Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 21:32 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

A pani została uprzedzona, że to nie może być dom z psami? Kurczę, no ja wciąż nie rozumiem, mało kotów do adopcji jest w Kociej Mamie? Po co Ci zawracała głowę?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Śro lip 28, 2010 21:37 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

Tak, oczywiście, napisałam.
A po co? Nie wiem, ale na dźwięk "KM" włos mi się jeży na głowie. Swoją drogą - zastanawiam się, jak wiele osób jeszcze się nabierze na "KM" - ich strona niestety dość dobrze maskuje sposób działania :(
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro lip 28, 2010 21:41 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

To brzmi dość złowieszczo :roll: Ja nie znam tej strony i nie wiem nic o niej. Ale pewnie masz rację, historia z Mamele jest doprawdy dziwna.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Śro lip 28, 2010 21:45 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

Czasem coś brzmi zbyt pięknie, by mogło być prawdziwe. Tak jest w tym wypadku. A wątek o KM na pewno znasz :(
Obrazek

ryśka

Post » Śro lip 28, 2010 21:49 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

ryśka pisze:A wątek o KM na pewno znasz :(

No właśnie nie znam, ja mam straszne zaległości :oops:
Obrazek

Majorka

Post » Śro lip 28, 2010 21:55 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

Zajrzyj tutaj w wolnej chwilce (oczywiście nie proponuję Ci czytania 100 stron, zerknij na s. 13): viewtopic.php?f=1&t=105924, albo viewtopic.php?f=1&t=105924&start=165
Obrazek

ryśka

Post » Śro lip 28, 2010 22:04 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

Dzięki za link, zajrzę na str. 13.
Acha, to już się mniej więcej zorientowałam w metodzie KM.
Powiem jedno, Bóg strzegł, że tym razem nie wyszło 8O
Obrazek

Majorka

Post » Śro lip 28, 2010 22:14 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

Muszę napisać kilka słów wyjaśnienia. Okazało się, że Pani, która chciała adoptować Mamele była związana z KM, ale bardzo krótko i obecnie nie ma z nimi nic wspólnego. Także niesprawiedliwie ją oceniłam i niesłusznie. :oops: To tylko pokazuje, że w razie wątpliwości należy pytać i rozmawiać, nie wyciągając pochopnych wniosków.
Szkoda, że ze względu na psy, których Mamele się bardzo boi, ta adopcja nie wchodzi w grę.
Obrazek

ryśka

Post » Czw lip 29, 2010 16:54 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

Serdecznie zapraszamy na naszą odświeżoną stronę internetową :arrow: http://www.podjednymdachem.org . Obecna jej forma da nam szansę informowania Was o wszystkim na bieżąco, także wracajcie do nas często! :D Wkrótce pojawią się nowe działy, a już teraz zachęcam do oglądania ślicznych nowych fotek naszych futrzastych podopiecznych czekających na swoje własne Domy.
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw lip 29, 2010 20:31 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

rewelacyjna strona, gratulację grrr... zrobienia takiej strony, naprawdę bardzo fajna :D

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Pt lip 30, 2010 15:31 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

A ja dzisiaj mam powody do świętowania - Czejs po raz pierwszy przyszedł do mnie ZAWOŁANY na głaskanki. Nie miałam nawet żadnego przysmaku - po prostu go zawołałam, a on przyszedł się przytulić :1luvu: .

Kto nie zagląda na wątek Operacji Zabieg, ten traci, ale i tak szepnę, że Franiutka została dzisiaj wysterylizowana. Niniejszym wszystkie PaJDotki mają już zabieg za sobą i dają innym kotom dobry przykład :ryk: .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pt lip 30, 2010 17:28 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

luelka pisze:A ja dzisiaj mam powody do świętowania - Czejs po raz pierwszy przyszedł do mnie ZAWOŁANY na głaskanki. Nie miałam nawet żadnego przysmaku - po prostu go zawołałam, a on przyszedł się przytulić :1luvu: .

Kto nie zagląda na wątek Operacji Zabieg, ten traci, ale i tak szepnę, że Franiutka została dzisiaj wysterylizowana. Niniejszym wszystkie PaJDotki mają już zabieg za sobą i dają innym kotom dobry przykład :ryk: .

Gratuluję, oba wydarzenia super! :ok:
Nie może mi wyjść z głowy ta pani, która nie przyszła na spotkanie. Czy zadzwoniłaś może do niej i spytałaś dlaczego?
Obrazek

Majorka

Post » Pt lip 30, 2010 18:36 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

ryśka pisze:Zajrzyj tutaj w wolnej chwilce (oczywiście nie proponuję Ci czytania 100 stron, zerknij na s. 13): viewtopic.php?f=1&t=105924, albo viewtopic.php?f=1&t=105924&start=165

:strach: :strach: :strach:

U mnie: Wanilia dostaje głupa, Loa jest z tego tytułu wściekła, a Frania wspięła się na wysokość 1,70 m kiedy przez 5 minut nie patrzyłam 8O

Porusza się już niby sprawnie, ale ciągle ma jednak problem z równowagą. No i powiedzcie co z tym kotem zrobić: przecież nie podejdę i jej stamtąd nie ściągnę, bo zacznie w panice uciekać i sobie coś jeszcze ten mały głupek łepek rozbije. :conf: :lol:

Mam w domu wesołe miasteczko dzisiaj normalnie. Zacznę sprzedawać bilety wstępu i będzie na finansowanie Operacji Zabieg 8)

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt lip 30, 2010 19:18 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

starchurka, nie ściągaj, ale podstaw coś - krzesło, szafkę, drapak, cokolwiek, żeby jak się zdecyduje zejść, zrobiła to na raty.
A to dopiero alpinistka! 8O
Obrazek

Majorka

Post » Sob lip 31, 2010 13:16 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Frania wróciła z adopcji :(

Ma po czym zejść na szczęście :)
Dzisiaj już biega zupełnie przytomnie, niestety bardzo długo było jej niedobrze i wymiotowała nawet w nocy. Może jest nadwrażliwa na narkozę albo dostała jej sporo - ze stresu mogła nie móc zasnąć.

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

[poprzednia][następna]