Takie młode koty, kolejny raz szukają domu. Takiego domu na zawsze, takiego prawdziwego domu. Domu, przez wielkie "D".
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
Ech... dzisiaj skończyło się ich allegro jutro zrobię nowe, bardziej dramatyczne kurde, Xenia już drugi raz traci dom - w obu przypadkach wydawało się, że dom super
Dwa odchowane z największego szaleństwa, milutkie, przylepne koty. Jeden wspaniale, doskonale czarny. Tylko brać i cieszyć się ich towarzystwem.
Czarne koty mogą wiele zdziałać. Mój czarny stwór uwielbia mojego TŻ. I mój TŻ, z każdym dniem, pod wpływem tego spojrzenia pełnego uwielbienia, zaczyna z większym zainteresowaniem patrzeć na koty jako takie. Na czarnego kota i na trzy pozostałe nasze koty.
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem