biedne są te koty
ciągle mam nadzieję, że doczekam czasów kiedy koty będą na kartki
Moderator: Estraven
jessi74 pisze:Agness78 pisze:ech.... a telefony milczą?
milczą![]()
dzisiaj zadzwoniła pani w sprawie Rudego i mocno się obruszyła , jak się dowiedziała, ze Cezar jest kilkuletni, bo ona chciała żeby taki był malutki i słodki a takiego starego to nie chcea jak jej odpowiedziałam, ze takich co to zatrzymują się w wieku kilku miesięcy i nie rosną i nie starzeją się nie ma , to trzasnęła słuchawką.... i dobrze, bo jeszcze chciałam coś więcej dodać.... jak widze tyle nieszczęścia kociego i słyszę taką beztroskę ludzką to zaczynam być nieznośna
ale za to mailuję z jedną panią, która ma podejście do kotów....szuka kota na dokocenie do swojej koteczki, podesłałam jej wątek interesuje się Laosiem, Cezarym lub Manią
Asu pisze:jessi74 pisze:Agness78 pisze:ech.... a telefony milczą?
milczą![]()
dzisiaj zadzwoniła pani w sprawie Rudego i mocno się obruszyła , jak się dowiedziała, ze Cezar jest kilkuletni, bo ona chciała żeby taki był malutki i słodki a takiego starego to nie chcea jak jej odpowiedziałam, ze takich co to zatrzymują się w wieku kilku miesięcy i nie rosną i nie starzeją się nie ma , to trzasnęła słuchawką.... i dobrze, bo jeszcze chciałam coś więcej dodać.... jak widze tyle nieszczęścia kociego i słyszę taką beztroskę ludzką to zaczynam być nieznośna
ale za to mailuję z jedną panią, która ma podejście do kotów....szuka kota na dokocenie do swojej koteczki, podesłałam jej wątek interesuje się Laosiem, Cezarym lub Manią
Jessi74, i jak rozmowy z tą panią?
jessi74 pisze:wybrała Baltazara ! pojechał dzisiaj do nowego domku!![]()
już mam dobre wieści z nowego domku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bardzo odpowiedzialni i zarazem wyrozumiali ludzie! wiedzą że dla kota taka zmiana to ogromny stres! dadz mu tyle zrozumienia i czasu - ile Baltazar będzie potrzebował
![]()
![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:z Gogle i Florką nieciekawa sytuacja![]()
![]()
mają tylko awaryjny dom tymczasowy..... to tylko aby do schronu nie trafiły..... ale co potem....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, MaartaQ, northh, Silverblue i 380 gości