKA MAJA ZAKLEPANE DOMY, JEST BAŁAGAN STARSZNY BO DOSTAJĘ NA MAILA ZDJĘCIA I NIE WIEM WOGOLE SKĄD SĄ TE KOTY I KTO BĘDZIE INFORMOWAŁ JAK PÓJDĄ DO DOMU. POD CZYJĄ SA OPIEKĄ, ITD...

OD TERAZ ROBIĘ OGŁOSZENIA W OPARCIU O PIERWSZY POST BO SIE CAŁKIEM POGUBIĘ. INNYCH NIE PRZYJMUJĘ.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt lip 30, 2010 17:16 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

CO Z KOCIĘTAMI Z WLOSKIEJ ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt lip 30, 2010 18:11 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Akima pisze:ZAKTUALIZUJCIE PROSZE PIERWSZA STRONĘ BO Z TEGO CO WIDZE NIEKTÓRE KOTY JAK ETKA MAJA ZAKLEPANE DOMY, JEST BAŁAGAN STARSZNY BO DOSTAJĘ NA MAILA ZDJĘCIA I NIE WIEM WOGOLE SKĄD SĄ TE KOTY I KTO BĘDZIE INFORMOWAŁ JAK PÓJDĄ DO DOMU. POD CZYJĄ SA OPIEKĄ, ITD...

OD TERAZ ROBIĘ OGŁOSZENIA W OPARCIU O PIERWSZY POST BO SIE CAŁKIEM POGUBIĘ. INNYCH NIE PRZYJMUJĘ.

jeżeli ode mnie to ja już Cię przepraszałam i dosyłałam wiadomości. Cała reszta czyli dom dla Etki, kociaki z Myślenic czy od p. Heleny to kwestia z wczoraj. Jako, że mam czelność wyjechać jutro na tydzień urlopu to muszę podomykać rożne istotne sprawy, nie tylko fundacyjne chociaż głównie i uzupełniać pierwszy post będę dopiero dzisiaj wieczorem/w nocy. Można wziąć informacje ze strony lub FB. Tam już wszystko uzupełniłam wczoraj. Uważam, że są to miejsca ważniejsze niż pierwszy post, bo głównie trafiają do potencjalnych adoptujących ale i ogłaszający mogą się nimi posługiwać. Sorry za ten dzień obsuwy w pierwszym poście ....

Kocięta z Włoskiej są u koleżanki Zosi Bronowickiej, to oswojone chore pozostałe dzikusy aż strach. Żadne nie do ogłaszania

Tweety

[poprzednia][następna]