Tillibulkowy harem 3 - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 22:19 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lip 23, 2010 22:20 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

OKI pisze:
tillibulek pisze:o :mrgreen:
Obrazek

Ja składam reklamację na tę jawną niesprawiedliwosć :evil:
Dzie ogon?!

o kurcze, ale wymagania :lol: i to przy łykendzie, kiedy czlowiek padniety :roll: :wink:
chyba byl gdzies kawalek ogona... :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:21 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

tillibulek pisze:w koncu obie biale (mowiac skrotowo)

a gdzie tam! różne są nawet dla niewprawnego oka - o ile jeszcze na Ruby można powiedzieć, że jest jasna to Zorka kurde ma porządną maskę i nakrapiane futerko
to tylko znaczy, że tak mi Zorka w pamięciu utkwiła :mrgreen:
miejsca we fanclubie jeszcze som?

a masz takie zdjęcie co wszystkie są na kupie? :mrgreen:
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Pt lip 23, 2010 22:22 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

tillibulek pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:o :mrgreen:
Obrazek

Ja składam reklamację na tę jawną niesprawiedliwosć :evil:
Dzie ogon?!

o kurcze, ale wymagania :lol: i to przy łykendzie, kiedy czlowiek padniety :roll: :wink:
chyba byl gdzies kawalek ogona... :mrgreen:

Taki mały kawałek z taaaaakiego wielkiego ogona mnie nie zadowala :twisted:
Jesteś winna ogon, może być jutro :roll: Ale tylko ze względu na upał :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 23, 2010 22:26 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

GRazyna pisze:
tillibulek pisze:w koncu obie biale (mowiac skrotowo)

a gdzie tam! różne są nawet dla niewprawnego oka - o ile jeszcze na Ruby można powiedzieć, że jest jasna to Zorka kurde ma porządną maskę i nakrapiane futerko
to tylko znaczy, że tak mi Zorka w pamięciu utkwiła :mrgreen:
miejsca we fanclubie jeszcze som?

a masz takie zdjęcie co wszystkie są na kupie? :mrgreen:

to milo, bo do tej pory Zorka miala tylko jedną fankę - Miniboni :D :D
ale generalnie to jak przychodza goscie, to wszyscy najbardziej zachwycaja sie Zorka, bo jest najbardziej towarzyska :)

no i duzo ludzi nie odroznia Zorki i Ruby, choc dla mnie tez są calkiem rozne... ale wiadomo, oko kociarza inaczej patrzy ;)

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:29 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Ja to nie tyle nie odróżniam, co mi się imiona plączą :oops: :oops: :oops:
Ale teraz już nie powinny :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 23, 2010 22:31 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

a tu moze nie "na kupie", ale razem :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

one ciagle urzeduja razem... :D :1luvu:

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:33 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

OKI pisze:Ja to nie tyle nie odróżniam, co mi się imiona plączą :oops: :oops: :oops:
Ale teraz już nie powinny :wink:

nie zauwazylam, zebys sie mylila :wink: nawet od wejscia jak zobaczylas Zorke, to zaraz wlasciwie dobralas imie :mrgreen: :ok:

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:36 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

poległam :ryk:
Tillibulku, jeśli one mają charaktery w połowie chocby takie jak aparycję to jesteś meeeega szczęściarą :mrgreen:

a na tym ostatnim zdjęciu to Zorka pakuje Freję czy rozpakowuje? 8)

czy ja mogę jakiś newsletter zasubskrybować? :mrgreen:

Edit: a pokoty na stole wymiatają! Freja jakas malutka przy nich... :wink:
Ostatnio edytowano Pt lip 23, 2010 22:38 przez GRazyna, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Pt lip 23, 2010 22:37 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Obrazek

tak dla wyjasnienia ;)

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:39 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

trudno - wrzuciłaś do sieci - zapisałam se i będę patrzeć :1luvu:
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Pt lip 23, 2010 22:43 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

na tamtym zdjeciu Freya opanowala pudelko po odkurzaczu, a Zorka za wszelka cene probowala ja z niego wygryzc, bo przeciez ona tez kocha sie chowac :wink:

charakterki mają słodkie, czasami marudne (jak to kobiety - zmienne ;) ) - ale generalnie Zorka to wieczne dziecko, chodzi za ludziem z wymiętoszoną myszką i chce sie bawic, piska przy tym przeuroczo, lubi sie miziac, Freya cudnie mruczy i barankuje, wskakuje tez na kolana (zwlaszcza w najmniej oczekiwanych okolicznosciach ;) ), a Rubka to straszak, ale inteligentny - kazda daje sie tłamsic, całowac, tez po brzuszku, lubia glaskanie i reaguja na imiona, Ruby bardzo lubi byc na rączkach - w kazdej jest cos fajnego, co moznaby potrzebowac w kocie :lol:

jak to wrzucilam do sieci? nie rozumiem? a gdzie mialam wrzucic? ;)

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:46 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Freya jest mniejsza, drobniejsza, ma mniej futra, dluzsze tylko na ogonie i na brzuszku, no i fredzelki w uszach - Ruby, jak slusznie zauwazylas ma gladkie futerko, a Zorka ma go mase i nagrubszy ogon, Freya ma ogon najbardziej napuszony ;)

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:49 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

zmeczone zyciem koty.... :lol:
Obrazek

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 22:54 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

No dobrze, że wrzuciłaś do sieci. Ale wiesz jak jest - jak coś wrzucisz to przepadło - jest tam na zawsze 8)
zatem skoro wrzuciłaś to ja sobie bezczelnie zapisałam i będę podziwiać :mrgreen:

Zorka skradła moje serce :1luvu: rozkoszna i śliczna :1luvu: i towarzyska :1luvu:
ach....

idę spać
dobranocka wszystkim Wam
Obrazek Obrazek

GRazyna

[poprzednia][następna]