Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Dziewczyny, postaram się pofocić malutką..
Ale po pierwsze czasu mi brakuje jak już dawno nie brakowało a poza tym nie na darmo przecież malutka dostała na imię Fryga..
Ale wczoraj przyszła do mnie sama na mizianie i na dodatek wpakowała się na kanapę jak już ja układałam się do spania..
Jednym słowem oswajamy się..
Zofia&Sasza pisze:o teaamms pisze:Dziewczyny, postaram się pofocić malutką..
Ale po pierwsze czasu mi brakuje jak już dawno nie brakowało a poza tym nie na darmo przecież malutka dostała na imię Fryga..
Ale wczoraj przyszła do mnie sama na mizianie i na dodatek wpakowała się na kanapę jak już ja układałam się do spania..
Może Ci sfocić? Mam praktykę
aamms pisze:Zofia&Sasza pisze:o teaamms pisze:Dziewczyny, postaram się pofocić malutką..
Może Ci sfocić? Mam praktykę
Wow..
Może w przyszłym tygodniu?
Do tego czasu jeszcze się trochę bardziej oswoi..
esperanza pisze:Powiedzcie, na jakiej ulicy mała koczowała?
Na początku lipca próbowałam złapać identycznego malucha na Magiera, który nocami płakał strasznie, ale do łapki wejść nie chciał i zwiewał przed ludźmi. Cały czas się zastanawiam, co się z tym maluchem stało, bo przestał się pojawiać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 36 gości