Nie żyją kocięta zabrane od IKA6, Tosia w DS, mój Jaś[*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 25, 2010 12:21 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Iweta pisze:
anabelp pisze::roll:, jak dzisiaj zdróweczko kiciusi???, jak się czuje, czarny diabełek??
wspomnienie szczęśliwej rodzinki :cry: ....Obrazek

Chyba jej smutno samej :( bo strasznie się dzis tuli i cały czas miauka, jakby chciała opowiedzieć jak jej samej smutno. Włazi po mnie i przytula sie do szyi :) niestety nie mogę z nią siedziec cały czas więc pozostaje jej kanapka i pluszowy kociak 8)
Poza tym, jak zwykle zjadła ze smakiem śniadanie i porcje leków przemycona w smakołyku :wink:

Jak patrzę na zdjecie Mini ,to nie moge uwierzyć, ze ten kociak, którego wydarłam od IKA6 to ta sama Mini , przeciez ja wziełam 1/4 kociaka ze zdjęcia :placz:

...cieszę się, że je i w miarę dobrze się czuje, ale bardzo mi smutno, że została sama, pewnie tęskni po kociemu za rodzeństwem...dlatego tak się tuli. Dobrze, że ma Ciebie:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Nie lip 25, 2010 12:50 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

:cry: , może ktoś może coś poradzić, pomóc, viewtopic.php?f=13&t=114443&start=45, nie ma czasu :cry:

anabelp

Post » Nie lip 25, 2010 14:52 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

:cry: ...i jeszcze jedno wspomnienie...
Obrazek, dobrze, że chociaż Agatka[*] została...i Tosia, jakoś dochodzi do siebie...
Ostatnio edytowano Pt sie 06, 2010 7:38 przez anabelp, łącznie edytowano 1 raz

anabelp

Post » Nie lip 25, 2010 15:04 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

I tego się trzymaj Dziewczyno, bo zwariujesz. Czasu się już nie cofnie... Nie mogłaś wiedzieć...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lip 25, 2010 19:51 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

hanelka pisze:I tego się trzymaj Dziewczyno, bo zwariujesz. Czasu się już nie cofnie... Nie mogłaś wiedzieć...

:cry:, mam tylko nadzieję, że jak kiedyś spotkam moje maluszki, wybaczą mi to, co im zgotowałam...

anabelp

Post » Nie lip 25, 2010 21:12 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

:roll:, ciekawe czy mały diabełek już śpi:), z pewnością tak, w końcu, nie muszę się już martwić. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło... Nie zdajecie sobie sprawy jak intensywnie myślałam o kotkach, nie mogłam spać, stale analizowałam, co się dzieje w tym domu...jak kotka i maleństwa, czułam niebezpieczeństwo...

anabelp

Post » Nie lip 25, 2010 21:40 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

anabelp pisze::roll:, ciekawe czy mały diabełek już śpi:), z pewnością tak, w końcu, nie muszę się już martwić. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło... Nie zdajecie sobie sprawy jak intensywnie myślałam o kotkach, nie mogłam spać, stale analizowałam, co się dzieje w tym domu...jak kotka i maleństwa, czułam niebezpieczeństwo...

Mały diabełek jadł z małej miseczki :)
Obrazek...Obrazek

..a potem odpoczywał na zastępczej mamusi :D
Obrazek..Obrazek..Obrazek
...a w końcu mały diabełek został włozony do dużej stopy i krzyczał , nie zostawiaj mnie saaamej nie zostawiaj mnie saaamej :wink:
Obrazek..Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lip 25, 2010 21:52 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Dzielny mały diabełek :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lip 25, 2010 21:54 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Oooj, niedobra ta zastępcza mamusia, poskąpiła maleństwu kawałek własnej podusi :evil: :wink:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie lip 25, 2010 22:06 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Amika6 pisze:Oooj, niedobra ta zastępcza mamusia, poskąpiła maleństwu kawałek własnej podusi :evil: :wink:

A czy ja w ogóle mam własna podusie :? to moje koty maja podusie i czasami udostepnią mi łaskawie kawałek miejsca cobym sobie głowe na skrawku połozyła , ale w zamian obłożą mnie soba ze wszystkich stron, od czubka głowy po palec od nogi, ze niby dla zdrowotności to robią. Mojej oczywiście :evil: :wink:

Iweta

Post » Nie lip 25, 2010 22:22 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Iweta pisze:
Amika6 pisze:Oooj, niedobra ta zastępcza mamusia, poskąpiła maleństwu kawałek własnej podusi :evil: :wink:

A czy ja w ogóle mam własna podusie :? to moje koty maja podusie i czasami udostepnią mi łaskawie kawałek miejsca cobym sobie głowe na skrawku połozyła , ale w zamian obłożą mnie soba ze wszystkich stron, od czubka głowy po palec od nogi, ze niby dla zdrowotności to robią. Mojej oczywiście :evil: :wink:
I za to powinnaś być im dozgonnie wdzięczna :twisted:

Moje Dyziaki niestety ze mną nie sypiają i strasznie mi tego brakuje, bo nie ma to jak wymruczna kołysanka do snu.
Obrazek

Amika6

Post » Pon lip 26, 2010 6:08 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

:P , mała diablica wyraźnie wygląda lepiej:), a stopa to bardzo przytulne m1 lecz z pewnością psychika Agaci została naruszona, dlatego za rękę człowieka oddałaby wszelkie luksusy:):)
Ile płacisz swoim pielęgniarzom za fizjoterapię??:)

anabelp

Post » Pon lip 26, 2010 9:37 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

anabelp pisze::P , mała diablica wyraźnie wygląda lepiej:), a stopa to bardzo przytulne m1 lecz z pewnością psychika Agaci została naruszona, dlatego za rękę człowieka oddałaby wszelkie luksusy:):)
Ile płacisz swoim pielęgniarzom za fizjoterapię??:)

Ile płace? Musze im usługiwac na każde zawołanie, czas nie limotowany, gotowośc bojowa 24/dobe ! :? :wink:

Iweta

Post » Pon lip 26, 2010 9:52 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Amika6 pisze:
Iweta pisze:

I za to powinnaś być im dozgonnie wdzięczna :twisted:

Moje Dyziaki niestety ze mną nie sypiają i strasznie mi tego brakuje, bo nie ma to jak wymruczna kołysanka do snu.

Może chcesz Bibułę? :twisted: Ona uwielbia spać przy twarzy i mruczeć do ucha. A jaka radocha jak kichnie glutem po oczach! (Chroniczny kk po wyjściu z Palucha) :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lip 26, 2010 10:10 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Mam takiego miziaka w pracy i niestety w domu stanowcze veto na kolejnego kota :(
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]