Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 12:26 Re: świat im się zawalił,burasa dopada DEPRESJA :((((((((

Uszy u Cezara już czyste. :ok:

Asu

Od: Pon sty 14, 2008 19:45

Post » Śro lip 28, 2010 12:33 Re: świat im się zawalił,burasa dopada DEPRESJA :((((((((

Asu pisze:Uszy u Cezara już czyste. :ok:

No to brawo :1luvu: :ok:
ku radości Cezara :wink: 8)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lip 28, 2010 19:56 Re: świat im się zawalił,burasa dopada DEPRESJA :((((((((

Agness78 pisze:
Asu pisze:Uszy u Cezara już czyste. :ok:

No to brawo :1luvu: :ok:
ku radości Cezara :wink: 8)

cieszymy się radością Cezara ;)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lip 29, 2010 8:36 Re: świat im się zawalił,burasa dopada DEPRESJA :((((((((

Hop na górę po domki :kotek:

Asu

Post » Czw lip 29, 2010 18:53 Re: ( WRO)7 staruszków, zachorował opiekun, błagam o dt lub ds!

jessi74 pisze:prosimy o pomoc! chociaż tdt! to wielka tragedia tych kotów i tej pani....

EDYTOWANY:

rozliczenia -
wpływy razem 303zł
mawin 50zł 20.07.10r. na szczepienie
dagmara olga 30zł za broszkę od miodalik 20.07.10r.
dagmara-olga 47zł z bazarku, od turkawka 21.07.10r.
dagmara-olga 27zł z bazarku, od CoToMa, 22.07.10r.
dagmara-olga 149zł -z bazarku od pertilien 22zł, JaBa 25ZŁ, Froggy 10zł, mamaja4 23zł, Yossariana 19zł, AgaPap 25zł, iśka 25zł

Wydatki: 50zł przekazane do dt do którego pojadą Laos i Baltazar - za zakup preparatu orydermyl i preparatu na pasożyty wewnętrzne[/size]
kroplówki i witaminy dla Laosia

mamy uzbierane ponad 300zł , zdecydujmy jak ta kwotę rozdysponować na koty które szukają w dalszym ciągu domu tymczasowego: tj. Gogle i Florka oraz Jasiek
zapomniałam chyba napisać że Laoś zostaje u pani Teresy. Po tym jak kot cierpiał rozłąkę, narazie zdecydowała go sobie zostawić. Na jednego kota może rodzina się zgodzi.

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lip 30, 2010 14:48 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Podrzucę chociaż :(

Agness78

Post » Sob lip 31, 2010 7:09 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Proszę napisać tutaj, gdzie aktualnie są wystawione ogłoszenia dla kotów.
Ja mogę zająć się ogłoszeniami na Allegro.

Asu

Post » Sob lip 31, 2010 11:50 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Asu pisze:Proszę napisać tutaj, gdzie aktualnie są wystawione ogłoszenia dla kotów.

postaram się zrobić porządek i wpisac w pierszym poście gdzie są ogłoszenia
O Rudaska zapytały dwie panie, narazie nic nie wiem o domkach, trzymamy kciuki, moze coś z tego wyjdzie.
Oby znalazł taki super dom jak Baltazar :ok: :ok:

jessi74

Post » Sob lip 31, 2010 13:40 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

dziękujemy za pozdrowienia od pani Zosi :))
Stosunki między rezydentkami a Manią są... nijakie. Dziewczyny obchodzą się z daleka, ale do rękoczynów nie doszło. Mam wrażenie, że wszystko przed nami i że dopiero do moich kotek dochodzi, że to nie sen, i jak się obudzą jutro rano to ta Ruda &..^% nie zniknie. Mania w tym wszystkim trzyma klasę!! Jest proludzkim, miziastym i wyjątkowo spokojnym kotkiem. Niektórych jej zachowań ( lęków ?! ) nie rozumiem i dlatego prosiłabym o jakąś informację, dlaczego i w jaki sposób trafiła z dworca do pani Teresy. Może dzięki temu ułatwiłabym jej asymilację.

