anita5 pisze:Na razie z sesji foto nici, bo pańcio padł na łoże i odpoczywa. A ja sama czarnemu kotu foty nie zrobię, nie umim nic a nic.
pańcio dalej leży padnięty?

tak pytam bo na zdjątka czekamy a wmiędzyczasie kusiki wysyłamy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anita5 pisze:Na razie z sesji foto nici, bo pańcio padł na łoże i odpoczywa. A ja sama czarnemu kotu foty nie zrobię, nie umim nic a nic.
anita5 pisze:Prawdę mówiąc jestem trochę podłamana...
Niuń powinien mieć swój dom na cito.
On nie powinien mieszkać wśród takiej ilości kotów jak u mnie, źle to na niego działa. Są momenty, gdy wyraźnie widać, że jest podenerwowany, nie chce się miziać, nawet dziś na mnie syknął... A to kochany koteczek, w swoim domu byłby ideałem.
Jest taki śliczny, ma cudne futro, zgrabną główkę i mocno się zaokrąglił.
Zastanawiam się, czy nie poprosić na forum o ogłoszenia np na Warszawę. Sama już nie wiem.
Co do fotek, to gdyby od pańcia ciągle ktoś czegoś nie chciał, to może fotki by były. Ale pańcio jest non stop zajęty, a potem pada.
Tak, że na fotki trzeba czekać.
anita5 pisze:Buziaki od rana przekazywane, ponieważ Niuniuś zamknięty z Tanitką, Trusią i Helenką jest niezwykle miły, całuśny i gadatliwy. Tylko raz ugryzł mnie w nogę.![]()
Co o tym myśli szczególnie Tanitka, tzn o tym, że im go dokwaterowałam, wolę nie wiedzieć. 8)
katebush pisze:mam nadzieje ze Niunius zajmie sie polowaniem na myszki, a nie na zawartosc lodowki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 334 gości