K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 21:29 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Etiopia pisze:
BarbAnn pisze:ode mnie należność za żwirek wyszła w zeszły piątek, na konto to co zwykle
Fajnie że Etka będzie mieć dobry dom.Co do przychodzenia, to jak była na koloniach, po zabawie, wskakiwała na fotel obok mnie i siedziała grzecznie...przez 5 minut
ale przychodziła , i to się liczy

Ona jak jest zmęczona potrafi zasnąć na nogach. Ale tylko wtedy...

BarbAnn przygarniesz Etkę na kolonie od 9 do 12 sierpnia ?? ja mam wtedy szpital.
Proszę proszę... :1luvu:

ja mogę, mnie tam bez różnicy. Będę przychodzić tylko spać do domu a koty będą na obozie survivalowym, przeżyją najbardziej pomysłowe, kreatywne, o dużej woli przeżycia :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lip 29, 2010 22:40 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Dziewczyny Ogłaszarki właśnie wysłałam do Was fotki mojej Pchły, niestety nie potrafię pisać rzewnych ogłoszeń :cry: mam nadzieję że mi wybaczycie <prosi>

Wiem że powinnam to zrobić już dawno ale obecnie pracuję po 12-13h i nie mam dostępu do poczty w pracy... :(

Tweety pisze:
Etiopia pisze:
BarbAnn pisze:ode mnie należność za żwirek wyszła w zeszły piątek, na konto to co zwykle
Fajnie że Etka będzie mieć dobry dom.Co do przychodzenia, to jak była na koloniach, po zabawie, wskakiwała na fotel obok mnie i siedziała grzecznie...przez 5 minut

BarbAnn przygarniesz Etkę na kolonie od 9 do 12 sierpnia ?? ja mam wtedy szpital.

ja mogę, mnie tam bez różnicy. Będę przychodzić tylko spać do domu a koty będą na obozie survivalowym, przeżyją najbardziej pomysłowe, kreatywne, o dużej woli przeżycia :wink:

U mnie taki obóz Footra mają już od 2 tygodni... na chwilę obecną strat w kotach nie ma... może Kenusia ciut schudła, a Pchła ciut urosła ... więcej grzechów nie pamiętam...
Aha zgłaszam ponowne zażalenie Pchła bywa nad ranem złośliwa jak komar, z każdej strony gryzie i drapie ... o co Jej chodzi? :roll:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Czw lip 29, 2010 23:18 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Koło 19-stej został dzisiaj zgarnięty kocurek z Wielickiej, zderzył się z samochodem :( Na ten moment wieści są takie, że ma obrzęk mózgu, sztywne kończyny, a z rzeczy błahych złamaną żuchwę. obawiam się, że przyniesiemy mu tylko dobrą śmierć ....

Tweety

Post » Pt lip 30, 2010 4:52 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

miszelina pisze:
Miuti pisze:Tweety - jeżeli jest jakaś tragedia, to kocię z kociętami mogę wziąć.......

Mrunia OK. Wydziwia z źarciem.

Dziękuję Kosmie - Shivie i Jej Chłopu za obfocenie kici tudzież pomoc przy czyszczeniu uszek i podaniu zastrzyku Mruni...

Jakiego zastrzyku?!

Miuti, ponawiam pytanie: jaki zastrzyk dostała Mrunia i po co? Szpeyer nic jej nie zalecił. Czyżbyś była z nią u Twoich wetek?

W żadnym razie nie kwestionuje Twego doświadczenia, chodzi o to, że Mrunia w przyszłym tygodniu ma być szczepiona i lekarz przed szczepieniem musi wiedzieć, co i kiedy kot brał.

EDIT: już wiem, że enroxil. Miuti dzwoniła, że dzisiaj gorzej :( Zabieram małą po południu do Szpeyera na kontrolę, bo podobno szew się paprze. Może ma uczulenie na szwy, a może na enroxil?
Ostatnio edytowano Pt lip 30, 2010 8:21 przez miszelina, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lip 30, 2010 7:46 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

udusze za 50 mega na poczcie
jak nic
prośba o opis dot tych zdjęć
jesli jest w pliku o wadze 26 to nie jestem w stanie go niczym otworzyc
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt lip 30, 2010 8:05 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

BarbAnn pisze:udusze za 50 mega na poczcie
jak nic
prośba o opis dot tych zdjęć
jesli jest w pliku o wadze 26 to nie jestem w stanie go niczym otworzyc

to o mnie :oops: :oops:
prawdę mówiąc nie obrabiam zdjęć, które dostaję, bo każdy chce jakieś tam inne. Opis czy raczej informacje od ich karmicielki i info od p. Łukasza dosłałam.

Tweety

Post » Pt lip 30, 2010 8:26 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

dostalam tego drugiego emaila.Zmniejszylam, wrzucilam na miau adopcje
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt lip 30, 2010 8:42 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Przepraszam za prywatę kocią, ale tutaj dużo Krakusów zagląda :oops:

Serdecznie zapraszam na WYPRZEDAŻ WAKACYJNĄ. Będzie mnóstwo ciekawych fantów do kupienia.

Miejsce: Kraków, ul. Kosynierów 5, KARCZMA BOBRÓWKA
Czas: 31 lipca 2010 roku (sobota) oraz 1 sierpnia 2010 roku (niedziela)
Godziny otwarcia: sobota od 13:00 do 20:00; niedziela od 13:00 do 18:00
Cel: napełnić brzuszki i kuwety podopiecznym Fundacji MiauKot

viewtopic.php?f=1&t=113278

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt lip 30, 2010 9:24 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

:)
szkoda, że mnie nie będzie...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt lip 30, 2010 10:31 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Fotografowana byla Mrunia, bury kocurek i kotka z podworka - strasznie fajna, bialo-czarna.

Tweety, strasznie mi wstyd - nzapomnialam o wplacie za zwirek. Juz nadrobilam :oops:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lip 30, 2010 10:35 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Tweety pisze:

moje miały tak do wczoraj
spox
Dały radę
I nie zauwazam siersci na podlodze
ona nie istnieje-niemajej
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt lip 30, 2010 11:01 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

kosma_shiva pisze:Fotografowana byla Mrunia, bury kocurek i kotka z podworka - strasznie fajna, bialo-czarna.

Tweety, strasznie mi wstyd - nzapomnialam o wplacie za zwirek. Juz nadrobilam :oops:

A zdjęcia gdzie :twisted:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lip 30, 2010 11:48 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Tweety pisze:
Etiopia pisze:

Tweety zostaniesz w odwodzie jak by co .

Help kto przetrzyma Etkę ??
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt lip 30, 2010 11:49 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

miszelina pisze:
kosma_shiva pisze:Fotografowana byla Mrunia, bury kocurek i kotka z podworka - strasznie fajna, bialo-czarna.

A zdjęcia gdzie :twisted:

zdjecia w formacie RAW na karcie w aparacie.
Jak pisalam Krzysiek jechal do spotkanie, dzis tez jest na jakims spotkaniu, ktoro konczy sie ok 14.00

Jak z niego wroci to obrobi i sformatuje zdjecia i wysle. Tylko czy sa teksty do nich?
Do wszystkich oglaszarek wyslac?
Bedzie to link na imageshacku.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lip 30, 2010 11:54 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

kosmo, prześlij mailem do mnie, a ja wrzucę do galerii. Myślę, że wygodniej jest, jak jest wszystko razem...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]