anna09 pisze:Ja jestem zawiedziona, że w galerii nie ma zdjęć Emilka z języczkiem![]()
Popołudniu roześlę do ogłaszających zdjęcia w wersji rozszerzonej
zdjęcie a mam cię?
nr 257 e_mail-emil jeszcze
nie ma?
uuuu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Ja jestem zawiedziona, że w galerii nie ma zdjęć Emilka z języczkiem![]()
Popołudniu roześlę do ogłaszających zdjęcia w wersji rozszerzonej
lutra pisze:W mojej galerii nowe foty GABI, EMILA i ETKI-SKarpetki autorstwa BArbann, a ja dokonałam subiektywnego wyboru, bo nie mam czasu na ładowanie wszystkich. Gdyby jednak autorka zażądała, to wrzucę. Merci, Basiu.
Zaraz dorzucę też maluchy Kingowe + poślę tekst do ogłaszarek.
W sobotę udało się wykastrować psa P. Heleny i odpchlić i odrobaczyć 4 maluchy, które miały utonąć w czasie powoli. Maluchy to: Figa, Palma, Bambus i Kokos. Jutro ich zdjęcia, po szczepieniu będą szukać tymczasu (mieszkają w przedpokoju), dostały od afn żwirek, kuwety, puszki i suche, żeby umiały wszystko same.
Trzeba łapać mamę, kto pomoże...
My mamy na głowie sterylizację wszystkich psów, bo z przerażaniem dowiedziałyśmy się, że ta suka miała małe dwa razy, śliczne, mochate i grube....
Sterylka tej suki w czwartek, zostanie jeszcze jeden pies...
Pomocy!
Edit_f, Janka w aucie, zaraz zabieg. Na sam widok człowieka mruczy, na rękach udeptuje i się ślini...
lutra pisze:Ago, dasz radę wrzucić nowe zdjęcia na fb?
Czy do etiopii pisać w tej materii?
EDIT:
Czy te nowe kociaki z Gdowa są już rozesłane do ogłaszarek?
Tweety pisze:lutra pisze:Ago, dasz radę wrzucić nowe zdjęcia na fb?
EDIT:
kociaki z Gdowa i Kropa przesłana wczoraj, fb zrobię wieczorem. Póki jestem w Krakowie na razie mogę robić, czasem trzeba zająć czymś umysł i ręce, żeby nie zwiariować
Tweety pisze:lutra pisze:Ago, dasz radę wrzucić nowe zdjęcia na fb?
EDIT:
kociaki z Gdowa i Kropa przesłana wczoraj, fb zrobię wieczorem. Póki jestem w Krakowie na razie mogę robić, czasem trzeba zająć czymś umysł i ręce, żeby nie zwiariować
lutra pisze:pardon za pisanie "na mnie" zaraz poprawię.
X
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 152 gości