Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 13:49 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Georg-inia pisze:więc jak? Klemens przecieka? :roll:

U mnie Niki, kiedy miała codziennie zastrzyki, czasem "przeciekała". Wetka mówiła, że mogą zostać "dziurki" po poprzednich ukuciach. Czasami też zdarza się, że pod wpływem ciśnienia wstrzykniętego płynu miejsce wkłucia może się chwilowo nie zasklepić i wtedy trzeba przytrzymać to miejsce, jakby się chciało uszczypnąć duży fałd skóry - to z Niki też przerabiałam ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw lip 15, 2010 14:20 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Nam Sylwek nie przeciekał, chociaż pokłuty był przez dwa tygodnie, że ho ho :? :wink:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lip 21, 2010 15:53 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Jak Klemens? :roll:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lip 21, 2010 20:21 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Chat pisze:Jak Klemens? :roll:

no właśnie??????????
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lip 21, 2010 20:48 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce

a bo mam urwanie jajec - worek z idiotycznymi domami dla Lei i Rudiego się rozwiązał :roll:

byliśmy dziś z chłopcami u weta. Udało się. Nie ugotowali się po drodze :roll:
Klemcio oddał krew na mocznik i kreatyninę. Georg dostał szczepionkę na wściekliznę. A obaj chłopcy dostali po cipie.. znaczy ten, po chipie dostali :D Georg był tak przerażony, że nawet nie piuknął ze zdziwienia.

Będą wyniki Klemciowe, to pomyślimy, co dalej. Na razie siedzi przed drzwiami i nie chce wejść do domu, osobiście mu się nie dziwię, spadło trochę deszczu, ochłodziło się, to by sobie pooddychał pewno, ale spać trzeba iść. No i tak wyłazimy co chwilę, na zmianę z TŻ-tem, i prosimy, coby łaskawca może jednak przestał uciekać pod auto i wlazł do chałupy.

Dorotki dalej nie ma. Barbara z uporem godnym lepszej sprawy - wciąż mieszka pod schodami i piszczy, jak ją Lea zachęca do zabawy, klepiąc po głowie :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lip 21, 2010 22:25 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Mamy identyczna jazde z Chanelle, tez nie chce wracac. i tez ja rozumiem 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lip 22, 2010 9:07 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Chat pisze:Mamy identyczna jazde z Chanelle, tez nie chce wracac. i tez ja rozumiem 8)

no ba! u nas dziś ma być 37 stopni :roll:

Georg-inia

Post » Czw lip 22, 2010 9:36 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce

Georg-inia pisze:Dorotki dalej nie ma. Barbara z uporem godnym lepszej sprawy - wciąż mieszka pod schodami i piszczy, jak ją Lea zachęca do zabawy, klepiąc po głowie :roll:

Biedna Basia :wink:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lip 22, 2010 18:43 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Jak wyniki Klemcia?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lip 22, 2010 19:49 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Właśnie - jak wyniki?
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Czw lip 22, 2010 19:59 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Marcelibu pisze:Jak wyniki Klemcia?

jeszcze nie ma. Za to dziś spadł deszcz! wielki, wspaniały, lejący się z nieba. Niestety razem z deszczem przyszła burza. A ja się boję :oops: i Georg też... Od przeprowadzki mamy co prawda łazienkę, ale bez wanny, w której moglibyśmy się schować, więc siedzieliśmy sobie z Georgiem: on pod łózkiem, ja obok (pod może i bym wlazła, ale kto by mnie wyciągnął :roll: ) Klemcia nie było, wołałam, ale stwierdził widocznie, że skoro leje to on się moczyć nie będzie i dopiero po zakończeniu ulewy z godnością wylazł z garażu. Miał, skubaniec, do przejścia jakieś 12 metrów, żeby znaleźć się w domu, to nie! nosa z garażu nie wyściubił, za to Pańcia stała w drzwiach wejściowych (przed grzmotami to jeszcze było :oops: ) i szukając w głowie informacji a'propos piorunów kulistych (jak wpadają i ile czasu latają po chałupie i czy ewentualnie piorun taki zatrzyma się w wejściu na mojej osobie, nie czyniąc krzywdy Georgowi i Lei) wyła pod niebiosa: Kleeeemeeeens, Kleeeemciooooo... Dupek :evil:
Lea burzy się nie boi. Nic sobie nie robiła z grzmotów i błyskawic, tylko albo zaczepiała nas (tj. Georg i mnie), wczepionych z różnych stron w łózko, albo spała brzuchem do góry :twisted:

Ogólnie z burzy największą uciechę miał jeden (zidentyfikowany) mieszkaniec naszego domostwa. Jak wołałam Klemcia to widziałam, jak wręcz z rozkoszą tapla się w strugach wody... Proszę Państwa: Oto Barbara... (albo Barbar, nie wiem :oops: )
Obrazek

Oczywiście Barbar(a) jest identyfikowalny(a) (ma chyba uszkodzone oko), natomiast ten osobnik... widziałam go raz - pewno się nażarł tynku ze ściany i poszedł.... znaczy ten... popełznął?
Obrazek

Georg-inia

Post » Czw lip 22, 2010 20:02 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

no widzisz jakie masz fajne sąsiedztwo :D gdzie Ty byś na tej pietrynie taką Barbarę, albo Ene, Due, Like itd. znalazła????? ;)

ja tam burzę lubię :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 22, 2010 20:09 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Te ślimaki są obrzydliwe, fuj :strach: Zdecydowanie wolę burzę niż takie coś. U nas nie padało, a to raptem 5km od Was :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 22, 2010 20:13 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

Georg-inia pisze: Za to dziś spadł deszcz! wielki, wspaniały, lejący się z nieba. Niestety razem z deszczem przyszła burza.

Inga skąd Ty ten deszcz wytrzasnęłaś :?: :?: :?:

On nawet na Teofilów nie doleciał do Wiedźmy, a co dopiero do mnie :evil:
Wyłapałaś cały ???
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw lip 22, 2010 20:19 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce + Dorotka

andorka pisze:
Georg-inia pisze: Za to dziś spadł deszcz! wielki, wspaniały, lejący się z nieba. Niestety razem z deszczem przyszła burza.

Inga skąd Ty ten deszcz wytrzasnęłaś :?: :?: :?:

On nawet na Teofilów nie doleciał do Wiedźmy, a co dopiero do mnie :evil:
Wyłapałaś cały ???

I to nie pierwszy raz :evil: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]