Moderator: Estraven
Femka pisze:http://www.goldenline.pl/forum/1775882/kociaki-do-adopcji/s/1#34723102
radosna działalność KM na gildenline
Ja-Ba pisze:Tika i Spacja ciągle są poszukiwane.
Niestety, przypomina to poszukiwanie ludzi którzy przepadli bez wieści.
Można tylko stwierdzić gdzie mniej więcej są, czyli zakreślić obszar kilku hektarów nie w całości dostępnych dla poszukujących.
Naturalnie, jesli udało im się nie wyjść na ulicę wprost pod koła jakiegoś samochodu.
Elżbieta pisze:
---------------
A my zazdrościmy,że chociaż możecie zakreślić obszar kilku hektarów,bo my szukamy psa.Dla niego obszar to powierzchnia Niemiec i na marginesie dodam,że jest mi obojętne czy uznany będę za mohera,beton czy trotuar-nigdy więcej zadnej adopcji zagranicznej!!!![]()
Przepraszam kochany![]()
Wam życze powodzenia
Waldemar
Ja-Ba pisze:Elżbieta pisze:
---------------
A my zazdrościmy,że chociaż możecie zakreślić obszar kilku hektarów,bo my szukamy psa.Dla niego obszar to powierzchnia Niemiec i na marginesie dodam,że jest mi obojętne czy uznany będę za mohera,beton czy trotuar-nigdy więcej zadnej adopcji zagranicznej!!!![]()
Przepraszam kochany![]()
Wam życze powodzenia
Waldemar
Rozumiem doskonale tym bardziej że sama przestałam "podrzucać" konińskie kociaki, przestałam zamieszczać ogłoszenia adopcyjne, gdzieś zakodowałam sobie że w schronisku przynajmniej mają ciepło i jedzenie, nie sa porzucone na pastwę losu.
Tak sobie radzę z moją traumą po tej "współpracy" i minie trochę czasu zanim sobie z tym poradzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnnaBG, Google [Bot], makrzy i 425 gości