Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Zaraz mnie kur... weźmieZatłukłabym gołymi rękami viewtopic.php?f=13&t=114394&start=30 Ludzie już się rodzą tacy, czy to się z wiekiem nabywa?
anita5 pisze:Za maluszki![]()
Oczko Żabki już jest o niebo lepsze niż było, a dziś rano było niemal idealne. Jednak mam wrażenie, ze ten upał nie pomaga...![]()
Chciałam też nadmienić, że mała jest bardzo niegrzeczna. A Twoje maluchy jakie?
Killatha pisze:ja cię podziwiam jak sobie dajesz radę z taką gromadką kichaczy
mar9 pisze:Wszystkim kotutom dopisuje taki apetyt, że![]()
, no a po jedzeniu, hm, trzeba się wypróżnić
.
W związku z tym straszne ilości jedzenia i żwirku schodzą, muszę znowu zamówić w zoonecie, bo i tak z tydzień znowu będziemy czekać na dostawę. Najgorzej ze żwirkiem, ciężki jest, kupuję bentonitowy (bo taniej) ale takie ilości tego schodzą, że strach, no trudno, jakoś sobie musimy radzić, może żwirek też zamówię w zoonecie, będzie na jakiś czas spokój, najgorzej z kasą
, choć dzięki naszym sponsorkom jakoś wiążemy koniec z końcem, czasem lepiej, czasem gorzej, jak to w życiu
mar9 pisze:Na wieczór mam umówioną wizytę przed-adopcyjną Murzynka, może to będzie wreszcie TEN domek, Murzynek tak by chciał mieć Dużych dla siebie, nie dzieląc się z całym, sporym zresztą stadkiem![]()
potrzymacie z nami kciuki?
ja zacznę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
justyna8585 pisze:mar9 pisze:Na wieczór mam umówioną wizytę przed-adopcyjną Murzynka, może to będzie wreszcie TEN domek, Murzynek tak by chciał mieć Dużych dla siebie, nie dzieląc się z całym, sporym zresztą stadkiem![]()
potrzymacie z nami kciuki?
ja zacznę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To już 4.,czy 5. raz,kiedy ktoś interesuje sie nim,mam nadzieje,że tym razem ludzie nie zmienią zdania...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 78 gości