Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 20:40 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała... :mrgreen: I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień.... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro lip 21, 2010 8:30 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała... :mrgreen: I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień.... :mrgreen:

i co było dalej z tym samozapakowaniem się i samowysyłaniem się? :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lip 21, 2010 10:37 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:Miszczuniu właśnie zapakował się w karton po dostawie z zooplusa, a reszta nad nim wisi i sępi ... bo też by chciała... :mrgreen: I NIE BYŁO SŁOŃCA dzisiaj ... niech tak zostanie z tydzień.... :mrgreen:

Nie było chętnych na przyjęcie takiej przesyłki ... :( ... A może Ty kcesz Kropusia? :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 21, 2010 10:43 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:

Nie było chętnych na przyjęcie takiej przesyłki ... :( ... A może Ty kcesz Kropusia? :mrgreen:

ściałabym lecz bojem siem :roll: :oops: :ryk: :ryk: :ryk:
zresztą, gdzie mu będzie lepiej jak nie u Ciebie :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lip 21, 2010 11:39 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:

Oooo,też żem bardzo ciekawa :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 21, 2010 11:44 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:

Nie wiem czy się przyznawać, bo chyba już zapomniałaś (na co po cichutki liczyłam)... ale z tego co pamiętam to ja go wygrałam w jakimś konkursie :mrgreen: pewnie się do Gibutkowa pakował :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 21, 2010 11:54 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:Nie wiem czy się przyznawać, bo chyba już zapomniałaś (na co po cichutki liczyłam)... ale z tego co pamiętam to ja go wygrałam w jakimś konkursie :mrgreen: pewnie się do Gibutkowa pakował :lol:

no i wszystko jasne, Kropencjusz nie zapomniał i do Gibutkowa się samopakował :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lip 21, 2010 13:21 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

quote]
i co było dalej z tym samozapakowaniem się i samowysyłaniem się? :ryk: :ryk:[/quote]

Nie było chętnych na przyjęcie takiej przesyłki ... :( ... A może Ty kcesz Kropusia? :mrgreen:[/quote]
Nie wiem czy się przyznawać, bo chyba już zapomniałaś (na co po cichutki liczyłam)... ale z tego co pamiętam to ja go wygrałam w jakimś konkursie :mrgreen: pewnie się do Gibutkowa pakował :lol:[/quote]

Pamiętamy ... :mrgreen: :ryk: (żeby nie było - wygrany w ramach "nagrody pocieszenia") A Kropencjusz jak spróbował, czym karmi się koty w Gibutkowie , to pakuje się nieustająco .... :twisted: :twisted: a EKIPA razem z nim ...(pudło duże jest :mrgreen: )....
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 21, 2010 13:32 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:ryk: :ryk: pomruczenia i glaski dla kociastych a szczegolnie dla Miszczunia i Bubulencjusza :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 21, 2010 13:34 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:quote]

Nie było chętnych na przyjęcie takiej przesyłki ... :( ... A może Ty kcesz Kropusia? :mrgreen:[/quote]
Nie wiem czy się przyznawać, bo chyba już zapomniałaś (na co po cichutki liczyłam)... ale z tego co pamiętam to ja go wygrałam w jakimś konkursie :mrgreen: pewnie się do Gibutkowa pakował :lol:[/quote]

Pamiętamy ... :mrgreen: :ryk: (żeby nie było - wygrany w ramach "nagrody pocieszenia") A Kropencjusz jak spróbował, czym karmi się koty w Gibutkowie , to pakuje się nieustająco .... :twisted: :twisted: a EKIPA razem z nim ...(pudło duże jest :mrgreen: )....[/quote]
8O :strach:
Rozumiem że EKIPA gratis :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lip 21, 2010 15:31 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

viewtopic.php?f=13&t=114630
zapraszam na wątek nowego Tyskiego Mruczka-Mańka :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lip 23, 2010 9:02 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:Rozumiem że EKIPA gratis :lol:

EKIPA w ramach premii :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 26, 2010 12:18 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Ooo trzy dni ciszy?hmmm,ciekawe :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lip 26, 2010 12:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

kociczka39 pisze:Ooo trzy dni ciszy?hmmm,ciekawe :mrgreen:

coby to nie była cisza przed burzą 8O :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 26, 2010 12:42 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
kociczka39 pisze:Ooo trzy dni ciszy?hmmm,ciekawe :mrgreen:

coby to nie była cisza przed burzą 8O :wink:

W przypadku Miszczunia taka cisza rzeczywiście zazwyczaj oznacza burzę. Czekam tylko aż Kasia napisze co nowego Miszczu zdemolował :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]