Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 10:22 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Joasiu, zobaczysz, Adolf moze sie jeszcze pojawić, jak mu dupcia na jesień zmarznie i w brzuszku zaburczy ;)
Moi niektórzy działkowcy znikają na całe lato i nagle się materializują przed zimą 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lip 29, 2010 10:28 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Jasiu seteczka stuknęła poprosimy o nowy cudny temacik 8)

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw lip 29, 2010 10:46 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

amyszka pisze:Piękne chłopaki :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale do Sznycka najbardziej podobny jest ....Fryyyycek ! :spin2: :1luvu:

8)
Avian pisze:Joasiu, zobaczysz, Adolf moze sie jeszcze pojawić, jak mu dupcia na jesień zmarznie i w brzuszku zaburczy ;)
Moi niektórzy działkowcy znikają na całe lato i nagle się materializują przed zimą 8)

Ale on był stąd, Iza. Tu blisko musiał mieć swój dom. U nas pojawiał się wyłącznie towarzysko. Nigdy nie był jakoś przeraźliwie głodny. Po prostu zaglądał i przyjmował poczęstunek. Czasem nie było go kilka dni, ale zawsze w końcu przyłaził. Teraz nie ma go już dobre dwa miesiące. Obawiam się, że mógł skończyć gdzieś pod samochodem. To był młody kocur z temperamentem. Kilka razy widziałam jak przebiega ulicę :?
alus1 pisze:Jasiu seteczka stuknęła poprosimy o nowy cudny temacik 8)

Nawet nie wiem jak go zatytułować, bo tak naprawdę nie wiem ile mam kotów :ryk: .Tośka nadal bardzo niemile widziana w domu :roll: . Czy rezydenci zechcą zintegrować się z Fryckiem też nie wiem... :roll: . Może założę nowy wątek dopiero jak mi się sytuacja wyjaśni :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lip 29, 2010 10:48 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

A gdzie bedziesz donosic o codziennych etapach w wyjasnianiu sytuacji? 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lip 29, 2010 10:53 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Tak się zastanawiałam, czy Joasia dziś założy wąt, czy znów coś będzie ściemniać :lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw lip 29, 2010 10:54 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Załóż "Wątek Zastępczy do Czasu Wyjaśnienia Sytuacji"
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lip 29, 2010 10:55 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Chat pisze:A gdzie bedziesz donosic o codziennych etapach w wyjasnianiu sytuacji? 8)

Też mi etapy :roll: . Na razie jazgot i mordobicie (Frodo próbuje lać Tośkę nawet przez szybę :twisted: ). O przeniesieniu tam Frycka mogę sobie na razie pomarzyć :| . Obawiam się że to może trwać jeszcze ze trzy takie wątki :roll:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lip 29, 2010 10:56 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Avian pisze:Załóż "Wątek Zastępczy do Czasu Wyjaśnienia Sytuacji"

No może jest to jakiś pomysł :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lip 29, 2010 10:58 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

JoasiaS pisze:
Chat pisze:A gdzie bedziesz donosic o codziennych etapach w wyjasnianiu sytuacji? 8)

Też mi etapy :roll: . Na razie jazgot i mordobicie (Frodo próbuje lać Tośkę nawet przez szybę :twisted: ). O przeniesieniu tam Frycka mogę sobie na razie pomarzyć :| . Obawiam się że to może trwać jeszcze ze trzy takie wątki :roll:

Ano moze potrwac :? U mnie po dwoch latach Krolowa nadal nie akceptuje Minibusow i jest miedzy nimi zimna wojna. No chyba ze Mimil wlasnie skuje morde rudemu pelnojajecznemu, napastujacemu Krolowa, wtedy nalezy mu sie namiastka wdziecznosci... :roll:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lip 29, 2010 10:59 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Liga Niezwykłych Dżentelmenów wymiata :mrgreen:

Ciekawe, że baby w niej niet ... :roll:

I ja czekam na nowy wąt. Bo bez niego zrobiłoby się tu po prostu pusto.

Jakoś ostatnio na Miau tylko afery, awantury i smutek w wątkach schroniskowych. Twoje pisanie Asiu to miód na duszę. Niewiele już takich wątków tutaj niestety.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw lip 29, 2010 11:02 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Myszeńk@ pisze:I ja czekam na nowy wąt. Bo bez niego zrobiłoby się tu po prostu pusto.

Jakoś ostatnio na Miau tylko afery, awantury i smutek w wątkach schroniskowych. Twoje pisanie Asiu to miód na duszę. Niewiele już takich wątków tutaj niestety.

Myszeńko :1luvu:

Założę po weekendzie. Ale braku awantur nie mogę obiecać :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lip 29, 2010 11:03 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

JoasiaS pisze:Nawet nie wiem jak go zatytułować, bo tak naprawdę nie wiem ile mam kotów :ryk: .Tośka nadal bardzo niemile widziana w domu :roll: . Czy rezydenci zechcą zintegrować się z Fryckiem też nie wiem... :roll: . Może założę nowy wątek dopiero jak mi się sytuacja wyjaśni :mrgreen:

no tak zawsze szukasz wymówek :roll: (aż się bałam wcześniej napisać żebyś nie ściemniała żeby nie wykrakać :roll: )

zakładaj i już 8)

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw lip 29, 2010 11:04 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

JoasiaS pisze:Założę po weekendzie. Ale braku awantur nie mogę obiecać :lol:

No fakt, przy tak charakternych kotach ... :roll: :lol:
Ale to zawsze awanturki między zwierzami. Tylko.
:ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw lip 29, 2010 12:03 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Myszeńk@ pisze:
JoasiaS pisze:Założę po weekendzie. Ale braku awantur nie mogę obiecać :lol:

No fakt, przy tak charakternych kotach ... :roll: :lol:
Ale to zawsze awanturki między zwierzami. Tylko.
:ok:

Dla takich futrzaków to tytuł "Awanturnicy z charakterem" też pasuje :mrgreen:

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

[poprzednia][następna]