Witt-1981 pisze:becia_73 pisze:Witt-1981 pisze:Dom dla naszej dwójki kotów już jest nikt z tego forum nam nie pomógł, osoba która chce nam pomóc ma gdzieś ocenianie, obrażanie i występny na forum publicznym teraz jest potrzebny transport na trasie Bydgoszcz - Katowice dla tej dwójki kotów.
Ja nic nie rozumiem z tegoWitt-1981 pisze: ogłoszenia są już dane gdzie tylko można było dać,
jeśli już naprawdę nie będzie wyjścia zostanie tylko i wyłącznie schron co nikogo nie powinno tutaj dziwić i tyle na ten temat.
co prawda ten wątek nie dotyczy tego tematu,ale skoro tak pieczołowicie jest tu rozwijany...to jest w koncu dom dla tej dwójki czy nie ?.....
Jest jest z tym że bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania, ogłoszenia odnośnie transportu bez rezultatu, ja sam nie znam kogokolwiek kto mógłby je zabrać do nowego opiekuna...
Więc skoro jest dom, i TYLKO transport stanowi problem..to dlaczego jakieś wstawki o schronie....?
Jedno co mogę Ci doradzić, to przerwać wszystkie te filozoficzne wywody i stanąć na głowie ,aby koty jednak pojechały do nowego domu oczywiście o ile jest on SPRAWDZONY. Żeby za kilka miesięcy nie szukały znowu domu na forum...lub obojętnie gdzie.
I to nie jest złośliwa uwaga,ale życzliwa rada.
A takim atakowaniem wszystkich do około napewno nie zyskujesz sobie przyjaciół niestety.