Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 15:59 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Pani Maja się nie odzywa, a my nadal szukamy dla dziewczyn tych najlepszych domków...
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"
Mark Twain

kasiula1604

Od: Pt lip 31, 2009 10:22

Post » Wto lip 20, 2010 12:43 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Do góry maleńkie :kotek:
"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin

Sylwia'*

Od: Czw lip 08, 2010 19:53

Post » Śro lip 21, 2010 9:38 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

No to na pierwszą...
Pokazujemy się...
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"
Mark Twain

kasiula1604

Post » Czw lip 22, 2010 17:24 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

hop
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pt lip 23, 2010 7:57 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Witam :) Jestem zainteresowana adopcją Inez.Koteczka na samym początku zwróciła moją uwagę.
Jakie muszę spełniać warunki dotyczące adopcji Inez?

rybeczka

Od: Pt lip 23, 2010 7:51

Post » Pt lip 23, 2010 9:10 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Hej! Dom na pewno musi być niewychodzący z zabezpieczonymi oknami i balkonem (osiatkowane), musisz zapewnić opiekę weterynaryjną podstawową i w razie "W", musisz wysterylizować Inez, gdy osiągnie stosowny wiek.
Będziesz też musiała wypełnić ankietę adopcyjną i zgodzić się na wizytę przedadopcyjną, a w wypadku szczęśliwej finalizacji adopcji, będziesz musiała podpisać umowę adopcyjną.

Wysłałam maila do osoby z Fundacji AFN, by się z Tobą skontaktowała. Na pewno zajrzy na wątek i napisze więcej.

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob lip 24, 2010 20:08 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Czy maleńka lubi kocie zabawki typu koci tunel,myszki i kulę z której wyjdzie smakołyk jak poturla ją?

rybeczka

Post » Nie lip 25, 2010 8:06 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Trudno powiedzieć, bo nikt z tego forum nie ma kontaktu z kicią na codzień. Ale jest to kociak pełen energii, więc na pewno się jej to się spodoba. :D
Mark Twain

kasiula1604

Post » Nie lip 25, 2010 11:11 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

kasiula1604 pisze:Trudno powiedzieć, bo nikt z tego forum nie ma kontaktu z kicią na codzień. Ale jest to kociak pełen energii, więc na pewno się jej to się spodoba. :D

kasiula 1604, ale chyba masz jakiś kontakt z DT Inez? Może podpytaj o zachowania koteczki? Wysłałyście rybeczce ankietę przedadopcyjną? Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Post » Nie lip 25, 2010 12:14 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

kontakt telefoniczny ma Lidka. Skontaktuję się z nią, niech podpyta. Ankieta poszła....
Mark Twain

kasiula1604

Post » Nie lip 25, 2010 16:57 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Kasia jak mam ci odesłać ankietę ?
Nie mogę doczekać się futrzastej......Niech ktoś ją wypieści ode mnie i wycałuje.Już zaczynam kupować jej zabawki.....Cały pokoik będzie miała dla siebie.......Myślicie czy będzie "drapak ścienny" lepszy czy "pieniek sztuczny"?

rybeczka

Post » Nie lip 25, 2010 17:08 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Narazie trzeba poczekać aż ktoś "sprawdzi" potencjalny dom czyli to będzie tzw.wizyta przed adopcyjna a potem trzeba poszukać transportu.Jak wszystko pójdzie dobrze będzie pani najbardziej dumną kociarą!A jeśli już "snuje" pani takie plany, to myślę,że narazie "drapak ścienny" Inez jest jeszcze mała a małe kociaki lubią wspinać się po firankach.Żeby nie uszkodziła firanek lepszy właśnie jest taki "na ścianę".
"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin

Sylwia'*

Od: Czw lip 08, 2010 19:53

Post » Nie lip 25, 2010 21:28 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

rybeczko, drapak ścienny super sprawa, ale kosztowna. Może faktycznie zaczekaj na wynik wizyty... Ankietę odeślij kasiuli na maila (wypełnij, zapisz plik i wyślij).

Sylwia, nie wiemy, czy Inez jest kotką wysokopienną :mrgreen: :mrgreen: Wiesz, zdarzają się egzemplarze podłogowe ;)

Oczywiście trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Post » Pon lip 26, 2010 13:46 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

A w ankiecie jeśli nie mam prawa jazdy to co mam wpisać do "nr. prawa jazdy"? Bo mi się zdaje,że nic.....Pokój dla koteczki jest szykowany :oops: Wiem,wiem jeszcze za wcześnie żeby szykować takie plany.....Jeśli wizyta przedadopcyjna wyjdzie dobrze przyjadę po koteczkę najszybciej jak się da(chociaż będzie trudne do zrealizowania bo mieszkam w Wadowicach)

rybeczka

Post » Pon lip 26, 2010 14:00 Re: Fiona i Inez - dwie cudne koteczki znalezione w krzakach...

Tak, jeżeli nie masz prawa jazdy, nie wpisuj nic.
Jeżeli wizyta wypadnie pozytywnie, to wspólnymi siłami pokonamy odległość. :D
Mark Twain

kasiula1604

[poprzednia][następna]