No to wieści o Chrupeczce.DOBRE! Dzwoniła Basia i prosiła napisać,że Chrupeczką są wszyscy zauroczeni.Kotka wskakuje Pani Babci na kolana,z Reksiem,pieskiem przyjaźń od pierwszego wejrzenia.Chrupeczka miała być zamknięta,dopóki się nie przyzwyczai,ale ona wcale nie ucieka.Kładzie się na progu i zawołana wraca.Wujek,który mieszka obok pobiegł po sąsiadów,żeby się pochwalić jakiego pięknego kota mają.Tyle wiem,ale wystarczy,Prawda?
Czekam na zdjęcia Chrupeczki i piesków.Basiu, tak jestem Ci wdzięczna .Napiszę,że Basia zareagowała na mój telefon i dzięki niej malutka suczka i jej jednodniowe szczeniaczki oraz duży pies (najprawdopodobniej wyrzucone) są już bezpieczne.
Oto zdjęcia Chrupeczki oraz treśc meila od Pani Justynki Witam w załączeniu przesyłam kilka foteczek Chrupki zrobionych na drugi dzień po przywiezieniu. Teraz kicia jest już wielką gospochą, chodzi i obwąchuje wszystkie kąty na dworze, bardzo się przyjaźni z Reksiem. Najbardziej lubi spać w kuchni na oparciu fotela a w nocy śpi na lodówce. Poza tym jest bardzo spokojna i zachowuje się jakby zawsze tam
mieszkała. Babcia ją głaszcze non stop. Bardzo się cieszę, że babcia dostała taką cudną mądrą kotkę. Wszyscy ją uwielbiają i chcą głaskać. Pozdrawiam gorąco w ten upalny dzień i życzę wszystkiego dobrego