Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Małe sprostowanie - talon jest (od Never), ale lecznica nie przyjmuje dziczków do 28 lipca. Nie chcieli mi powiedzieć dlaczego...
Never pisze:Jana pisze:Małe sprostowanie - talon jest (od Never), ale lecznica nie przyjmuje dziczków do 28 lipca. Nie chcieli mi powiedzieć dlaczego...
hm.... dzisiaj tam będę, zapytam o wolną klatkę. jesli będzie do załatwienia, zostawię tam od razu talon. W sumie na Zytniej też mogłabym spróbować po znajomości - talon się jakiś jeszcze wydusi z dzielnicy, w końcu łapałam dla nich koty.... Próbować?
Jana pisze:Nas niestety w weekend nie będzie, najwcześniej możemy łapać w poniedziałek.
Never pisze:Jana pisze:Nas niestety w weekend nie będzie, najwcześniej możemy łapać w poniedziałek.
bardzo proszę o info czy bedziesz wykorzystywać czekające miejsce i talon - jesli nie, wrzucę tam innego kota, poki jeszcze mogę.
Jana pisze:Never pisze:Jana pisze:Nas niestety w weekend nie będzie, najwcześniej możemy łapać w poniedziałek.
bardzo proszę o info czy bedziesz wykorzystywać czekające miejsce i talon - jesli nie, wrzucę tam innego kota, poki jeszcze mogę.
Przecież wysłałam Ci pw, a Ty odebrałaś![]()
Dziękuję za chęć pomocy, już znajdziemy miejsce gdzie indziej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, smoki1960 i 138 gości