Tillibulkowy harem 3 - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 22:55 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

dobrej nocki, ja tez uciekam :kotek: :kotek:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lip 23, 2010 23:29 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

GRazyna, Zorka robi wrażenie :D dużo futra w kocie ;) zresztą, wszystkie "Tillibulkowe" dziewczynki są przecudowne :love: ale moją ulubienicą pozostaje "zwykła", bura Freya :love: tylko szkoda że taka nieśmiała ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lip 24, 2010 7:59 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

tillibulek pisze:
OKI pisze:Ja to nie tyle nie odróżniam, co mi się imiona plączą :oops: :oops: :oops:
Ale teraz już nie powinny :wink:

nie zauwazylam, zebys sie mylila :wink: nawet od wejscia jak zobaczylas Zorke, to zaraz wlasciwie dobralas imie :mrgreen: :ok:

No bo się skupiłam :oops: :wink: :lol:

GRazyna pisze:Edit: a pokoty na stole wymiatają! Freja jakas malutka przy nich... :wink:

Na żywo Freyka nie wydaje się taka mała. Widać, że ta różnica bardziej wynika z objętości futra :wink:

Cameo pisze:GRazyna, Zorka robi wrażenie :D dużo futra w kocie ;) zresztą, wszystkie "Tillibulkowe" dziewczynki są przecudowne :love: ale moją ulubienicą pozostaje "zwykła", bura Freya :love: tylko szkoda że taka nieśmiała ;)

Wcale już nie taka nieśmiała - ostrożna jest i nie pozwoli obcym na karesy, ale nieśmiała to nie jest. Zwłaszcza jak Duża się po kuchni krząta :mrgreen:

Doberek :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lip 24, 2010 8:20 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Hej Tilku i kotusie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lip 24, 2010 11:06 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

przede wszystkim to Freya jest ciekawska, bardzo zabawowa, kociolubna - wobec obcych nieufna, ale do mnie tez czesto nie chce podejsc albo ucieka jak chcę ją zdybać, choc jak juz podejdzie, to mizia sie jak zwariowana, glosno traktorzy, dzisiaj mi talerz zbarankowała, a bodzie mocno i z zaangazowaniem - jej ulubione miejsce na przytulanie to toaleta :twisted: (pewnie cos Ci to przypomina, OKI :wink: ), ale tez przychodzi do lozka pomruczec i potulic sie, no i oczywiscie kuchnia to jej zywiol (kocha jesc)

Zorka to ulubienica TŻ-a - nasze male dzieciątko - ciagle chodzi za nami, czesto z myszka w zebach, zacheca do zabawy, wydaje slodkie odglosy "krrrruuu..", jest rozmowna, jak ją zagaduje, to odpowiada :D a potem szybko biegnie w moja strone - do TŻ tak samo - fajnie wyciaga nogi jak sie ja glaszcze, z lubością ;) nie lubi sie czesac, ale zarowno Ruby jak i Zorka obie sa bardzo lagodne, wiec mozna z nimi zrobic wszystko co potrzeba (choc Ruba - jak fajnie jak okreslila Ciocia OKI :P - jest kiepska do podawania tabletek, bo robi sie wtedy bardzo plastyczna i wygina w kazda strone, jakby faktycznie byla szmacianą lalką bez kosci)

a z tą szafą nie jest tak źle - to nie jest tak, ze same ja sobie otwierają, czy ze pchaja sie na chama, po prostu jak szafa jest dluzej otwarta, to do niej włażą, mi to nie przeszkadza, jakbym nie zostawiala otwartych drzwi, to by nie wchodzily :) szafa to krolestwo Ruby :)

Cameo, jak u nas bylas, to bylo straszne zamieszanie, wpadlyscie doslownie w przelocie na chwile, koty sie sploszyly, a one do tych bardzo odwaznych nie nalezą ;)
jak byla OKI, to zachowywaly sie zupelnie inaczej - Freya nawet podeszla do wyciagnietej reki, Rubka prawie nie nasyczala, nawet wychodzila w trakcie wizyty, a Zorka przyniosla OKI myszke do zabawy :D

tillibulek

Post » Sob lip 24, 2010 11:33 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Dzień dobry!

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Sob lip 24, 2010 12:26 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

:1luvu: dzien doberek, OKI, Kalair, Kasia Amy :1luvu:

tillibulek

Post » Sob lip 24, 2010 12:51 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Dzień doberek :D
Grażyna,cieszę się,że dołączyłaś do fanklubu Zorki :1luvu:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Sob lip 24, 2010 19:57 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

dobry wieczór
tillibulek pisze: Rubka prawie nie nasyczala

no, doskonała reklama, nie-ma-co :mrgreen:

tillibulku, a teraz pytanie a la blondynka: jak one wyglądają jak się zjeżą?
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Sob lip 24, 2010 19:59 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

miniboni, no jak tu NIE dołączyć :mrgreen: przeca Zorka to cud, miód, orzeszki
tylko wziąc i miąchać :mrgreen:
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Nie lip 25, 2010 7:38 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Ja tam nie zauważyłam, żeby Rubcia w ogóle nasyczała :lol:
Bry :D

OKI

Post » Nie lip 25, 2010 7:53 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 25, 2010 8:08 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

OKI pisze:Ja tam nie zauważyłam, żeby Rubcia w ogóle nasyczała :lol:

juz otworzyla paszcze i lekko sie nastroszyla, ale odglosu z siebie nie wydala - generalnie wszystkie zareagowaly na Ciebie bardzo OKI :mrgreen: :mrgreen:

tillibulek

Post » Nie lip 25, 2010 8:13 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

tillibulek pisze:
OKI pisze:Ja tam nie zauważyłam, żeby Rubcia w ogóle nasyczała :lol:

juz otworzyla paszcze i lekko sie nastroszyla, ale odglosu z siebie nie wydala - generalnie wszystkie zareagowaly na Ciebie bardzo OKI :mrgreen: :mrgreen:

Normalnie jak koty się zachowywały wszystkie, włącznie z Rubką :lol:
To jedna Szelma jest nienormalna i leci do każdego obcego, żeby mu się na kolana wpakować :lol:

OKI

Post » Nie lip 25, 2010 9:36 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

GRazyna pisze: jak one wyglądają jak się zjeżą?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tillibulek

[poprzednia][następna]