Jedno wolne miejsce w Koterii na 25 sierpnia - NIEAKTUALNE !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 22:49 Re: Warszawa - kto mi pomoże? Łapanka. Koniec lipca.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lip 26, 2010 22:41 Re: Warszawa - kto mi pomoże? Łapanka. Koniec lipca.

Wyszło tak: mieliśmy 6 miejsc.
Zawieźliśmy tylko 3 koty.
9 sierpnia mam zamówione następne 3 i mam nadzieję, że będzie lepiej.. :evil:

Złapana na miejscu była jedna śliczna pingwinka, bo nasza szacowna pani Krysia... nakarmiła maluchy... = nakarmiła całe stado i w nosie miały wchodzenie w deszczu do klatek. Poza tym dwie panny, bura i krówka wyszły się przespacerować koło jej nóg. Krówka złapana w niewprawne ręce, podrapała napastniczkę i zwiała gdzie pieprz rośnie. Inna panna, koleżanka z rejonu złapanej pingwinki (Marcin zna kolor), weszła do klatki i .. wyszła.. Łapanka jak się patrzy.. :evil:

Agnes128 zawiozła obiecaną kotkę z Otwocka.
Małgosiab swoją bezdomniaczkę.

Mamy jutro 3 wolne miejsca w Koterii, jeżeli ktoś chce wykorzystać, to bardzo proszę. Tylko trzeba dowieźć do godziny 10.00 i powołać się na moje nazwisko (Katarzyna Pawłowska, tel. w podpisie, dzwońcie, smsujcie bez względu na porę, niech tylko wiem).

Ola, Marcin - tysiąckrotnie - wielkie, wielkie dzięki!!!

Kaprys2004

Post » Pon lip 26, 2010 23:32 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

:roll: uwielbiam karmicielki :|
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto lip 27, 2010 5:21 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

Kasia mnie by sie przydało.Karmicielka ma kocurka i najprawdopodobniej ciżarną kicie do cięcia. Już dałam jej znać, tylko teraz musi sie kobieta namyslić.(Jaby było nad czym) A ty daj znac czy to aktualne jeszcze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto lip 27, 2010 6:45 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

koty są do ciachania. Nie ma transportu. Wiec dziekuje bardzo, ale karmicielka nie skorzysta.
Szkoda!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 27, 2010 8:05 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

Szkoda wielka, bo oczywiście aktualne.. Jeszcze godzina (no może i dwie?) Może ktoś będzie z Otwocka jechał na Pragę..

Tak, karmicielki są czasami wielkie :roll:
Bardzo podobał mi się Marcin mówiący do pani Krysi: "Czy pani to teraz rozumie, że one muszą być głodne i nie jeść przez 24 godziny??" Ręki ani niczego obciąć sobie nie dam, że pani Krysia zrozumiała. :wink: Natomiast automatyczną klatkę szturchnęła butkiem i hop - kicia złapana :lol: :ok:

Kaprys2004

Post » Wto lip 27, 2010 8:06 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

Ciężarną to się przywozi i zostawia kiedy jest okazja. Tyle na pocieszenie..

Kaprys2004

Post » Wto lip 27, 2010 9:12 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

Kaprys2004 pisze:Ciężarną to się przywozi i zostawia kiedy jest okazja. Tyle na pocieszenie..

Różnie z tym bywa. Miałam już cieżarne przeprawy. :mrgreen:
Różniste inne także pzrygody były. Raz nawet karmicielki przywiozły koty na powrot .Podobno ktos wykreslił nasz termin i poza tym przyjęto wcześniej ponad planową liczbę kotów. Otwockie wróciły. Myślałam,ze je ubiję na miejscu. Jak do mnie to mają smiałośc popytlować a tam wyszły grzeczniutko.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 27, 2010 9:36 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

ASK@ pisze:
Kaprys2004 pisze:Ciężarną to się przywozi i zostawia kiedy jest okazja. Tyle na pocieszenie..

Różniste inne także pzrygody były. Raz nawet karmicielki przywiozły koty na powrot .Podobno ktos wykreslił nasz termin i poza tym przyjęto wcześniej ponad planową liczbę kotów. Otwockie wróciły. Myślałam,ze je ubiję na miejscu. Jak do mnie to mają smiałośc popytlować a tam wyszły grzeczniutko.

Tak, pewnie pani która siedzi na froncie w Koterii załatwiła je na cacy.. Nie pamiętam jak się nazywa, ale to pani specjalnej troski. Chyba postawiona po to, żeby odstraszać klientów.
Ja - spokojny i niekłótliwy człowiek - przez nią dwukrotnie tak mocno zostałam wytrącona z równowagi, że dostała ode mnie taką niezłą zje.., że aż zaczynała gadać jak normalny, grzeczny człowiek. Widać z tego, że jej do chodzenia jak w zegarku po prostu jest potrzebny codzienny opieprz.

Kaprys2004

Post » Wto lip 27, 2010 9:41 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

Kaprys2004 pisze:Bardzo podobał mi się Marcin mówiący do pani Krysi: "Czy pani to teraz rozumie, że one muszą być głodne i nie jeść przez 24 godziny??" Ręki ani niczego obciąć sobie nie dam, że pani Krysia zrozumiała. :wink:

Raczej nie ;)
W końcu ciągle odpowiadała, że ona nie karmiła dużych, tylko maluszki...
Bezczelne dorosłe koty, nie domyśliły się, że to tylko dla maluszków stoi żarcie i się nim napasły nielegalnie :roll:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto lip 27, 2010 9:42 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

Kaprys2004 pisze:
ASK@ pisze:

Tak, pewnie pani która siedzi na froncie w Koterii załatwiła je na cacy.. Nie pamiętam jak się nazywa, ale to pani specjalnej troski. Chyba postawiona po to, żeby odstraszać klientów.
Ja - spokojny i niekłótliwy człowiek - przez nią dwukrotnie tak mocno zostałam wytrącona z równowagi, że dostała ode mnie taką niezłą zje.., że aż zaczynała gadać jak normalny, grzeczny człowiek. Widać z tego, że jej do chodzenia jak w zegarku po prostu jest potrzebny codzienny opieprz.

I to się zgadza. Telefony rzecz dobra. Potem jak słyszała Otwock to od razu ton się zmieniał. Moje złość była wielkaaaaaa!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 27, 2010 10:15 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA DZIŚ !!!!!!!

Ech. Nie wiem jak Wy, ale ja im jestem starsza, tym mniej mam cierpliwości i sympatii do ludzi..
Może dlatego, że już wiem jak cenna i nic nie kosztująca jest życzliwość i bezinteresowność, o dobroci i innych cnotach nie wspomnę..

Kaprys2004

Post » Pt lip 30, 2010 11:48 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA JUTRO, 27.07. !!!

Kaprys2004 pisze:
ASK@ pisze:

Już nie straszy :twisted: Zajechałam do Koterii ostatnio i przy okazji dowiedziałam się, że pani S. w Koterii już nie pracuje.
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt lip 30, 2010 13:03 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA DZIŚ !!!!!!!

no prosze jak miła wiadomośc na koniec tygodnia :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lip 30, 2010 13:57 Re: KOTERIA - Warszawa - 3 MIEJSCA WOLNE NA DZIŚ !!!!!!!

Ciekawe z jakiego powodu? Czyżby była nieżyczliwa dla dzwoniących? :wink:

Kaprys2004

[poprzednia][następna]