Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ania_wwa pisze:W chwili obecnej porponuję rozpuścić wici w poszukiwaniu dobrego, ciepłego i przede wszystkim stałego domku dla kocurków:)
Ja już rozpoczęlam:)
iwona66 pisze:to ja oferuję jedzonko suche i mokre oraz zapełnienie kuwet w ilości
co najmniej na miesiąc
Pixia pisze:A więc mamy tak:
Kaprys2004- 50 zł
sponsor-140 zł
włóczka 30 zł
jarzab-30 zł
Ania_wwa pisze:Dziwny z Ciebie typ Outkast - z jednej strony chcesz pomóc, a z drugiej gadasz tylko o pięniądzach i o fatydze....
?
Pixia pisze:Kto akceptuje a kto nie proszę pisać.![]()
oukast pisze:Ania_wwa pisze:Dziwny z Ciebie typ Outkast - z jednej strony chcesz pomóc, a z drugiej gadasz tylko o pięniądzach i o fatydze....
?
Dziwna to Ty jesteś.
Jakbyś nie zauważyła to ja nie "chcę " tylko zaoferowałem pomoc, a o pieniądzach to Ty teraz gadasz.
Może jeszcze uważasz że to żadna fatyga ze strony Moniki??
Nikt się specjalnie nie kwapił żeby jechać pociągiem.
Wejdź na mój profil i kliknij "Wszystkie posty użytkownika"
Ile tam mowy o pieniądzach??
oukast pisze:Napisałaś w taki sposób że trudno z tym polemizować
Zakładasz że jest dokładnie tak. Dlaczego nie pozwolisz żeby o tym decydowali darczyńcy i bezpośrednio zainteresowani.
Dużo Tu dobrego dla kotów ale chwilami brak mi poszanowania ludzi.
Uważam że należy się dziewczynie podziękowanie - w takiej lub innej formie
I zdania nie zmienię.
Twoja ilość postów i to co robisz budzi szacunek jednak nie upoważnia Cię do wypowiadania za innych.
Nie chcę się z Tobą licytować w ilości przewożonych zwierząt bo już założyłaś że jestem "nowicjuszem".
Ja tez nic nie biorę za przewiezienie psa czy kota (gryzoni jakoś jeszcze nie miałem okazji wieść).
Wręcz przeciwnie, zawsze z chęcią dokładam się do paliwa, i jakoś się z tym nie obnoszę.
OlaEm pisze:Monika postanowiła wracać o 15:00. Jak wróci, to jedzie do psa cioci, która jedzie na wakacje. Fajnie by było, gdyby nasze szanowne pkp stanęło na wysokości zadania i się nie spóźniło, bo czasu na odbiór kotków i tak jest mało. W razie jak się spóźni, albo odbiór nie pójdzie zgodnie z planem, to następny sensowny pociąg, który nie kosztuje zylion złotych i nie ma przesiadek jest po 23. Monika się tym jakoś nie przejęła zbytnio, ale wolałaby zdążyć jednak na tą 15. Czy osoba, która ma odebrać kotki może podać nr tel? Podam Monice, bo ona chwilowo nie ma dostępu do forum.
Przypomniało mi się, że na TLK jest miejscówka, tylko nie wiem czy oni w te 58 zł ją wliczyli, czy jest dodatkowo płatna. Na trasie Szczecin - Poznań kosztowała ok 3 zł. Nie wiem czy to jest stała cena, czy też zależy od trasy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości