Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:a ja dostałam dzisiaj fotkę Iwana na komórkę, o, a Wy nie
Tweety pisze:no to czas przerwać sielankę ...
Zgłoszenie z ul Wenecja, miejscowy bezdomny kocur po spotkaniu z samochodem. Jeszcze nie wiem czy wislackikot i Vanja jadą z ratunkiem aby żył czy z pomocą aby nie cierpiał ... najgorsze, że nie daje się dotknąć osobom, którym właził na kolana, tak jest obolały i wystraszony![]()
karaluszku, jest dla Ciebie karma, na razie na Kocimskiej.
Etiopia, dla Ciebie też
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:no to czas przerwać sielankę ...
Zgłoszenie z ul Wenecja, miejscowy bezdomny kocur po spotkaniu z samochodem. Jeszcze nie wiem czy wislackikot i Vanja jadą z ratunkiem aby żył czy z pomocą aby nie cierpiał ... najgorsze, że nie daje się dotknąć osobom, którym właził na kolana, tak jest obolały i wystraszony![]()
karaluszku, jest dla Ciebie karma, na razie na Kocimskiej.
Etiopia, dla Ciebie też
nieeeeeeeeeeee.....
matko co tam się stało?
który ?
kur**
wchodzę tu po tygodniu po którym się nie chce żyć, a tu jeszcze takie rzeczy.
Aha, Cincian powrócił jak na razie, ale więcej powiem jak go urobię, na razie kupił mi poidełko
Tweety pisze:Dla przypomnienia 1.08-8.08 nas nie ma w Krakowie, Lutry i Noemik również. Wislackiegokota nie ma do połowy sierpnia więc mnie de facto też, bo ciągnę dwa etaty. Pełnomocnictwa do działania i podejmowania decyzji będzie mieć Miszelina
Akima pisze:zostaję w HH do 7 sierpnia
heniek ma ataki, do kogo jechać ? w KV nie ma nikogo sensownego. może jedzie ktoś z kotami do Arwetu ?
sytuacja nieciekawa jest bo kociak nie wytrzyma pzy kilku atakach dziennie. ja nic zrobić nie moge bo jestem 1000 km od was. czy ktoś może pomóc ?
Tweety pisze:Akima pisze:zostaję w HH do 7 sierpnia
heniek ma ataki, do kogo jechać ? w KV nie ma nikogo sensownego. może jedzie ktoś z kotami do Arwetu ?
sytuacja nieciekawa jest bo kociak nie wytrzyma pzy kilku atakach dziennie. ja nic zrobić nie moge bo jestem 1000 km od was. czy ktoś może pomóc ?
może jednak Kujawski?
Miszelina, nie dostałam powiadomień więc lecę teraz
Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:zostaję w HH do 7 sierpnia
może jednak Kujawski?
Miszelina, nie dostałam powiadomień więc lecę teraz
ooooo i blisko, pomożecie Leone transportowo ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fumcia01, Google [Bot], puszatek i 143 gości