Zenek - kocie nieszczęście, odszedł za TM ['] ['] [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 10:17 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

och, te kombinacje, kombinacje...
na pw, na maila...
się wykluje ,sie dowiemy :mrgreen:

Zenuś jak dzisiaj, wiecie coś?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 23, 2010 15:43 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Agneska pisze:Etka, pouprawiam jednak agitację, bo w DT Zenuś ma dołączyć do piątki rezydentów i czwórki tymczasów.
Ratuj Zenka, mężu Etki! :mrgreen:

mężu nie mo co ratowac bo Zenus bedzie mial dobrze :)
zreszta nie pokazalam mu Zenka, taka wredna jestem.
Maluchy najpierw szczepnac trzeba bedzie zanim cos nowego sie przywlecze :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob lip 24, 2010 13:20 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Dzisiaj rano ASK@ i ja wsiadlysmy w samochod, zeby Zenia zabrac ze schronu. Juz bylysmy w Brzezinach, kiedy zadzwonila Georg-inia. Wlasnie dotarla do schroniska a Zenka nie ma.
W czwartek umarl. Nie doczekal.
Zadna z nas nie byla w stanie o tym rozmawiac normalnie.
Ja tez nie wiem, co tu mozna napisac. :-(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lip 24, 2010 13:29 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Zeneczku [*]

Agneska nie napisała,że to chyba Zenek zesłał nam inną kicie w potrzebie. Czarną dziewczynkę Zenię.Trafiłyśmy na nią w drodze po niego.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 24, 2010 13:30 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

[*] Bardzo, bardzo mi smutno... Odkad Zenka zobaczyłam cały czas o nim myślałam... :cry:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lip 24, 2010 15:17 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Też nie mogłam uwierzyć gdy dotarłam do schroniska i Georg-inia powiedziała mi o Zenusiu :( :( :(
wiele kotów ze schroniska nie doczekuje lepszego jutra, jest mi strasznie żal..... :( :( :(
Agnesko bardzo dziękuję Ci za to, że chciałaś dać mu szansę.....szkoda, że mały tego nie dożyl :(

może Zenuś będzie teraz czuwał nad małą Zenusią...... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lip 24, 2010 15:56 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

:cry:
strasznie szkoda...
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lip 24, 2010 16:07 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Bardzo mi przykro... [*] :cry:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Sob lip 24, 2010 16:20 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Miałam nadzieję na dobre zakończenie tego wątku...
:cry: :cry: :cry:

(*)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lip 24, 2010 16:21 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

szkoda tylko, że pozwolono mu cierpieć przez te kilka dni, zamiast do razu pomóc mu odejść. ciężko poraniony, dzikawy kot w schronisku...
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Sob lip 24, 2010 16:25 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Biedny maluszek :cry: :cry:

Zeniu brykaj za TM już bez bólu [*]
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lip 24, 2010 16:26 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Jowita pisze:szkoda tylko, że pozwolono mu cierpieć przez te kilka dni, zamiast do razu pomóc mu odejść. ciężko poraniony, dzikawy kot w schronisku...

mały naprawdę miał szansę, niestety - wiadomo, jakie warunki panują w dużych skupiskach zwierząt. Prawdopodobnie przyplątało się coś wtórnego :(

Śpij spokojnie, rudzielcu [']
Agneska, bardzo dziękuję, że chciałaś go zabrać. I trzymam kciuki, żeby z Zenią było wszystko ok :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob lip 24, 2010 16:33 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Georg-inia pisze:
Jowita pisze:szkoda tylko, że pozwolono mu cierpieć przez te kilka dni, zamiast do razu pomóc mu odejść. ciężko poraniony, dzikawy kot w schronisku...

mały naprawdę miał szansę, niestety - wiadomo, jakie warunki panują w dużych skupiskach zwierząt. Prawdopodobnie przyplątało się coś wtórnego :(

Śpij spokojnie, rudzielcu [']
Agneska, bardzo dziękuję, że chciałaś go zabrać. I trzymam kciuki, żeby z Zenią było wszystko ok :ok:

nie zgadzam się z Tobą. nie będę się wdawać w dywagacje, ale uważam, że to było niepotrzebne przedłużanie mu cierpienia.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Sob lip 24, 2010 18:24 Re: Zenek - kocie nieszczęście. PILNIE DT!! Schr.Łódź DRASTYCZNE

Jowita trzeba było przyjechać, zabrać i oddać do uśpienia :evil:
ostatnio, gdy byla ruru mały czul się dobrze, miział się, rany się goiły.
W schronisku nie da się uniknąć wirusów, niestety.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]