[WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem KOLEJNA OPERACJA :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 11:28 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Agness78 ja wszystko rozumiem. Tylko problem w tym, że mały nie może u mnie dłużej przebywać. Domek tymczasowy to też domek, dlatego nie piszę DT lub DS. Może akurat uda się od razu znaleźć dla niego domek na stałe. Wiem, że nikłe szanse na to, bo zatrzęsienie młodych cudnych zdrowych kotków jest. Ale co mogę innego zrobić... Nie wiem jak mam szukać domku tymczasowego dla niego. Myślałam, że może ktoś kto takie domki prowadzi odezwie się do mnie- ale póki co nikt nie pisze. :( :cry:
Obrazek

zolza

Od: Pon lip 26, 2010 10:20

Post » Śro lip 28, 2010 11:57 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

zolza pisze:(...) Myślałam, że może ktoś kto takie domki prowadzi odezwie się do mnie- ale póki co nikt nie pisze. :( :cry:

Założyłaś kotkowi wątek na forum KŻ. Wima usilnie szuka mu DT, ja też pytam. Z tym, że odpowiedziałyśmy w tamtym wątku, chyba tam nie zaglądasz :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Śro lip 28, 2010 12:00 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Gutek pisze:
zolza pisze:(...) Myślałam, że może ktoś kto takie domki prowadzi odezwie się do mnie- ale póki co nikt nie pisze. :( :cry:

Założyłaś kotkowi wątek na forum KŻ. Wima usilnie szuka mu DT, ja też pytam. Z tym, że odpowiedziałyśmy w tamtym wątku, chyba tam nie zaglądasz :)

:ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 28, 2010 12:05 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Gutek pisze:

Przepraszam, faktycznie nie zaglądałam na inne fora. Nie bardzo orientuję się co i gdzie tutaj.
Zaraz nadrobię zaległości. :oops:

zolza vel. pierdoła
Obrazek

zolza

Od: Pon lip 26, 2010 10:20

Post » Śro lip 28, 2010 14:35 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

:ok: :ok: :ok: za domek, może KŻ coś znajdzie.... :oops:
Ech, tyle teraz tego kociego nieszczęścia, a DT coraz mniej :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lip 28, 2010 14:40 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Prosimy o wklejenie banerka do podpisu i udzielanie się na innych wątkach, co by więcej oczu go wypatrzyło :ok: :mrgreen:

Mała Dzikuska pisze:
Agness78 pisze:Prosimy bardzo o banerek dla małego koteczka z oskalpowanym ogonkiem :cry: :cry: :cry:
viewtopic.php?f=13&t=114873

zrobię

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/hqck][img]http://tnij.org/hqcj[/img][/url]

Dziękujemy Małej Dzikusce za śliczny banerek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zolza wstaw banerek na pierwszy post, żeby się nie zgubił na wątku :ok:

Agness78

Post » Śro lip 28, 2010 15:53 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

No ciężko teraz o DT. Wszędzie kocięta :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Śro lip 28, 2010 16:01 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Hura!!! Mamy banerek! :ok:
Zakładam nową kapotkę.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro lip 28, 2010 16:28 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

:ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro lip 28, 2010 16:45 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Kciuki za zdrówko i za domek!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lip 28, 2010 17:18 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Doczytałam całość, trafiłam przez banerek. Episia u Selene też miała taki ogonek. Tyle że CC od razu go amputowała i pod czujnym okiem Selene pięknie się już wygoił.

Zolza, kilka rad :oops:
1. Wklej banerek do pierwszego postu
2. Napisz w pierwszym poście że zbieramy na operację i tam prowadź rozliczenie. Takie są zasady forum (rozliczenie powinno się podawać na wątku). Robisz to w ten sposób:

Wpłaty:
1. nick forumowy - kwota
2. nick forumowy - kwota
.....

Razem wpłaty: ......
Brakująca kwota: ......

Ja w tym momencie nie dam rady pomóc, na koncie pusto, ale wierzę że wspólnymi siłami uzbieramy potrzebna kwotę.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lip 28, 2010 17:29 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

ja też już wkleiłam banerek.
Mam nadzieję, że teraz zajrzy więcej osób do maluszka i ktoś go szybko przygarnie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lip 28, 2010 19:22 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

i ja jestem. Banerek robi swoje. Rozliczenie w 1. poście pomoże zebrać kwotę. Jesteś wspaniałą osobą, że nie pozostawiłaś kocięcia samego sobie. DT, gdzie jesteś?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro lip 28, 2010 19:43 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Dziewczyny, dzięki za wklejenie banerka, rady i pojawienie się na wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wy tam w Łodzi działacie tak prężnie :ok: Wrocław niestety jeszcze tak dobrze sobie radzi :oops: :oops: :oops:
ale staramy się jak możemy :mrgreen: :wink:

Miejmy nadzieję, że jakiś DT wypatrzy kotunia :ok: :ok:
Może być w innym mieście, pewnie na paliwo kasa by się znalazła :wink: :ok:
Na tym forum zdarzają się takie cuda, że musi się udać :ok: :ok: :ok:

Agness78

Post » Śro lip 28, 2010 19:54 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

No i KŻ też działa :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]