Zofia&Sasza pisze:To może jednak napiszcie o kogo chodzi
też zapytam.
Czy to jakaś tajemnica (choć z tego co czytam po częsci to tajemnica Poliszynela

Jeśli koty mają się OK to czemu ukrywać imię ich dobrodziejki ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:To może jednak napiszcie o kogo chodzi
Hańka pisze:PumaIM pisze:Kawalerka to jest na ogół jeden pokój, łazienka i mikry przedpokoik z niszą na kuchenkę. W starym budownictwie może mieć oddzielnie ubikację, ew. minikuchnię. Tak czy siak nie wyobrażam sobie 81 kotów w takiej przestrzeni, nawet biorąc pod uwagę, że koty rozmieszczają się nie w dwóch, a w trzech wymiarach - czyli w górę gdzieś na szafach czy półkach też. Pokot murowany...
Wiem, wiem...
Jana pisze:A czy to jest kolekcjonerka, czy nie?
81 kotów i pies w kawalerce. Zwierzęta zadbane, raczej zdrowe, kastrowane, jest czysto. Adopcje jakieś tam są, chociaż mało, nie jest łatwo dostać kota. Zwierzęta są pod opieką fundacji, finanse leżą i kwiczą.
Jana pisze:A czy to jest kolekcjonerka, czy nie? [....]
Fredziolina pisze:Jana pisze:A czy to jest kolekcjonerka, czy nie?
81 kotów i pies w kawalerce. Zwierzęta zadbane, raczej zdrowe, kastrowane, jest czysto. Adopcje jakieś tam są, chociaż mało, nie jest łatwo dostać kota. Zwierzęta są pod opieką fundacji, finanse leżą i kwiczą.
Jana, że też Ty i parę innych osób jeszcze do gardła jej nie skaczecie![]()
tak ze stoickim spokojem zadajesz pytanie
Jana pisze:A czy to jest kolekcjonerka, czy nie? [....]
anna57 pisze:Nie wiem, czy dobrze myślę![]()
Warszawa![]()
Dawniejsza fundacja "Canis"![]()
Ania Wydra?
Mogę się mylić, z góry mówię
Kasia D. pisze:Jowita pisze:Jana pisze:A czy to jest kolekcjonerka, czy nie?
Wiem o kim mowa, i mimo całego mojego szacunku do tej osoby, uważam to za kolekcjonerstwo. Warunki adopcji są tak wyśrubowane, że adopcji praktycznie rzecz biorąc nie ma w ogóle od dłuższego czasu.
Ja też wiem o kogo chodzi.
Dzięki wyśrubowanym warunkom tej pani, udało mi się wyadoptowac do Warszawy w super ręce mnóstwo kotów.
mimbla64 pisze:anna57 pisze:Nie wiem, czy dobrze myślę![]()
Warszawa![]()
Dawniejsza fundacja "Canis"![]()
Ania Wydra?
Mogę się mylić, z góry mówię
Dobrze myślisz.
aga9955 pisze:Nie chce nikogo bronic ,ani oceniac ale ja dostalam propozycje adopcji kotki z fundacji Canis.
Po smierci mojej kici szukalam szylkretki. Zaproponowano mi kota z fundacji mimo ,ze jestem z Poznania.
Maryla pisze:aga9955 pisze:Nie chce nikogo bronic ,ani oceniac ale ja dostalam propozycje adopcji kotki z fundacji Canis.
Po smierci mojej kici szukalam szylkretki. Zaproponowano mi kota z fundacji mimo ,ze jestem z Poznania.
i moje rekomendacje bo znalam wtedy Twoja Mame
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości