Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:kochane jestem
Miałam wolne w srode i czwartek a w domu jeszcze nie mam internetu panowie bykli wczoraj załaczyc ale im nie wyszło![]()
jestesmy przeprowadzenina razie na kartonach ale juz mieszkamy na nowym
koty ok .maja swoje zabawki swoj plac zabaw i miseczki i nas wiec sie nie denerwujągorzej było z transportem gdyz musialam je dac do transporterka a one nie lubia i strasznie płakały
ale na szczescie blisko mamy ze starego mieszkania do nowego
agakow82 pisze:Marysiu okna i balkon jeszcze nie zrobioneale nie martw sie nie otwieramy nic przy kotach
koty w jednym pokoju zamykamy i wietrzymy drugi pokoj.dzisiaj bylam po siatke u nas jest ogrodniczy i tam sa takie siatki ale niestety sie spoznilam bo bylo tylko do 17 otwarte
ale na pewmo siatki w oknach beda
![]()
Hania pomaga jak umieduzo pracy przed nami zanim zaczniemy normalnie mieszkać ale najważniejsze że koty sie przyzwyczaiły.Tylko zdziwione siedza na parapecie ( przy zamknietym oknie ) i zerkaja przez okno
![]()
przepraszam ze malo pisze ale naprawde nie mam kiedyw pracy czasu mam teraz malo a w domu jeszcze nie mamy internetu ( teraz weszlam do brata zeby cos napisac
) jutro nam juz maja podlaczyc ale mieli juz to zrobic w tamten czwartek wiec na razie sie nie ciesze
Wszystkie wątki nadrobie jak tylko bede miec internet w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05, ruda_maupa, Silverblue, zuza i 58 gości