Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 11:30 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

hydra_pl pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kciuki ogromniaste zaciśnięte. TŻ też trzyma.

ja też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 26, 2010 11:47 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

Oczka zapewne miodowe ... :1luvu: :kotek: :ok:

Niech mu się uda, niech się uda ..... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon lip 26, 2010 12:47 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

Wieści są takie. Zgłosiła się do mnie na Facebook'u Magda, która chętnie da DT Piorunowi. Magda ma u siebie jeszcze dwa inne koty więc czekamy do piątku czy nie zgłosi się jakiś DS albo DT bez kotów. Tak czy siak rudzielec będzie miał domek :) :ok:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon lip 26, 2010 12:49 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

mpogorzelski pisze:Wieści są takie. Zgłosiła się do mnie na Facebook'u Magda, która chętnie da DT Piorunowi. Magda ma u siebie jeszcze dwa inne koty więc czekamy do piątku czy nie zgłosi się jakiś DS albo DT bez kotów. Tak czy siak rudzielec będzie miał domek :) :ok:

łomatko, kamień spadł mi z serca :D , było słychać? :mrgreen:
wreszcie jakieś dobre wiadomości na forum :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 26, 2010 13:05 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

Hop na góre :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lip 26, 2010 13:57 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

Boże, moje nerwy zszarpane.. Co za weekend.. Albo usypiają zdrowe roczne w Szczecinie, albo rudy natychmiast szuka domu i zero odzewu..

Kciuki, niech już będzie dobrze..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lip 26, 2010 14:35 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

CUD :!: :!: :!: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: teraz tyllko Mars i Podróżnik :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lip 26, 2010 17:14 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

mpogorzelski pisze:Wieści są takie. Zgłosiła się do mnie na Facebook'u Magda, która chętnie da DT Piorunowi. Magda ma u siebie jeszcze dwa inne koty więc czekamy do piątku czy nie zgłosi się jakiś DS albo DT bez kotów. Tak czy siak rudzielec będzie miał domek :) :ok:

A DT rozmawiał z Anią? Wszystko ugadane?
mpogorzelski - Ty wiesz, że to dzięki Tobie? Że jakby nie Ty i Twój FB to by było nie wesoło.
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Pon lip 26, 2010 20:28 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

DT rozmawial z Ania :)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon lip 26, 2010 20:47 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

:D bardzo, bardzo się cieszę :D

:kotek: :ok: wieści w dalszym ciągu pożądane :D

Ufffff :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon lip 26, 2010 22:27 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

:ok: :ok: :ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lip 26, 2010 22:31 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

Kaprys2004 pisze:Boże, moje nerwy zszarpane.. Co za weekend.. Albo usypiają zdrowe roczne w Szczecinie, albo rudy natychmiast szuka domu i zero odzewu..

Kciuki, niech już będzie dobrze..

Są pomysły żeby usypiać więcej zdrowych rocznych. I to tutaj na forum:
viewtopic.php?f=1&t=114799&start=255
To tak na marginesie...

:ok: :ok: :ok: za Rudego
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon lip 26, 2010 23:05 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

mpogorzelski pisze:DT rozmawial z Ania :)

Mariusz - normalnie jesteś wielki!
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Wto lip 27, 2010 0:04 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

Tez mam rudego Piorunka.
Nie wiem jak tak można... dać ultimatum z premedytacją, wiedząc że ludzie tutaj nie odmówią pomocy. Zwalić na kogoś czarną robotę i odpowiedzialność. Bo jak zagrożę uśpieniem albo schronem, to znajdzie się jeden i drugi taki co go weźmie albo coś załatwi :roll: a ja mogę się spokojnie zająć ważniejszymi sprawami. :|

Odkąd mam zwierzęta, nie przeszło mi przez myśl żeby jeździć po świecie. A ciągnie mnie jak cholera z powrotem do UK. Nie ma mowy - mam zwierzaki, nie dam rady. Koniec, kropka. Muszę układać swoje życie tak, żeby nie stawać przed takim wyborem (a i tak nie udalo mi się tego uniknac do końca)
Zaliczyliśmy razem niejedną przeprowadzkę, kryzys, wielokrotnie słyszałam "pooddawaj te koty będziesz miała mniej kłopotu".
No ale one są dla mnie ważne, są częścią mojego życia. Nie są ładniutkim prezentem dla dzieci. Nie każdy kot ma to szczęście :roll:

Dobrze że Piorunek zacznie nowe życie. Nie zasłużyły na niego ta mamunia z córunią.

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto lip 27, 2010 0:07 Re: Piorun, piękny, rudy szuka dt/ds. Ma czas do 1 sierpnia!

hydra_pl pisze:
mpogorzelski pisze:DT rozmawial z Ania :)

Mariusz - normalnie jesteś wielki!

:ok: dobra robota :D
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]