Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 10:20 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

ale numer! joluka, Ty masz jakiś magnes na koty czy jak? :wink:
kciuki oczywiście zaciskam, za zdrowie kociaka i za DS :ok:
ładne to to :kotek: bardzo urocze z tą czarną plamką na ciałku i czarnym ogonem :1luvu:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Czw lip 22, 2010 10:26 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Beatko droga - magnes muszę sobie w takim razie jak najszybciej wydłubać..... :evil:

małe ma jeszcze dwie cudnie symetryczne czarne plamki przy nasadzie obu uszu!!!! :1luvu: - a poza tym to "prawie białas" - troszkę szarawy, mimo przetarcia... :wink:

moje dzieci okazały się nieźle przećwiczone w akcjach kociozbieraczych - jak wkroczyłam do domu ze spaceru i zapytałam męża, czy weźmie drabinę i rękawice i przejdzie się ze mną do lasu, to moja Olka podniosła błyskawicznie głowę znad laptopa i zapytała: "Ale teraz do Julki pokoju?".................. :twisted: :?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 22, 2010 11:39 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

eee to jednak nie jest tak zle - rodzina wspiera :mrgreen: :mrgreen:

u mnie jakbym spytala TŻ czy wezmie rekawice i transporter czy pojdzie pomoc mi zlapac kota, to bym miala taka awanture, ze wziecie kota byloby uniemozliwione na amen - a dziewczynki tez mądralki :D :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lip 22, 2010 12:01 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Nie sposób się nie uśmiać z tej historii :ryk: :ryk: :ryk:
No i pozdrowienia dla Tż-eta :mrgreen:
A tak w ogóle to ogromniaste kciuki za znalezienie Domku Stałego :ok: :ok: :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw lip 22, 2010 12:09 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

z tego co pamiętam drogie Korciaczki, to Zojeczka także była "pospacerkowa"....??? :mrgreen:

zaczynam się w związku z tym poważnie zastanawiać, czy nie przyuczyć Malty do korzystania z kuwety..... :twisted: - tylko, że my wanny nie mamy.......... :? :wink:

joluka

Post » Czw lip 22, 2010 12:12 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Tak, też pospacerkowa. Ale my właśnie "w ziemię" miałyśmy wzrok wbity, a nie w górę :lol:
Po chodniczku sobie chodziła :mrgreen:

kciuki za stadko
i żeby małemu się też tak szybko udało, jak "chodnikowej" Zoi :ok: :ok: :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw lip 22, 2010 13:37 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

u moich rodzicow tej jest jeden "parkowy" - :lol: - znaleziony w parku w czasie spaceru z psem :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lip 22, 2010 13:55 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

tillibulek pisze:jakbym spytala TŻ czy wezmie rekawice i transporter czy pojdzie pomoc mi zlapac kota, to bym miala taka awanture

tillibulek, no bo źle pytasz :wink: joluka zapytała TZ czy weźmie drabinę i rękawice i przejdzie się z nią do lasu :mrgreen:
a co TZ sobie wyobraził, że będą tam robić na tym spacerku to już jego sprawa :twisted:
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Czw lip 22, 2010 14:01 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

tillibulek pisze:u moich rodzicow tej jest jeden "parkowy" - :lol: - znaleziony w parku w czasie spaceru z psem :lol:

no to już nie wiem, gdzie można na spacer wychodzić - do lasu nie, na osiedle nie, do parku też nie....... :roll: :wink:
zaczynam podejrzewać, że to te nasze psy mają jakąś tajną zmowę z bezdomnymi kotami......... :evil:

GRazyna pisze:
tillibulek pisze:jakbym spytala TŻ czy wezmie rekawice i transporter czy pojdzie pomoc mi zlapac kota, to bym miala taka awanture

tillibulek, no bo źle pytasz :wink: joluka zapytała TZ czy weźmie drabinę i rękawice i przejdzie się z nią do lasu :mrgreen:
a co TZ sobie wyobraził, że będą tam robić na tym spacerku to już jego sprawa :twisted:

tyż prawda... :mrgreen: - ucz się Tillibulek od starej mężatki!!!! :piwa:

joluka

Post » Czw lip 22, 2010 14:05 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

GRazyna pisze:

:twisted:

bekos

Post » Czw lip 22, 2010 20:22 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

i jak tam miewa się malutki "przypadkowy" mruczek?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw lip 22, 2010 20:26 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Edytka1984 pisze:i jak tam miewa się malutki "przypadkowy" mruczek?

też właśnie zajrzałam na forum w nadziei, że są wieści po wizycie u weta :)

bekos

Post » Pt lip 23, 2010 8:03 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

oj przepraszam, przepraszam! wczoraj wieczorem mieliśmy gości, więc nie było już szansy na wizytę na forum... ale bardzo dziękujemy wiernym kibicom za zaglądanie!!! :1luvu:

z maluchem wszystko OK!!! :piwa: to jednak chłopak (mogłabym być kocią sekserką! :mrgreen: ) i rzeczywiście około 4 miesięczny - do tego kompletnie zdrowy! 8O - nawet te przybrudzone uszka to nie świerzb!

Mentos został odrobaczony, zrobiliśmy testy FIV/FeLV - ofkors ujemne :ok:

dostaliśmy oficjalną zgodę na wypuszczenie kolegi do całego towarzystwa - i z chęcią skorzystaliśmy, bo darł się już w łazience niemiłosiernie... :roll:

mały nie ma żadnych oporów - poprychał co prawda na początku parę razy na Maltę i z ogona na wszelakij słuczaj zrobił szczotę do butelek, ale potem już tylko był mega zdzwiony, jak ten wielki szary potfoor próbował go lizać po uszach albo pod ogonem.... :? :wink:

Obrazek

naszych kotów się nie boi - raczej one zwiewają zadziwione białą pchłą - Majorka oczywiście poparskała zdegustowana na maksa (gdzie tu gówniarz będzie podchodził do damy????) i wybyła do ogrodu, Murek robi wielkie oczy i obserwuje z dystansu, Malwinka niestety boi się jak każdego... :(

a Mentosik szaleje po całym domu - z dumnie podniesionym ogonem

Obrazek

je ładnie, w kuwecie pełny przegląd (czy to możliwe, żeby taka resztówka robiła pięć kup dziennie - całkiem normalnych, nie ruszających się :wink: ) - więc zakładamy mu ogłoszenia i szukamy domu!!!!!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

joluka

Post » Pt lip 23, 2010 8:07 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

No rewelacja :lol:
Kocio śliczne, zdrowe i bezproblemowe. Śmiało możesz chodzić na spacery :twisted:
Za najlepszy domek szybko :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 23, 2010 8:25 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Haha Joluko, a jeszcze kilka dni temu proponowałam Ci wzięcie jeszcze jednego kota :ryk:

Ten Szyszek Wawerski jest świetny :ok: uwielbiam patrzeć takie śmiało podniesione ogonki ;-)

A może tym razem Majorka zaakceptuje kitka? Toż to dzieciak, z takimi łatwiej się dogadać :D

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

[poprzednia][następna]