A ja dalej w sprawie kociaków - jesli nie znajdziemy im dt, trafią do schroniska... Proszę, może ktoś...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Po sterylce do Pani Joli trafiła mamusia maluchów - to już 18 kot w domu... Jola po prostu nie daje rady, koty się biją, sikają po kątach, są zestresowane, dziczeją... Próbuję zorganizować jakąś pomoc, ale idzie jak po grudzie...
Dziś maluchy dostały strasznego rozwolnienia, nawet zwracały, Jola ma jej zabrać do weta.
jolabuk5 pisze:może uda jej się zrobić wypad do Seidla z wszystkimi 5 kotami - bo chore sa jeszcze 2 maluszki (ale one mają ropny katar dla odmiany).
Myszeńk@ pisze:Zaglądam.
Jak zdrowie wszystkich![]()
![]()
Ciepłe myśli przesyłam dla pani Joli i kotów![]()
![]()
Kurcze, ciężko pewnie Joli. Tylko czy takie adopcje siusiających kotów pójdą sprawnie? No bo nie wiadomo jak się potem zachowają w domu, no i pewnie odwiedzających mogą zniechęcićjolabuk5 pisze:Proszę, może jeszcze ktoś mógłby się włączyć w pomaganie Joli?
rybcie pisze:Kurcze, ciężko pewnie Joli. Tylko czy takie adopcje siusiających kotów pójdą sprawnie? No bo nie wiadomo jak się potem zachowają w domu, no i pewnie odwiedzających mogą zniechęcićjolabuk5 pisze:Proszę, może jeszcze ktoś mógłby się włączyć w pomaganie Joli?.
Jolubuk5, podeślij mi na gmaila proszę linki do allegro, to postaram się w ciągu najbliższych dni umieścić na swoich portalach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], zuzia115 i 99 gości