kotka doroty pisze:Ha!Przedwczoraj,położyłam kocyk bezkłaczkowy ,a dzisiaj eech
Posłucham Twojej rady Anulko,jak mnie napadnie ochota na czyszczenie kocyka ,to usiądę w kącie i poczekam aż mi przejdzie
Anulka a zwróciłaś uwagę na skarpetki 
No jak mozesz pytac w ogole-skarpetek nie zdarza mi sie przegapic.Zastanawialam sie ,czy wkleisz wiecej jak poprosze
Ja tak mam z Guciem -fotel przejezdzam gabka, Gucio na nim sie kladzie dwie godziny potem wyglada jakby fotel nie byl odklaczany

Zabers bo ja mialam na mysli takie wystawowe firanki i zaslonki
A tamten watek byl tak naladowany nienawiscia,ze po prostu zal mi ludzi ,ktorzy sa w stanie cos takiego napisac
.Ja nie rozumiem ,jak mozna nienawidzic jakis ludzi ot tak ogolnie jako grupe,jak mozna dzielic koty na te lepsze i gorsze. Takie myslenie litosc we mnie wzbudza i...modle sie do gory,by oswiecila co niektorych. Kiedys tez bylam bardziej carno -biala w swoich pogladach,ale kurcze clzowiek z wiekiem sie powinien rozwijac,nabierac dystansu,nauczyc ,ze nie "wszyscy" sa tacy sami,zal i tyle
Ciesze sie ,ze w realu mam zyczliwych ludzi wokol,ktorzy po prostu lubia zwierzaki,pomagaja sobie i im.Taka sobie zwykla normalnosc.Nocuje u mnie kolezanka ,co ma dachowcow 5,w dzien pilnuja mi okien od podworka na wszelki wypadek sasiedzi i 2 kociary

,bo mieszkam na niskim parterze.kurcze ,czy tak trudno o zyczliwosc i tolerancje w necie

.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.