KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 24, 2010 14:50 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Jest prawie 16.00 a tu dalej Kongo...
Liczyłam , że może uda mi się wyjechać do praktikera po siatkę...wyczaiłam , że skrzydła okien mogę wyciągnąć, a okna mam podwójne....ciepło póki co jest więc jak wyciągnę te zewnętrzne i po chamsku przybiję gwoździe i założę siatkę będzie dobrze...

Tina z Mambą przyprawiają mnie o zawrót głowy, bo obydwie się nauczyły wskakiwać na górną część okna i sobie tam siedzą wywijając fikołki... więc wszystkie ona na moje wyjścia zamykam, zostawiam włączoną dmuchawę...

Jak nie dziś to jutro... ehhh...
Dziś nie wiem co się kotom stało , że mi taki poranek urządziły...
Jak wstałam...oczywiście urządziły mi urynoterapię...cóż lubię spać z kotami i jakoś ciężko mi sobie tego odmówić, bo uważam ,że to lepiej dla socjalizacji kota... może się mylę...
Byłam tak zmęczona po tygodniu praktyk i łażeniem z mamą , że padłam i już mi nawet nie przeszkadzało , że śpię na mokrym...że od podłogi dzieli mnie kocyk...a poranek...cóż...

Miesiąc już śpię na podłodze... mama nie ma czasu , ciągle pracuje... zdecydowałam ,że kupię coś używanego jeszcze w dobrym stanie.

Idę dalej sprzątać...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob lip 24, 2010 15:03 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Może one sikaja, bo biorą posłanie za podkład na odłodze???Poza tym niekróre koty są takimi "czyściochami", że nie sikają do brudnej kuwety ( a nad ranem pewnie kuwetowy maybach jest już cokolwiek używany)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 24, 2010 16:40 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

taizu pisze:Może one sikaja, bo biorą posłanie za podkład na odłodze???Poza tym niekróre koty są takimi "czyściochami", że nie sikają do brudnej kuwety ( a nad ranem pewnie kuwetowy maybach jest już cokolwiek używany)

Rano pół biedy...w ciągu dnia mi sikną...
Dziś zamknę całe kocie towarzystwo w kuchni...prócz starszych, te pośpią ze mną...

I znowu się zakochałam w drapaku...tym razem to jest to...chyba :wink:

Drapak jak kupować to już na lata i ciągle oglądam jakieś strony i się zastanawiam, a może taki, siaki...

Chciałam wysoki, minimum 2 metry.
Miał mieć 2- 3 budy...trochę półek i znalazłam taki :)
Chociaż te z drapaki.pl... cóż jak zacznę zarabiać to taki im kupię...

Kali ...cóż osa go ugryzła...żądło nie utknęło, bo jak mordowałam osę to "wisiało" na takich flaczkach...
Ma małą opuchliznę...
Napędził mi stracha

seja

Post » Sob lip 24, 2010 16:45 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Seja poczekaj z drapakiem. Ja kupowałam i teraz wyglądają jak ścierki, są niestabilne. Pluję sobie w brodę bo w ubiegłym roku dokupiłam w ramach promocji w zooplusie. Nawet nie będę mówiła jakich słów używam, jak o nich pomyślę. Jak już masz kupić to kup albo polskiego producenta, albo jakiś firmowy. Wszystkie pozostałe są made in China i są jakości poniżej wszelkiej krytyki!
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Sob lip 24, 2010 16:47 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Blusik pisze:Seja poczekaj z drapakiem. Ja kupowałam i teraz wyglądają jak ścierki, są niestabilne. Pluję sobie w brodę bo w ubiegłym roku dokupiłam w ramach promocji w zooplusie. Nawet nie będę mówiła jakich słów używam, jak o nich pomyślę. Jak już masz kupić to kup albo polskiego producenta, albo jakiś firmowy. Wszystkie pozostałe są made in China i są jakości poniżej wszelkiej krytyki!

Ten jest z allegro.
Jest made in Poland :wink:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1156392905

seja

Post » Sob lip 24, 2010 17:00 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Może być dobry :D
Ja zachorowałam na ten drapak od Rufiego. Może kiedyś mi się uda :D
Obrazek

Blusik

Post » Sob lip 24, 2010 17:26 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Blusik pisze:Może być dobry :D

Rufiego???

seja

Post » Sob lip 24, 2010 18:11 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Koniec!

Miałam trochę podwójną robotę, bo była burza i grzmiało.
Raz walnęło tak, że wszystkie 10 kotów się utleniło w kierunku kuchni...a były w dużym pokoju...żeby przejść do kuchni to przez mały pokój...a części z tego strachu zwieracze puściły... :evil: i czyściutką podłogę myłam z rozbryzgów od nowa...

seja

Post » Sob lip 24, 2010 18:24 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:Raz walnęło tak, że wszystkie 10 kotów się utleniło w kierunku kuchni...

OMG 8O to musiał być niezły widok :lol:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob lip 24, 2010 18:42 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Poker71 pisze:
seja pisze:Raz walnęło tak, że wszystkie 10 kotów się utleniło w kierunku kuchni...

OMG 8O to musiał być niezły widok :lol:

Owszem, jeszcze wszystkie kity postawiły i darły pazurami po panelach, mało się nie stratowały w drzwiach!

seja

Post » Sob lip 24, 2010 19:24 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:
Blusik pisze:Może być dobry :D

Rufiego???

No te drapaki.pl Ja je jeszcze pamiętam jak się mówiło drapak Rufi.
Obrazek

Blusik

Post » Sob lip 24, 2010 19:27 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:) było mówić :)

Kupiłabym sobie taki drapaczek ...tylko pioruńsko drogie...jak już będę miała własne mieszkanie, pracę... to z całą pewnością zamówię sobie taki :) zaprojektuję :wink: żeby był dokładnie taki jak chcę :) i zabulę :lol:

seja

Post » Sob lip 24, 2010 19:36 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

A ja zacznę grać w lotka :D
Obrazek

Blusik

Post » Nie lip 25, 2010 9:12 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Nah...kocięta spały z kuwetą w kuchni...
Wchodzę po nocy :
-wycieraczka czysta, sucha.
-nigdzie nie jest nalane, naqupalone też nie.

Ucieszyłam się! :)

Poszłam do WC...by wrócić i znaleźć na "łóżku" Ivutka kopiącego dołki i już przysiadającego...to cap za kark i do kuwety czym prędzej...skończyłam pilnować jego w kuwecie...i wracam ...i co widzę? Igor robi qupona oczywiście na moim "łóżeczku"...

...jak łóżka nie ma, nic pachnącego nie leży na podłodze to nie ma problemu...
Wina leży w moim pachnącym barłogu...

seja

Post » Nie lip 25, 2010 10:20 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:ryk: Uśmiałam się wyobrażając sobie jak koty drą pazury po panelach i uciekają :)

Ja wczoraj Asia na weselu byłam...przewiało mnie i coś mnie w karku boli, czuję się do dupy :evil:
Pogoda...przyszedł zimny front w nocy i ozimniło się znacznie...
Kurka ten Iwo i Igorek :evil: co im strzela z tym siusianiem...jakby coś Asia mam Twoją klatkę, mała bo mała ale zawsze...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]