dagaidarek

Od: Wto mar 16, 2010 20:08

Post » Sob lip 31, 2010 16:16 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

jessi74 pisze:
Asu pisze:Proszę napisać tutaj, gdzie aktualnie są wystawione ogłoszenia dla kotów.

postaram się zrobić porządek i wpisac w pierszym poście gdzie są ogłoszenia
O Rudaska zapytały dwie panie, narazie nic nie wiem o domkach, trzymamy kciuki, moze coś z tego wyjdzie.
Oby znalazł taki super dom jak Baltazar :ok: :ok:

To oby coś z tego wyszło. Bo u mnie w domu sytuacja nieciekawa. Jedna z moich kotek porządnie się zestresowała obecnością obcego kota w domu i dostała kataru. Jest już na drugim antybiotyku, który tylko trochę jej ulżył. W poniedziałek idę z nią do weta. Pewnie zaaplikuje jej jakiś inny antybiotyk. Oby okazał się skuteczny. Poza tym dostaje taki preparat na wspomaganie terapii herpeswirozy kotów Enisyl-F. A co drugi dzień jeżdże z nią na zastrzyk udrażniający nosek.

Asu

Post » Sob lip 31, 2010 16:51 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

OJEJ, to reczywiście sytuacja nieciekawa. Asu, ale Twoja koteczka jest szczepiona? no i mam nadzieję że Rudasek nie podłapie kataru...
niestety jeden domek już na początku okazał się niewłaściwy, mimo że bardzo rudym kotem jest zainteresowany :?
drugi narazie nic nie odpisał....

dagaidarek - będę w pn w okolicy zamieszkania p. Teresy, wstąpię do niej i spróbuję dowiedzieć się czegoś więcej
Ostatnio edytowano Sob lip 31, 2010 18:04 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Sob lip 31, 2010 18:00 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

[quote="jessi74"]OJEJ, to reczywiście sytuacja nieciekawa. Asu, ale Twoja koteczka jest szczepiona? no i mam nadzieję że Rudasek nie podłapie kataru...
niestety jeden domek już na początku okazał się niewłaściwy, mimo że bardzo rudym kotem jest zainteresowany :?
drugi narazie nic nie odpisał....

Rudy na pewno nie podłapie kataru, ani moja druga kotka. Zero objawów. Ta zakatarzona jest już chora dwa tygodnie, więc gdyby pozostałe miały zachorować, to już by się to stało.

Asu

Post » Sob lip 31, 2010 19:44 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Naprawdę nie rozumiem zawsze rude znajdowały domy błyskawicznie a przynajmniej było co najmniej kilku zainteresowanych :roll:
Asu czy możesz zrobić mu jeszcze kilka ładnych fotek? Może spróbujemy jakoś inaczej go ogłosić..... a może to po prostu wina wakacji i ogólnie spadku ilości adopcji :?

Agness78

Post » Sob lip 31, 2010 20:20 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

wakacje i kryzys
niestety wszystko się odbija na zwierzętach
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie sie 01, 2010 7:23 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Agness78 pisze:Naprawdę nie rozumiem zawsze rude znajdowały domy błyskawicznie a przynajmniej było co najmniej kilku zainteresowanych :roll:
Asu czy możesz zrobić mu jeszcze kilka ładnych fotek? Może spróbujemy jakoś inaczej go ogłosić..... a może to po prostu wina wakacji i ogólnie spadku ilości adopcji :?

Mam nadzieję, że to wina tylko wakacji i ruch w sprawie naszych kotów zacznie się we wrześniu.
Rudemu nie zrobię innych zdjęć, bo nie mam aparatu. A te trzy, które ma są śliczne, szczególnie to portretowe.
Widzę, że na Allegro jest aktualnie wystawione jedno ogłoszenie wspólne dla Rudego i dwóch biało-czarnych kotek. Ono jest chyba twoje Agness78? Kończy się dzisiaj. Proszę o jego kontunuację.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1155241891
Ja mogę się zająć ogłoszeniami na Allegro, jeżeli trzeba Was dziewczyny odciążyć. :ok:

Asu

[poprzednia][następna]