Pomysl z narzuta super,a ten zjazd dla tych bez hamulcow- pomyslowy.
Moderator: Estraven
Birfanka pisze:Biedna Grudzia... dobrze, ze juz lepiej![]()
Mowisz, ze pare chrupek nie zaszkodzi?-pilnuje jak szalona, ale pierwsza rzecz, jaka robi ta maupa gdy otworze drzwi, to galop do miski Puszka
mimbla64 pisze:Anulko, a o jakich Ty kotkach stale piszesz? Co to za stado Hunów, które Cię oblega?
anulka111 pisze:mimbla64 pisze:Anulko, a o jakich Ty kotkach stale piszesz? Co to za stado Hunów, które Cię oblega?
Jestem u kolezanki,ktora ma hodowle ragdoli- 7 Hunow to spasione ,owlosione, miziaste oblednie ragusieWczoraj probowalam je focic .1zdjecie wychodzi na 20 zrobionych nie rozmazane....wkrotce zostana zamieszczone u mnie w watku
mimbla64 pisze:Birfanka pisze:Biedna Grudzia... dobrze, ze juz lepiej![]()
Mowisz, ze pare chrupek nie zaszkodzi?-pilnuje jak szalona, ale pierwsza rzecz, jaka robi ta maupa gdy otworze drzwi, to galop do miski Puszka
Ja ma teraz taki problem z tymczaskami jedzeniowy. Suri trochę chorowała i je słabo, po troszeczku. Fajnie by było jej zostawić miseczkę z suchym kittenem, żeby sobie skubnęła, jak jej przyjdzie ochota. Ale to w ogóle w grę nie wchodzi, bo Lisia jak zje swoje (a wymiata jak odkurzacz), to wszystkie miski obejdzie i podojada. Już się u mnie utuczyła.![]()
Przestałam zostawiac suche na stałe.
Proszę jaki baleronik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości