Nie żyją kocięta zabrane od IKA6, Tosia w DS, mój Jaś[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 22:46 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

[']

bardzo mi przykro...

...przynajmniej w ostatnich godzinach życia był przy tej koteczce człowiek, któremu zależało...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pt lip 23, 2010 23:42 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Biedny dzieciak... [']
:crying:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lip 23, 2010 23:50 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Dlaczego i Ty maleńka odeszłaś [*] :crying: :crying: :crying:
ale odeszłaś kochana w ramionach człowieka który kochał do ostatniej chwili :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lip 24, 2010 9:25 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

http://s1017.photobucket.com/albums/af2 ... G_2670.jpg, to zdjęcie, którego Iweta nie zdążyła już wkleić. Mini [*] , w końcu poczuła się kochana, zadbana, najedzona...i czysta. Umarła, ale odeszła godnie, w kochających ramionach człowieka. Biegaj szczęśliwa z braciszkiem[*] i siostrzyczką[*], które nie miały okazji przez ostatnie dni swego życia zaznać szczęścia i... wolały odejść z tego miejsca za TM. Z pewnością teraz, w końcu nie czują głodu, cierpienia...są czyste i zadbane, nie śpią na cuchnącej podłodze, mają ciepłe, czyste posłanka i świeży żwirek w swojej kuwetce...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Sob lip 24, 2010 9:51 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

anabelp pisze:http://s1017.photobucket.com/albums/af297/Iwones/?action=view&current=IMG_2670.jpg, to zdjęcie, którego Iweta nie zdążyła już wkleić. Mini [*] , w końcu poczuła się kochana, zadbana, najedzona...i czysta. Umarła, ale odeszła godnie, w kochających ramionach człowieka. Biegaj szczęśliwa z braciszkiem[*] i siostrzyczką[*], które nie miały okazji przez ostatnie dni swego życia zaznać szczęścia i... wolały odejść z tego miejsca za TM. Z pewnością teraz, w końcu nie czują głodu, cierpienia...są czyste i zadbane, nie śpią na cuchnącej podłodze, mają ciepłe, czyste posłanka i świeży żwirek w swojej kuwetce...

Jaka ona słodka i bezbronna :cry: anabelp a jak mamusia się czuje :roll:

Oj zła kobieto dostaniesz kare i to o wiele wiele gorszą :evil: za to co uczyniłaś tym kotom i wiele innym :evil: :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lip 24, 2010 9:54 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

bardzo to przykre :(

Robiłyście badania kału na pierwotniaki? :(

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob lip 24, 2010 9:58 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Myszka.xww pisze:bardzo to przykre :(

Nie zdążyłam ona była u mnie dopiero dwa dni :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lip 24, 2010 10:01 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Iweta pisze:
Myszka.xww pisze:bardzo to przykre :(

Nie zdążyłam ona była u mnie dopiero dwa dni :evil:

To koniecznie zrób drugiej maluszce :(

Mam nadzieję, że maleńka będzie miała siłę i przy Twojej dobrej opiece jej się uda :( :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob lip 24, 2010 10:27 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

CatAngel pisze:
anabelp pisze:http://s1017.photobucket.com/albums/af297/Iwones/?action=view&current=IMG_2670.jpg, to zdjęcie, którego Iweta nie zdążyła już wkleić. Mini [*] , w końcu poczuła się kochana, zadbana, najedzona...i czysta. Umarła, ale odeszła godnie, w kochających ramionach człowieka. Biegaj szczęśliwa z braciszkiem[*] i siostrzyczką[*], które nie miały okazji przez ostatnie dni swego życia zaznać szczęścia i... wolały odejść z tego miejsca za TM. Z pewnością teraz, w końcu nie czują głodu, cierpienia...są czyste i zadbane, nie śpią na cuchnącej podłodze, mają ciepłe, czyste posłanka i świeży żwirek w swojej kuwetce...

Jaka ona słodka i bezbronna :cry: anabelp a jak mamusia się czuje :roll:

Oj zła kobieto dostaniesz kare i to o wiele wiele gorszą :evil: za to co uczyniłaś tym kotom i wiele innym :evil: :evil:

...powiedziałam cichutko Tosi, że nie ma już jej trzech, ślicznych kluseczek. :cry: :cry: :cry: Ona nie jest tego świadoma... dobrze...Kotka je, można zauważyć, że czuje się dużo lepiej, w środę jadę do kontroli. Zakończyło się jej intensywne leczenie kroplówkami i podawanie antybiotyków. Tosia również otrzymała pastę Reconwalescence, którą lekarze podają kotom anorektykom, skrajnie wycieńczonym. Koteczka nieśmiało zaczyna interesować się sznureczkiem, bawi się chętnie swoim ogonkiem. Jej psychika została jednak bardzo nadszarpnięta...Koteńka boi się dosłownie wszystkiego, najlepiej czujemy się gdy jesteśmy razem, obie, w przytulnym, spokojnym miejscu...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Sob lip 24, 2010 10:39 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Ucałuj w nosek Tosieńkę :1luvu:
Gosiara

Post » Sob lip 24, 2010 11:06 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Gosiara pisze:Ucałuj w nosek Tosieńkę :1luvu:

gosiara daruj sobie może takie wpisy :?

występowałaś w obronie IKA6 a teraz kotków Ci żal ?

trochę wyczucia please

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Sob lip 24, 2010 11:08 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Ty sobie daruj wpisy na mnie!!!Nie znasz mnie,oceniasz tylko z forum,więc się powstrzymaj!
Gosiara

Post » Sob lip 24, 2010 11:15 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Dziewczyny, przepraszam, ale może trochę mniej emocji i wzajemnych oskarżeń bez dowodów.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 24, 2010 11:31 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Miniusiu...[*]

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Sob lip 24, 2010 11:44 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

:(

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

[poprzednia][następna]