Eustachy nadal sika z krwią , miał pobrany mocz i USG , niestety USG jest bardzo niepokojące i dalsza diagnostyka układu moczowego w piątek po podaniu premedykacji

Nadal jest na antybiotyku , urosepcie i RC urinary .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:A Eustachy tak mnie dziś po USG wzruszył , on mnie po wszystkim polizał po czole , jak ja go kocham a tak bardzo się boje że go stracimy![]()
![]()
mar9 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A Eustachy tak mnie dziś po USG wzruszył , on mnie po wszystkim polizał po czole , jak ja go kocham a tak bardzo się boje że go stracimy![]()
![]()
słoneczko nasze, nie poddawaj się, masz taki kochający dom, walcz, walcz o życie bo warto
Justa&Zwierzaki pisze:Bardzo się boje jutrzejszego dnia , Eustaszek będzie miał robiona pełna diagnostykę układu moczowego , a jak coś będzie nie do leczenia , boże jak ja się o niego boje
Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy dostał kolejny lek o nazwie Caniviton 1/2 tabl raz dziennie oraz ma nadal antybiotyk i w poniedziałek kolejne badanie moczu .
PS. Jak tylko znajdę chwilkę to zrobię rozliczenie , dziś do weta zawiozłam 400 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], misiulka, puszatek i 307 gości