Mokka już po operacji oczu - szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 9:46 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

MIKUŚ pisze:WROCŁAW ZALICZONY :1luvu:

Jutro zdam relację - padam na pyska :ryk:

To czekamy :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lip 27, 2010 12:08 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

Za dwa tygodnie operacja Mokka pilnie szuka DT. :!:

terenia1

Post » Wto lip 27, 2010 12:54 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

terenia1 pisze:Za dwa tygodnie operacja Mokka pilnie szuka DT. :!:

coś już mi sie pokreciło, to gdzie w tej chwili jest Mokka ? nie wiem czemu, ale miałam wrażenie,ze na dt u MIKUŚ , gubię się :oops:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lip 27, 2010 13:16 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

alessandra pisze:
terenia1 pisze:Za dwa tygodnie operacja Mokka pilnie szuka DT. :!:

coś już mi sie pokreciło, to gdzie w tej chwili jest Mokka ? nie wiem czemu, ale miałam wrażenie,ze na dt u MIKUŚ , gubię się :oops:

Na razie w Kociej Chatce

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto lip 27, 2010 15:13 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

o kurczę, po operacji tylko dt , bo opieka jest niezbędna, a tak nie da sie tylko zajmowac Mokkunią, jeszcze raz dam apel o dt na nk, moze akurta ktos?...

alessandra

Post » Wto lip 27, 2010 15:45 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

MIKUŚ mam nadzieję,ze mnie nie ubijesz za zdjecie :oops: gdybyś mogła podac jeszcze kontakt , dodam, szybciej będzie kontakt, jesli ktos ja wypatrzy i pokocha:
http://nk.pl/profile/18757875/gallery/album/2/365

alessandra

Post » Wto lip 27, 2010 20:56 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

Nie zabiję.....ale z tym tymczasem to delikatnie proszę. Nie wydam jej osobie nieznanej mi. :twisted:
Zobaczymy - do operacji 2 tygodnie. Może póki co mieszkać w Kociej Chatce. A po operacji wiadomo że musi mieć tymczas. Ale spokojnie - wierz mi kocham Mokkunię :1luvu:

Tylko żeby te adopcje się ruszyły!!!!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Wto lip 27, 2010 21:15 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

No więc czas przyszedł na obiecaną wczoraj relację z Wrocka :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto lip 27, 2010 21:21 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

Szansa na częśćiowe odzyskanie wzroku jest.
Doktor - profesjonalista a jakże - pokazał Nam z bliska oczy Mokkuni. Wszystko dokładnie na zdjęciach było widać.
A co było widać.......?
Ropa, blizny, zrosty................masakra istna. Było widać przekrwioną gałkę - proces zapalny wciąż trwa.....
Dotychczasowe leczenie okazało się beznadziejnym. Ale dr mnie pocieszył że niesttey wielu wetów popełnia te błędy. Nie ma to jak SPECJALISTA OKULISTA. :1luvu:
Dr Kiełbowicz kazał Nam przyjechać za 2 tygodnie na operację. Póki co przepisał leki mające na celu przygotowanie oczu Mokki do operacji.

Jestem niezmiernie szczęśliwa że mogłyśmy z Mokką zawitać u specjalisty we Wrocławiu. Dzięki temu ma szansę na odzyskanie choćby częściowo wzroku a to już coś.

Nie pozwólmy zostać JEJ W CIEMNOŚCIACH.
Musimy dać szansę Mokkuni na ujrzenie Nas - choćby kształtu, wielkości......... :ok:
MIKUŚ

Post » Wto lip 27, 2010 21:49 Re: Niewidoma Mokka szuka pilnie DT-ZA 2 TYG. OPEACJA OCZU!!!!

to mokka
PILNIE SZUKAMY DLA NIEJ DT I TRANSPORTU ZA DWA TYGODNIE DO WROCŁAWIA NA OPERACJĘ
Obrazek
Obrazek
Obrazek

terenia1

Post » Wto lip 27, 2010 22:55 Re: Kocia Chatka-prawie niewidoma Mokkunia szuka pilnie DT/DS

MIKUŚ pisze:Szansa na częśćiowe odzyskanie wzroku jest.
Doktor - profesjonalista a jakże - pokazał Nam z bliska oczy Mokkuni. Wszystko dokładnie na zdjęciach było widać.
A co było widać.......?
Ropa, blizny, zrosty................masakra istna. Było widać przekrwioną gałkę - proces zapalny wciąż trwa.....
Dotychczasowe leczenie okazało się beznadziejnym. Ale dr mnie pocieszył że niesttey wielu wetów popełnia te błędy. Nie ma to jak SPECJALISTA OKULISTA. :1luvu:
Dr Kiełbowicz kazał Nam przyjechać za 2 tygodnie na operację. Póki co przepisał leki mające na celu przygotowanie oczu Mokki do operacji.

Jestem niezmiernie szczęśliwa że mogłyśmy z Mokką zawitać u specjalisty we Wrocławiu. Dzięki temu ma szansę na odzyskanie choćby częściowo wzroku a to już coś.

Nie pozwólmy zostać JEJ W CIEMNOŚCIACH.
Musimy dać szansę Mokkuni na ujrzenie Nas - choćby kształtu, wielkości......... :ok:

Basiu bardzo sie cieszę, wiedziałam, ze najlepiej od razu jechac do specjalisty :ok:
Duzo tych leków dostała?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro lip 28, 2010 19:27 Re: Niewidoma Mokka szuka pilnie DT-ZA 2 TYG. OPERACJA OCZU!!!!

Hop po domek :!: :!: :!:

terenia1

Post » Śro lip 28, 2010 21:03 Re: Niewidoma Mokka szuka pilnie DT-ZA 2 TYG. OPERACJA OCZU!!!!

Leki:
-> Floxal,
-> Ocacin,
-> Cusi-Erythromycin.
MIKUŚ

Post » Śro lip 28, 2010 21:07 Re: Niewidoma Mokka szuka pilnie DT-ZA 2 TYG. OPERACJA OCZU!!!!

Teri - w tytule napisz że Mokka szuka transportu do Wrocławia!!!! Na ok. 10 sierpnia.
MIKUŚ

Post » Czw lip 29, 2010 22:20 Re: Niewidoma Mokka szuka pilnie DT-ZA 2 TYG. OPERACJA OCZU!!!!

Mokkuniu pięknoto Ty moja :1luvu:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]