Wychudzony Niuniuś po wypadku ma dom!!! :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 8:17 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

anita5 pisze:Na razie z sesji foto nici, bo pańcio padł na łoże i odpoczywa. A ja sama czarnemu kotu foty nie zrobię, nie umim nic a nic.

pańcio dalej leży padnięty? 8O :ryk:
tak pytam bo na zdjątka czekamy a wmiędzyczasie kusiki wysyłamy :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lip 23, 2010 10:12 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

Prawdę mówiąc jestem trochę podłamana...
Niuń powinien mieć swój dom na cito.
On nie powinien mieszkać wśród takiej ilości kotów jak u mnie, źle to na niego działa. Są momenty, gdy wyraźnie widać, że jest podenerwowany, nie chce się miziać, nawet dziś na mnie syknął... A to kochany koteczek, w swoim domu byłby ideałem.
Jest taki śliczny, ma cudne futro, zgrabną główkę i mocno się zaokrąglił.

Zastanawiam się, czy nie poprosić na forum o ogłoszenia np na Warszawę. Sama już nie wiem.

Co do fotek, to gdyby od pańcia ciągle ktoś czegoś nie chciał, to może fotki by były. Ale pańcio jest non stop zajęty, a potem pada.
Tak, że na fotki trzeba czekać.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lip 23, 2010 10:23 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

anita5 pisze:Prawdę mówiąc jestem trochę podłamana...
Niuń powinien mieć swój dom na cito.
On nie powinien mieszkać wśród takiej ilości kotów jak u mnie, źle to na niego działa. Są momenty, gdy wyraźnie widać, że jest podenerwowany, nie chce się miziać, nawet dziś na mnie syknął... A to kochany koteczek, w swoim domu byłby ideałem.
Jest taki śliczny, ma cudne futro, zgrabną główkę i mocno się zaokrąglił.

Zastanawiam się, czy nie poprosić na forum o ogłoszenia np na Warszawę. Sama już nie wiem.

Co do fotek, to gdyby od pańcia ciągle ktoś czegoś nie chciał, to może fotki by były. Ale pańcio jest non stop zajęty, a potem pada.
Tak, że na fotki trzeba czekać.

biedny Niuń, myślę, że można poprosić forumowiczów o ogłoszenia "na Polskę" tylko co z transportem?
a może banerek by cuś pomógł
pańcio biedny jest, Ty zresztą też, tyle futer doma, upał no i pieniążki trzeba zarabiać bo same nie chcą na konto się wpłacać, wiesz Ty co, wygłaskaj pańcia, dobry pańcio, dobry :roll: :oops: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 23, 2010 11:10 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

Postaram się jeszcze Niuniusiowi odnowić ogłoszenia przed wyjazdem.
Na tamte nikt nie zadzwonił...ciężka teraz sprawa z adopcjami :|

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lip 26, 2010 7:58 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

kto pokocha sprytnego, pieknego Niuniusia :?: Domki zglaszac sie :!: :ok:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pon lip 26, 2010 8:06 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

słodkie buziaczki ślemy na podobno niegrzecznego Cukiereczka :mrgreen: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 26, 2010 8:56 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

Buziaki od rana przekazywane, ponieważ Niuniuś zamknięty z Tanitką, Trusią i Helenką jest niezwykle miły, całuśny i gadatliwy. Tylko raz ugryzł mnie w nogę. :mrgreen:
Co o tym myśli szczególnie Tanitka, tzn o tym, że im go dokwaterowałam, wolę nie wiedzieć. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lip 26, 2010 9:01 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

anita5 pisze:Buziaki od rana przekazywane, ponieważ Niuniuś zamknięty z Tanitką, Trusią i Helenką jest niezwykle miły, całuśny i gadatliwy. Tylko raz ugryzł mnie w nogę. :mrgreen:
Co o tym myśli szczególnie Tanitka, tzn o tym, że im go dokwaterowałam, wolę nie wiedzieć. 8)

i słusznie, nie zawsze wiedza jest zdrowa :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Tanitka udaje, że się na to zgadza a Ty zgadzasz sie na udawanie Tanitki i ... już :mrgreen:
a swoja drogą, kiedy sie rozdzwonią telefony? :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 26, 2010 11:16 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

Udało się załatwić ogłoszenie w dzienniku Zachodnim ze zdjęciem, będzie co pare dni w różnych dodatkach do Dziennika.Za to bardzo dziękuje Pani z Dziennika .Nasze psy są sławne, medialne,najbardziej Bąbel-szczeniak po wypadku,który był w teleexpresie i dzisiaj w tvn24 po 17 00 w "Prosto z Polski".Dzięki temu media interesują się i będą ogłaszać psiaki,a przy okazji koty.Oni chcą jednak dobrego jakościowo zdjęcia ,najlepiej z kontrastem,wysłałam im te wszystkie,ale mówią,że żadne sie nie nadaje,bo jest zbyt ciemne.Dałoby sie mu zrobić jakąś fotke?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon lip 26, 2010 11:38 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

Wczoraj była akcja focenia Niuniusia, ale moim zdaniem nic dobrego nie wyszło. Nie mam pomysłu kompletnie. Wiem, że jako dt z tymi fotami kompletnie nawalam, ale ja nie umiem zrobić czarnemu kotu ładnej fotki. TŻ nie ma czasu, więc to koło zamknięte.
Napisałam nowy tekst do ogloszen Niunia, mahob :1luvu: wystawi nowe z tymi fotkami jeszcze od mar. Może ktoś się zakocha.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lip 26, 2010 11:52 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

spróbuje wysłac koleżance fotki,żeby przerobiła je jakoś

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon lip 26, 2010 12:22 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

Dziękuję i przepraszam. :oops:
Poślę na pw nowy tekst do ogłoszenia, może się nada?
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lip 26, 2010 19:34 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

Obrazek Takie myszki dostał Niuniuś od cioci Katebush, śliczne! Już jedna jest obrabiana!
Niuniuś bardzo dziękuje! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lip 26, 2010 19:55 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

mam nadzieje ze Niunius zajmie sie polowaniem na myszki, a nie na zawartosc lodowki :mrgreen:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Wto lip 27, 2010 8:37 Re: Wychudzony Niuniuś po wypadku szuka DS - otwieracz lodówki:)

katebush pisze:mam nadzieje ze Niunius zajmie sie polowaniem na myszki, a nie na zawartosc lodowki :mrgreen:

hmmm, nie byłabym tego taka pewna :wink: , wiesz, po jedzonku (własnołapnie zaserwowanym) mozna przystąpić do polowania na te piekne myszeczki :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]