WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 21:59 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Fajnie :lol:
Ale jak ją zobaczyłam pierwszego dnia, to mało zawału nie dostałam :strach:
Najważniejsze, że się układa dużo lepiej, niż to z początku wyglądało.

Zastanawiam się tylko, jak pannicę spacyfikować, bo na dłuższą metę przecież nie mogę jej zamykać :roll: Kochać się z pozostałymi nie musi, ale niech się zachowuje stosownie :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lip 21, 2010 22:05 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

teraz wygląda na rewelacyjnie.. tylko stopy do wymycia :mrgreen:

może jakiś regulamin muszą wypracować i ustalić.. kleksy łapkowe dla pewności się zdadzą..i jakby co, to sankcyjki...
może jakis projekt opracujemy? :mrgreen:
trochę się wygłupiam (godzina sprzyja :ryk: ) , ale rozumiem, że jest dość trudno 8O ....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro lip 21, 2010 22:15 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Na razie dramatu nie ma :wink:
Zamykam na noc, jak wychodzę z domu i na karmienie (wtedy sama leci :mrgreen: ). Dodatkowo 3x dziennie kroplimy oczy, 1x czyścimy uszy - też w łazience.
Jak siedzę w domu to ją wypuszczam, ale wtedy widzę, że moje od razu "znikają". Nie są specjalnie zestresowane, tu też jeszcze nie ma problemu, ale coraz wyraźniej się przed nią chowają. A Pola z kolei coraz szybciej atakuje, jak coś jej się jednak nawinie :roll:
Na pewno ją jeszcze chwilę pozamykam, przynajmniej przez tydzień do czasu, aż się Deli po sterylce wykuruje. Ale bez końca tak się nie da :roll:
Teraz mam 2 tygodnie urlopu, siedzę w domu - mam nadzieję, że w tym czasie osiągniemy jakieś porozumienie :roll:

OKI

Post » Śro lip 21, 2010 22:22 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

ooo, no to dobrze, że masz urlop.. wszystko pod kontrolą non stop.. ogłaszamy już, czy coś przegapiłam,
bo ja z doskoku... :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro lip 21, 2010 22:25 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Ja bym się jeszcze wstrzymała do następnych badań. Będzie wiadomo, co dalej :roll:
W następny poniedziałek wypada 3 tygodnie po pierwszych badaniach krwi i trzeba będzie zrobić kontrolne. Przypuszczam, że będą równie dobre, jak kocie samopoczucie, ale lepiej nie zapeszać :wink:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 14:26 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Noooo, panna byla po prostu niedozywiona na maksa i niedoglaskana. ;) Ma syndrom dziecka z domu dziecka, gdyby byla kochana dluzej pewnie przestalaby byc tak zazdrosna.

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Pt lip 23, 2010 18:46 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Echhhhh..... żeby to takie proste było :roll:
Zaczynam się dla odmiany zastanawiać, czy ona kotna przypadkiem nie jest :? Coś jej się chyba z sutkami dziś porobiło...
Mam zero doświadczenia w tym temacie, ale to by mogło tłumaczyć tę jej dziką agresję :? Oby się moja zerowa kobieca intuicja myliła w tym temacie :roll:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 19:06 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

OKI pisze:Echhhhh..... żeby to takie proste było :roll:
Zaczynam się dla odmiany zastanawiać, czy ona kotna przypadkiem nie jest :? Coś jej się chyba z sutkami dziś porobiło...
Mam zero doświadczenia w tym temacie, ale to by mogło tłumaczyć tę jej dziką agresję :? Oby się moja zerowa kobieca intuicja myliła w tym temacie :roll:

No co ty,bez jaj?Co jej się z porobiło z tymi sutkami? 8O

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt lip 23, 2010 19:18 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:Echhhhh..... żeby to takie proste było :roll:

No co ty,bez jaj?Co jej się z porobiło z tymi sutkami? 8O

Nosz, qźwa jakby inne :? Większe, a dookoła takie obwódki z naczyń krwionośnych :? Mam nadzieję, że mam omamy, albo kota ma niewiadomoco i zaraz jej to przejdzie :x

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 19:21 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Ta opcja z niewiadomoco znacznie lepsza :ok:

kocurzyca41

Post » Pt lip 23, 2010 19:22 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Tyyyyyy ale to by tlumaczylo anemie... :roll:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Pt lip 23, 2010 19:25 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

margaretka2002 pisze:Tyyyyyy ale to by tlumaczylo anemie... :roll:

Tyyyyyyyy, no co Ty?..... :roll: :roll: :roll:
QQQQ :x
kocurzyca41 pisze:Ta opcja z niewiadomoco znacznie lepsza :ok:

Zdecydowanie :twisted:

W poniedziałek badanie :roll: Ale coś czuję, że "sterylka zwiadowcza" to już panny nie minie :roll:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 19:32 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

OKI pisze:

W poniedziałek badanie :roll: Ale coś czuję, że "sterylka zwiadowcza" to już panny nie minie :roll:

O jasny gwint.Chciałoby się powiedzieć,że jak nie urok to sraczka,ale sraczki nie ma [i to chorobcia też okazuje się niedobrze]

kocurzyca41

Post » Pt lip 23, 2010 19:36 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:

O jasny gwint.Chciałoby się powiedzieć,że jak nie urok to sraczka,ale sraczki nie ma [i to chorobcia też okazuje się niedobrze]

Właśnie ostatnio ukułam powiedzienie, że jak nie urok, to zatwardzenie :x :x :x

No nic, mam nadzieję, że mi się roi, ale cięcie to jej niestety nie ominie :roll:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 19:44 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Pozazdrościła Delce czy co :?: Ona może pomyślała tak:zrobili tej małej czarnej kuku na brzuchu i Duża teraz koło niej lata,to jak i mnie zrobią to Duża koło mnie pobiega :wink:

kocurzyca41

[poprzednia][następna]