Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Dwufazowa na pewno będzie bardziej uniwersalna i do częstszego wykorzystania. Np choćby w szpitaliku będzie mogła na bieżąco filtrować powietrze w czasie gdy koty są chore "normalnie" a nie jak w przypadku pp
Ja-Ba pisze:Prawdopodobnie w poniedziałek już zostanie zamówiona ta dwu funkcyjna lampa. To będzie 1581 zł jesli dobrze policzyłam, koszt lampy 1550 + 7%VAT - 5% rabatu.
Jeśli dało by się zorganizowac jeszcze jakieś wpłaty na ten cel, bazarki - będzie super.
Teraz jeszcze prośba do Was, członków FP - 1)czy ja mogę już przelać na konto schroniska zebrane do tej pory pieniądze z przeznaczeniem na lampę właśnie?
Pani Ania 2)bedzie jeszcze dzisiaj rozmawiała z wetem o możliwości podania podstawowej szczepionki kociakom które prawdopodobnie miały kontakt z pp.
Na razie zły bilans pp nie powiększył się, tzn. odeszły trzy koty, mama i jej dwoje dzieci - te które zostały nie dawno przez "troskliwą" opiekunkę przyniesione do schroniska, podobno spod mojego bloku choć ja takich "dzikusów" akurat nigdy tam nie widziałam. Być może one były żródłem pp, ale tego się już nie dowiemy.
Jak na razie pozostałe koty są w dobrej kondycji, mają apetyt, nie wykazują żadnych niepokojących objawów.
banshie pisze:ja nr konta brałam po to, by dać ogłoszenia na forum goldenline.pl ludzie tam często pomagają i wielu tam jest ludzi bardziej przy forsie, nie wiem czy ktoś coś przelał ale dałam chyba 10 wątków w różnych grupach o schronie i o adopcji afrykańskiej trójki cynamonkamam nadzieję, że ktoś coś przelał, a jak nie to chociaż się starałam.
Zapisuję się do FPTylko pieniądze dam jak wrócę 27ego
![]()
ps- i bazarek wtedy też uruchomię bo porobię zdjęcia a trochę tego będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 709 gości