Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Kupolek Nietopyrka niezbyt ładny jeszcze, ale wygląda na to, że po prostu chłopak ma wrażliwy przewód pokarmowy. Oby z tego wyrósł...
zabers pisze:filo pisze:Kupolek Nietopyrka niezbyt ładny jeszcze, ale wygląda na to, że po prostu chłopak ma wrażliwy przewód pokarmowy. Oby z tego wyrósł...
Wyrośnie. Glusik tak miał. Co ja się nacudowałam. I wyrósł. Ten też wyrośnie, zobaczysz.
filo pisze: Bisia do niej: sssssssssssssssss [czyt. moja micha, spier.... mała]. A Kuku jakby nigdy nic zaprezentowała wszystkie swoje mleczaki i: ssssssssssssssssss
Towarzystwo musi sie kiedys wyspac,obsluga niekonieczniefilo pisze:Opowiem wam wczorajszą scenkę.
Biśka coś sobie podjada z misek. Pochodzi Kuku. Bisia zaczyna ją obwąchiwać. Ale Kuku pcha się dalej, i jak to ona zawsze, chce zajrzeć, co Bisia zajada. Bisia do niej: sssssssssssssssss [czyt. moja micha, spier.... mała]. A Kuku jakby nigdy nic zaprezentowała wszystkie swoje mleczaki i: ssssssssssssssssss
Nie mam pojęcia, czy towarzystwo w nocy spało. Jak szłam spać, to był ruch jak na autostradzie, o godz. 1 ruch, o 4.30 obudził mnie hałas, rano podobnie. Jak wychodziłam do pracy, to towarzystwo zaległo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 169 gości