Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Mam nadzieję., że w weekend uda mi sie wstawić jakieś zdjęcia Mru z pobytu na koloniach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Wielka MRU na koloniach![]()
![]()
![]()
Pierwsze godziny wypatrywania spoza wersalki, a gdy Mru się zmęczyła obserwacją to przysnęła na chwilę
Kolejny krok to obserwacia na/z parapetu
w nocy trzeba pilnować dostępu do swojej Tymczasowej Dużej (TD![]()
![]()
)
W końcu przyszedł czas na polowanie
.. po którym trzeba koniecznie odpocząć na parapecie
Przyszedł ten wieki dzień, kiedy Wielka Mru odkryła drapak![]()
![]()
i od razu zakochała się w budce - czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego każdy kot u mnie wybiera tę jedną budkę, a druga jest bez zainteresowania???
![]()
Mru też nauczyła się zabaw wieczornych i jedną z jej kryjówek przede mną jest to własnie :
lub tu:
I jeszcze dołączam pozdrowienia od Nusi, czyli dosłownie i w przenośni Małej Czarnej![]()
bozena640 pisze:Ciekawa jestem czy Wielkie MRU będzie chciała wrócić do domu, skoro tak szybko się zadomowiła u Was?
bozena640 pisze:Niusia jesteś moją siostrą bliźniaczką![]()
Duffy
Marzenia11 pisze:Noooooooooooooooo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdjęcia duże, ale tym lepiej czarne pyski widać![]()
![]()
bozena640 pisze:Mru wróciła z wakacji z Niusią![]()
Mruśkowo pisze:Wczoraj wieczorem kotki bawiły się ze sobą po raz pierwszy. Uf. Odetchnęłam. Potem miały wspólny atak ADFullHD. Ja próbowałam spać, a one swoje. Skakały po mnie, biegały, warczały na siebie same i na przeciwniczkę. W końcu pobiły się nie na żarty o mysze (mysze w domu poniewierają się identyczne w szt.4).![]()
Musiałam mysze zabarć i schować. Cisza. Liżą się po łebkach.Zwariować idzie.
Dziś rano MRU uczyła NU jak się budzi DUŻĄ.Po każdym ze sposobów wydawała z siebie takie krótki "mru-mru-mru" i pokazywała kolejny sposób. NU siedziała na komodzie i z wysoka obserwowała jak to się robi.
Ups...mam przechlapane. Jednego kota da radę jakoś spacyfikować, ale dwa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia i 64 gości