Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:kosmo, prześlij mailem do mnie, a ja wrzucę do galerii. Myślę, że wygodniej jest, jak jest wszystko razem...
lutra pisze:hmm, Miszelino, w sprawie Mruni, chyba będziesz najlepsza (w ogóle jesteś najlepszą Miszeliną), a gdyby nie mrunia, to zapytaj, co i przekaż adze lub mnie numer, coś zaproponujemy... chyba.
miszelina pisze:lutra pisze:hmm, Miszelino, w sprawie Mruni, chyba będziesz najlepsza (w ogóle jesteś najlepszą Miszeliną), a gdyby nie mrunia, to zapytaj, co i przekaż adze lub mnie numer, coś zaproponujemy... chyba.
OK, nie ma sprawy.
Jak będą juz dostępne zdjęcia, roześlę tekst do ogłaszarek, ale ani na FB ani na stronę nie wkleję.
lutra pisze:mam w bagażniku... nie wiem, gdzie zostawić, mam też karmę dla toszy (2 kg sanabel kitten), może na chocimskiej wszystko, łącznie z karmą dla namidy, znaczy mamidy ;p
kosma_shiva pisze:lutra pisze:mam w bagażniku... nie wiem, gdzie zostawić, mam też karmę dla toszy (2 kg sanabel kitten), może na chocimskiej wszystko, łącznie z karmą dla namidy, znaczy mamidy ;p
Zostaw prosze na Kocimskiej jesli mozesz. Ja sobie w poniedzialek wezme. Moge wtedy oczywiscie tez dla Toszy zwiac wtedy jedzonko :)
Akima pisze:ZAKTUALIZUJCIE PROSZE PIERWSZA STRONĘ BO Z TEGO CO WIDZE NIEKTÓRE KOTY JAK ETKA MAJA ZAKLEPANE DOMY, JEST BAŁAGAN STARSZNY BO DOSTAJĘ NA MAILA ZDJĘCIA I NIE WIEM WOGOLE SKĄD SĄ TE KOTY I KTO BĘDZIE INFORMOWAŁ JAK PÓJDĄ DO DOMU. POD CZYJĄ SA OPIEKĄ, ITD...
OD TERAZ ROBIĘ OGŁOSZENIA W OPARCIU O PIERWSZY POST BO SIE CAŁKIEM POGUBIĘ. INNYCH NIE PRZYJMUJĘ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 154 gości