KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 10:26 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

taizu pisze:Może one sikaja, bo biorą posłanie za podkład na odłodze???Poza tym niekróre koty są takimi "czyściochami", że nie sikają do brudnej kuwety ( a nad ranem pewnie kuwetowy maybach jest już cokolwiek używany)

ale to też nie jest tak że one nie wiedzą co to kuweta, bo i owszem do kuwety chodzą .... robią w niej potrzeby swoje...ale czasem, chyba głównie z rana robią w pościel....nie wiedząc czemu...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie lip 25, 2010 11:25 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Zrobiłam małe zamówienie.
Minuli zamówiłam obrożę uspokajającą i krople Bacha...
Kociętom na wszelki wielki wypadek 1.5kg suchego żarcia...
Mama sponsorowała więc nie doliczam do kosztów utrzymania bandy :wink:

Zbieram zwłoki w kierunku praktikera...jeszcze coś na obiad i śniadanie muszę zakupić...
Kociska padły...
Demolka z rańca taka była, że tylko co chwila było łupnięcie, darcie pazurów i nastroszone kity...
Cóż nie ma upałów , to jest siła do wariactw...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie lip 25, 2010 17:42 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

I mogę oficjalnie powiedzieć, że zabezpieczyłam okna.
Tylko dwa, nad kuchennym jeszcze muszę pomyśleć, bo tam już jest wstawione nowe okno PCV , a tam były drewniane i w nie powbijałam listewki mocujące siatkę...

Łapki mnie bolą od cięcia listewek i przycinania siatki ...warto było :D

Kociska mają "Kino podwórkowe " :) siedzą na parapetach i się lampią :D

Wreszcie spokojnie będę mogła wyjść z domu zostawiając otwarte okna :lol:

seja

Post » Nie lip 25, 2010 19:54 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:ok: zdolna kobita :)
Obrazek

Marea

Post » Pon lip 26, 2010 6:27 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Jak wymyślisz co z zabezpieczeniem własnymi łapkami plastikowych to powiedz! Jestem żywotnie zainteresowana :D
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Pon lip 26, 2010 10:22 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Gaga ma jutro jechać do nowego domq, ale chyba jednak sama :roll: Pan nie jest puki co przekonany do 2ch kotów tak na raz, od razu....ja będę ją zawozić około południa....

Zasięgałam też opinii kilku wetów co do rozwolnień, przedłużających się, większość pytała o sposób żywienia i kazała karmić jedną karmą przez dłuższą chwilę, nie mieszać różnych firm, różnych rodzajów...wykluczyć kurczaka gotowanego... :roll:
Obrazek

Marea

Post » Pon lip 26, 2010 10:37 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Kurczaka gotowanego już nie ma. Wygotowałam co było i są na Animondzie i RC intestinal...

...Jak byłam u Weta i chciałam Advocate , to zostałam z tabletkami w dłoni...bo lepsze...dziś , żałuję, że nie obstawałam przy swoim.

Dziś wstałam... mieszkanie śmierdzi wymiocinami... wszędzie ich pełno...
W wymiocinach znany mi już robal...

Podłoga do mycia...a w sobotę sprzątałam cały prawie dzień...
Jestem zła, żeby nie użyć innych słów.

Znowu odrobaczanie...i tym razem żadnych tabletek!

seja

Post » Pon lip 26, 2010 10:39 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Blusik pisze:Jak wymyślisz co z zabezpieczeniem własnymi łapkami plastikowych to powiedz! Jestem żywotnie zainteresowana :D

To wtedy założę firmę :wink: i będę w Gdańsku okna zabezpieczać :P
Póki co nie mam wierteł... i musiałabym jakąś transparentną siatkę do tej kuchni... znajdę to pogadamy :wink:

seja

Post » Pon lip 26, 2010 10:44 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:Kurczaka gotowanego już nie ma. Wygotowałam co było i są na Animondzie i RC intestinal...

...Jak byłam u Weta i chciałam Advocate , to zostałam z tabletkami w dłoni...bo lepsze...dziś , żałuję, że nie obstawałam przy swoim.

Dziś wstałam... mieszkanie śmierdzi wymiocinami... wszędzie ich pełno...
W wymiocinach znany mi już robal...

Podłoga do mycia...a w sobotę sprzątałam cały prawie dzień...
Jestem zła, żeby nie użyć innych słów.

Znowu odrobaczanie...i tym razem żadnych tabletek!

Młode czy starsze wymiotowały robalami? starsze 2 razy odrobaczyłaś już ?
Obrazek

Marea

Post » Pon lip 26, 2010 10:47 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

I młode i starsze wymiotowały.

Starsze były już dwa razy odrobaczane, młodsze 3 jak nie 4razy...a tu patrz ! Niespodzianka!!!

seja

Post » Pon lip 26, 2010 10:48 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Na noc starsza 4ka była zamknęta ze mną w pokoju.
6tka miała kuchnię i pokój do dyspozycji...

Wszędzie wymiociny...

seja

Post » Pon lip 26, 2010 10:57 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Marea pisze:Gaga ma jutro jechać do nowego domq, ale chyba jednak sama :roll: Pan nie jest puki co przekonany do 2ch kotów tak na raz, od razu....ja będę ją zawozić około południa....

Zasięgałam też opinii kilku wetów co do rozwolnień, przedłużających się, większość pytała o sposób żywienia i kazała karmić jedną karmą przez dłuższą chwilę, nie mieszać różnych firm, różnych rodzajów...wykluczyć kurczaka gotowanego... :roll:

Gaga sama nie pojedzie.
Dzwoniła Pani ,która by wzięła obie.
Wolę tą Panią.

seja

Post » Pon lip 26, 2010 10:59 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:roll: to ja już sama nie wiem ....

ale zawsze też jest możliwość że skoro starsze miały pierwsze odrobaczenie gdy młodsze miały 2gie to mogły znowu zarazić młode....jakoś nie chce mi się wierzyć że 3krotne odrobaczenie nic nie dało ehhhh milbemaxem, aniprazolem.... :roll:
Zasięgnij opinii weta któremu ufasz, np Łukucia....
Obrazek

Marea

Post » Pon lip 26, 2010 11:00 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:
Gaga sama nie pojedzie.
Wolę tą Panią.

Asia, wpadnę później to pogadamy i zadzwonimy do niego najwyżej i pogadasz z nim, ja też wolałabym by Gaga sama nie jechała...nie musimy na siłe jemu Gagi oddawać jeśli uważasz inaczej....zadzwoń do tej babki która chciała je obie i pogadaj z nią...
Obrazek

Marea

Post » Pon lip 26, 2010 11:08 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:
Marea pisze:Gaga ma jutro jechać do nowego domq, ale chyba jednak sama :roll: Pan nie jest puki co przekonany do 2ch kotów tak na raz, od razu....ja będę ją zawozić około południa....

Gaga sama nie pojedzie.
Wolę tą Panią.

Ja też :ok:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

[poprzednia][następna]