Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
chudynia pisze:
I jeszcze słówko na temat CRP, wspominanego przez Beliowen. Nie zapamiętałem skrótu, próbowałem więc przekazać sugestię opisowo w lecznicy i jeśli się dogadaliśmy, to we Wrocławiu zwierzętom się tego testu jeszcze nie robi.
Robi siępewnie omyłkowo użyłeś innej kolejności liter i wyszło PCR, a to zupełnie inne badanie, faktycznie trudno dostępne.
a w Laboklinie?
http://www.laboklin.pl
Witaj ... mądrego nic niestety nie powiem, ale jestem wielką fanką Twojej strony ... bardzo mnie wzruszyło opowiadanie o tym, jak Chudynia trafiła do Ciebie ...
Chlip ... jakoś mokro mi w oczach ... rozumiem, że te humorystyczne teksty ze "starej" wersji strony zostaną przeniesione na nową? To moej lekarstwo na zimową depresję
Obawiam się, że trudno będzie wytłumaczyć Chudyni, żeby nie skakała ...
Pewnie dostała steryd, dlatego taka aktywna.
Moja kotka chora na FIP miała super wyniki, ale mocz mówił, że stan kota jest ciężki.
Czy robiłeś jej badanie krwi - jonogram? Wapń, potas, sód, fosfor? Może ma czegoś za duzo lub za mało? Jak będzicie robić ponowne badania krwi w labie, to poproś weta, żeby tez i to zrobili.
Czy robiłeś poziom białka we krwi. To by wskazało na stan zapalny.
Masz u siebie świetnych lekarzy. Może coś znajdą.
Merytorycznie niewiele Ci pomogę, ale potrzymam kciuki za "wygrywający los".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości