Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Terenie co do spotkania w schronisku katowickim to mnie proszę liczyć do transporujadę z tąbą co ty na to
OK Dorotko to zostało jeszcze jedno miejsce - już zapisała się MARTYNA i DOROTKA.
Filomen pisze:a taką odpowiedź dostałam z Tasso
Dear Mrs. Wesoly,
thank you for your email and your application. At the beginning of September we will inform you whether your application was selected.
We wish you a lot of luck for your application.
Yours sincerely,
Heike Engelhart
przyjęli nasze zgłoszenie, kolejny etap we wrzesniu. Trzymamy kciuki.
gosiakot pisze:A ja znowu o Tigrze - zachowanie koteczki jest coraz swobodniejsze, bazlitośnie morduje mysz na sznurku - aż kudły z myszy lecą. Bardzo nalega na wyjście z pokoju, a ja nie mogę jej bezpiecznie wypuścić , bo Jogi formalnie chce ją zjeść. musimy zaczekać aż Jogi pójdzie na patrol a Tigra chyba na smyczce będzie musiała być bo potem możemy mieć duży problem z namówieniem jej do powrotu do pokoju. Tigra już ładnie je i pije o czym świadczy zawartość kuwetki i ubywanie calmsa z miseczki. Dziś zasmakowała w pieczonym kurczaku, bardzo jej mięsko z piersi smakowało dostała troszkę, a potem jeszcze troszkę.
Co tu robić z tym kocim spotkaniemja wiem że wszyscy mi piszą o nieuchronności kociej wojny ale ja bym tak chciała tego uniknąć - czy jest może na forum jakiś "zaklinacz" kotów
![]()
Bardzo potrzebuję kociego kaszpirowskiego albo jakoś tak
Nowa82 pisze:....Do tego mam pytanko, gdzie w końcu zostały zrobione badania Tani na białaczkę? Chciałabym zrobić test na felv i fiv razem ale pamiętam, że ostatnio Lupus nie miał już takiego testu na dwie w jednym, no i ciekawi mnie test na fip, wiecie ile on kosztuje i gdzie można go zrobić?
terenia1 pisze:Dziewczyny nie ma dyzuru w piatek rano, może któraś mogłaby przyjść, ja rano niestety nie mogę pracuję , gdyby to było po południu nie byłoby sprawy.
MIKUŚ pisze:Podwójny test zrobiłam w Terierze, na ul. Gospodarczej.
Co do testu na FIP-a nie wierzę w te testy. One wykazują tylko obecność coronawirusa nic poza tym. Kosztuje ok. 100-120 zł. W Dąbrowie Górniczej - robiłam go raz. Mojemu Misiaczkowi kochanemu. Test był wątpliwy - Pani stwierdziła że Fip-a nie miał, po czym umarł właśnie na FIP-a.
Jak chcesz Karolina - decyzja należy do Ciebie . Osobiście mam nawet co do szczepionki na Fip-a fatalne zdanie.
To że Abi odeszła na Fip-a nie oznacza że Twoja kicia go ma.
Nowa82 pisze:MIKUŚ pisze:Podwójny test zrobiłam w Terierze, na ul. Gospodarczej.
Co do testu na FIP-a nie wierzę w te testy. One wykazują tylko obecność coronawirusa nic poza tym. Kosztuje ok. 100-120 zł. W Dąbrowie Górniczej - robiłam go raz. Mojemu Misiaczkowi kochanemu. Test był wątpliwy - Pani stwierdziła że Fip-a nie miał, po czym umarł właśnie na FIP-a.
Jak chcesz Karolina - decyzja należy do Ciebie . Osobiście mam nawet co do szczepionki na Fip-a fatalne zdanie.
To że Abi odeszła na Fip-a nie oznacza że Twoja kicia go ma.
Baśka dzięki za info, to zrobie mojej na gospodarczej test podwójny, tylko nie wiem jak to zrobie bo nie mogłam patrzeć jak przy pobieraniu krwi męczą się nasze kotki za co dobiero jak moja kochana zacznie płakać![]()
Baśka pytałaś kiedyś o Abi, czy miała formę FIP-a wysiękową, czy bezwysiękową - teraz o tym doczytałam i wydaje mi się, że to drugie, ona tylko gorączkowała i była wychudzona no i jeść nie chciała, dużo z tą panią przegadałam więc napewno zwróciłabym uwagę i pytałam, czy ma pękaty brzuszek. Ona nawet u mnie nie przybrała na wadze, biedactwo
mar_tika pisze:Czyli Abi odeszła na bezwysiekowego Fipa:(Tak też umarł Morfeusz ,w ostatnich dniach życia wysechł na wiór.Nic nie pomogło:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 96 gości