Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT Misia wypuszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 6:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Jest zimno i kociej rodzinki nie widzę, zostawiam suche na okienku i odchodzę.

Kaśka z Agatką stawiają się do karmienia. :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt lip 30, 2010 14:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Myslisz, ze ktos ich "sprzatnal"? A zarcie ginie z okienka?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lip 30, 2010 19:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Aniu - tu jest ta petycja w sprawie stoczniowych kotow - mozna zredagowac podobna dla potrzeb Waszego miasta http://www.petycje.pl/petycja/4529/zagl ... gdyni.html

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt lip 30, 2010 20:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

SecretFire pisze:Myslisz, ze ktos ich "sprzatnal"? A zarcie ginie z okienka?

Kociaki wczoraj widziałam, a dzisiaj znowu okienka zamknięte, a Miśka chodzi pod moimi oknami a za nią buras chcący najwidoczniej coś od niej.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt lip 30, 2010 22:21 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Bedzie trzeba Miske ciachnac o ile sie ktos tego podejmnie. Zal mi tych maluchow. Raz otwarte, raz nie. Znasz moze jakis ludzi z tego bloku?

SecretFire

Post » Nie sie 01, 2010 16:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Nikt nie chce maluszków na tymczas?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie sie 01, 2010 20:31 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Dzisiaj były wszystkie na karmieniu. Kasia z Agatką i jeszcze buras, oraz w bloku dalej mamusia z trzema maluszkami.
Jeden czarny maluszek prawie identyczny do mojego maluszka i drugi też, bo z krawatkiem.
One mają szansę na życie, a moje tymczasy już nie. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sie 03, 2010 12:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Aniu przytulam mocno. Nie poruwnuj tych maluchow i nie miej im to za zle. Moze akurat trafily inne zycie. Nigdy nie wiadomo.

SecretFire

Post » Pt sie 06, 2010 8:48 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

SecretFire pisze:Aniu przytulam mocno. Nie poruwnuj tych maluchow i nie miej im to za zle. Moze akurat trafily inne zycie. Nigdy nie wiadomo.

Dorotko, ja nie mam im tego za złe 8O

Najgorsze jest to, że już nie będę mogła Kasi i Agaci wziąć na tymczas do siebie. :crying:

Nie wiem też co się dzieje z maluszkami w bloku obok, bo wczoraj tylko słyszałam ich miauczenie w środku w komórkach, mimo, że okienka były otwarte. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sie 06, 2010 10:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Jak narazie to Twoja wetka ma racje i trzymaj sie tego, co powiedziala. Tak smutne to jest, ale one takie zycie wybraly. Zrob im na zime jakis kacik z grubych wypchanych sloma kartonow i jakos bedzie. A ja sie postaram jeszcze jakies kocyki zalatwic.

SecretFire

Post » Pt sie 06, 2010 13:25 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Kasia z Agatką :1luvu: :1luvu:
One mi tak wychodzą na spotkanie jak idę z jedzonkiem :( :1luvu:
Ale tak nie chodzą cały czas, bo się boja i tylko siedzą w tych krzakach. :(

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sie 06, 2010 13:33 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Ze tesz musialy uciec z domku no! Chociaz jeszcze przychodza do Ciebie. Dadze sie na rece wziac?

SecretFire

Post » Pt sie 06, 2010 15:11 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

kasia86 pisze:Kasia z Agatką :1luvu: :1luvu:
One mi tak wychodzą na spotkanie jak idę z jedzonkiem :( :1luvu:
Ale tak nie chodzą cały czas, bo się boja i tylko siedzą w tych krzakach. :(

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Do mnie też lecą jak idę czasami z zastępstwie je nakarmić. :1luvu: :1luvu:
Szkoda, że nie maja domków, bo teraz jest cieplutko i nie ma problemu, ale co będzie zimą, gdy wredota zacznie zamykać okienka? :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pt sie 06, 2010 22:29 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Ja mam taki ogromny koc 220 x 200 m i jeszcze podwojny, bo w srodku ma takie cos tam. Brzydki jest, bo w tureckim sklepie go kupilam, ale jest czysty. Tylko ze jak go przeslac? By sie przydal do wypchania kartonu dla tych dwuch panieniek. Najpier duzo slomy a potem to. Musze pomyslec, jak go przeslac. One musza albo dostac domek albo cieply kacik na zime. W tych krzakach ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^jest za zimno. Lilly mi pomagala pisac.

SecretFire

Post » Sob sie 07, 2010 1:21 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Aniu - znalazlam filmik o kocich uczuciach http://www.youtube.com/watch?v=EIcfcHhM ... r_embedded
I niech ktos powie, ze kotki nie maja uczuc...

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]