SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak już znalazł DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 21:25 SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak już znalazł DS

Dorotka dziś była w schronisku wczoraj prawdopdobnie oddano do schronu tego kocurka, max przerażony :cry: jak na tą chwile nic o nim więcej nie wiemy, jutro Dorotka się dowie to coś napisze.
Dorota Wojciechowska pisze:Witam.
A ja dzisiaj znowu po wizycie w schronisku.
Rudasek Nr. 18/07/10 Ad Obrazek Obrazek
Nie wiem czy kot czy kotka :( Natomiast wiem na pewno że kot przerażony - nie chciał nawet przysmaków.
Przy czym łagodny, bo brałam na ręce - ale ogromnie przerażony.
Dla rudego pilnie dom bo nie przeżyje !!!!!

[/size]

Kot prawdopodobnie domowy, a niestety domowe koty w schronisku całkowicie sobie nie radzą, oby nie skończył jak biedna czarna Majeczka :cry: oddana bo urodziło się dziecko, umarła w schronie samotna i opuszczona :( u nas już nie ma miejsca, ani w Kociej Chatce, ani w DT, adopcje stoją :cry:
Ostatnio edytowano Pt lip 30, 2010 23:50 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lip 28, 2010 21:34 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Tak to już JEST.........
Póki małe to fajne, a potem "kulka" się nudzi i wek :evil:

Zapewne był bardzo pożądaną "kulką" i koniecznie RUDĄ :twisted:
MIKUŚ

Post » Śro lip 28, 2010 22:01 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Rudy wrzucony na facebook http://www.facebook.com/pages/Sosnowiec ... 8513154345
moze go kto tam wypatrzy

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro lip 28, 2010 22:23 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Ech, bidulek. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Rudość może mu pomóc. Dobrze, że jest na facebooku, będę rozpowszechniać.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lip 29, 2010 6:47 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

kciuki mocno zaciskam za domek dle rudosława :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lip 29, 2010 7:48 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Rudy wygląda mi na chłopaka :ok:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Czw lip 29, 2010 8:56 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Nowa82 pisze:Rudy wygląda mi na chłopaka :ok:

Jak rudy to facet, jak tri to dziewczyna

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lip 29, 2010 10:46 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Filomen pisze:
Nowa82 pisze:Rudy wygląda mi na chłopaka :ok:

Jak rudy to facet, jak tri to dziewczyna

heh :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lip 29, 2010 11:05 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Kenelówka z Bytomia by się przydała........
MIKUŚ

Post » Czw lip 29, 2010 11:09 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

tak dzwoniłam i dopytywałam jeszcze w schronie o okoliczności oddania Rudego.
Oddany został w poniedziałek po południu. Ale nic więcej nie wiedzą bo to dyżurant przyjmował.
A że kot domowy i zdrowy to trafił od razu na adopcje.
jest nadal przerażony i przestraszony- wciśnięty w kącik.
I przynajmniej przy opiekunie nie wychodzi z ukrycia nawet jak ma podtykany smakołyk pod nos to nie je :(

A jakby nie dość to dzisiaj przyniesiono 1,5 roczna domowa czarnulkę - równie przerażona i zestrachaną.
ponoć po zmarłej pani :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 29, 2010 11:13 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

I takie piękne zielone oczy ma. Kocham rude koty. Sama mam bardzo podobnego, tylko ma miodowe oczy. I kocha jak żaden inny mój kot. Oby szybko znalazł ten najwłaściwszy swój dom.

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Czw lip 29, 2010 11:48 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Zazusia pisze:I takie piękne zielone oczy ma. Kocham rude koty. Sama mam bardzo podobnego, tylko ma miodowe oczy. I kocha jak żaden inny mój kot. Oby szybko znalazł ten najwłaściwszy swój dom.

Oczy to niestety nie zielone - to efekt niezbyt dobrego mojego aparatu i umiejętności- on ma oczy miodowe chyba jak pamiętam - bardzo smutne i wielkie przerażone oczy :cry:
Obrazek
On taki łagodny i kruchutki.
Brałam go na ręce kulił się i chciał być niewidzialny.
Ale absolutnie łagodny
Ostatnio edytowano Czw lip 29, 2010 11:54 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 29, 2010 11:53 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:
Zazusia pisze:I takie piękne zielone oczy ma. Kocham rude koty. Sama mam bardzo podobnego, tylko ma miodowe oczy. I kocha jak żaden inny mój kot. Oby szybko znalazł ten najwłaściwszy swój dom.

Oczy to niestety nie zielone - to efekt niezbyt dobrego mojego aparatu i umiejętności- on ma oczy miodowe chyba jak pamiętam - bardzo smutne i wielkie przerażone oczy :cry:

To w sumie nie ma znaczenia. Myślę, że kochać potrafi równie pięknie. Za domek :ok:

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Czw lip 29, 2010 14:12 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

Śliczny kot :1luvu:

niech się znajdzie domek dla niego szybko :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lip 29, 2010 14:40 Re: SCHRON SOSNOWIEC rudy kociak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!

I na 1 hop
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[następna]