Krótka fotorelacja z dnia wczorajszego czyli co potrafią zrobić z statecznymi pannicami dwaj kawalerowie zza balkonu , Kropusia szarpała siatkę , Dorcia szukała innego sposobu wyjścia na zewnątrz a sami amanci umknęli na mój widok w krzaki .........
Wielbłądzio pisze:To jak Wujku, skusisz się na mnie...? Będę grzeczny i będę Was bardzo kochał, obiecuję... Malut
E, Malut, chyba nic z tego...
H&M+L doświadczeni
To może Ciocia Monia ... ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Wielbłądzio pisze:To jak Wujku, skusisz się na mnie...? Będę grzeczny i będę Was bardzo kochał, obiecuję... Malut
E, Malut, chyba nic z tego...
H&M+L doświadczeni
To może Ciocia Monia ... ...
To jest myśl , skoro Julian ma być jej podopiecznym na wiecznym DT to chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby sprawić Lizakowi podobnego mu rozrabiakę jako towarzysza zabaw
Witajcie nocną już porą . Dziś po powrocie z pracy w jednym z pokoi zastałem taki oto widoczek ...........................
wychodzi więc na to że panny mają u nas jak w puchu a dzisiejsze w nim zaleganie Dorcia może zawdzięczać osobie która przez wiele lat była przeciwna ponownemu pojawieniu się kotów w naszym mieszkaniu , jak to czas i urok kociej nacji potrafią zmienić człowieka ..............
Alusiu, czyżbyś niniejszym zdradzała Jedne Jedyne w Swoim Rodzaju Najpiękniejsze Paluszki Świata ... ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]