Zbieraj znaczki nie koty! DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 15:15 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:I dobrze wiesz, że nie koty u IKA6 i w Serocku mnie bawią, ale to, że trafiłam do tego samego worka - z tą różnicą, że moje koty mają co jeść, są leczone, są kontaktowe i nie śmierdzą z brudu

W dodatku wyadoptowujesz wszystko, co nadaje się do adopcji i nawet masz to udokumentowane.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lip 22, 2010 15:23 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Jesoo, dziewczyny, a możemy zejść z Agn, plisss... Bo już nie ma wątku, żeby Agn nie było. :?

(z całym szacunkiem dla Hospicjum)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw lip 22, 2010 15:24 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

joshua_ada pisze:Jesoo, dziewczyny, a możemy zejść z Agn, plisss... Bo już nie ma wątku, żeby Agn nie było. :?

(z całym szacunkiem dla Hospicjum)

Myśle, że możemy...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 22, 2010 15:41 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Ile tam kotów jest u IKI6? Jaka to skala?

(pytam tu, bo na tamten wątek dziś nie mam siły wejść...)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Czw lip 22, 2010 15:46 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

joshua_ada pisze:Ile tam kotów jest u IKI6? Jaka to skala?

(pytam tu, bo na tamten wątek dziś nie mam siły wejść...)

Podobno 28. O ile cokolwiek z tego, co ona mówi jest w ogóle prawdą...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 15:52 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

No to - jeśli uda się, żeby choć część z nich wróciła do domów, które je tam wydały - zostaje tyle, że może się coś uda?
Tylko kompletnie nie wiem co dalej. Na dziś, na już. Zanim prawo się zmieni...

(w sytuacjach, które znam, i tak jak Ty pisałaś Zosiu, zazwyczaj wszystko zaczyna się od nowa) :?
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw lip 22, 2010 15:54 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

joshua_ada pisze:No to - jeśli uda się, żeby choć część z nich wróciła do domów, które je tam wydały - zostaje tyle, że może się coś uda?
Tylko kompletnie nie wiem co dalej. Na dziś, na już. Zanim prawo się zmieni...

(w sytuacjach, które znam, i tak jak Ty pisałaś Zosiu, zazwyczaj wszystko zaczyna się od nowa) :?

Poszły pw do osób, które je tam woziły... Czekamy na odpowiedź...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 15:54 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Czy ktos tam bywa w tym domu?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw lip 22, 2010 15:56 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Nie mam pojęcia - teraz, to chyba już raczej nie :cry: Była anabelp, Formica chyba, na pewno gosiara
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 16:01 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Ja bywałam jak byłam miesiąc temu było 13 kotów w tym 5 prywatnych...
Gosiara

Post » Czw lip 22, 2010 16:09 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Zofia&Sasza dostałaś moje pw?
Gosiara

Post » Czw lip 22, 2010 16:12 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Zofia&Sasza pisze:Nie mam pojęcia - teraz, to chyba już raczej nie :cry: Była anabelp, Formica chyba, na pewno gosiara

Zdania na temat domu IKI są podzielone i z reguły skrajne. Albo entuzjastyczne pochwały, albo totalna krytyka. Nie wiem, z czego to wynika. Nie wierzę, żeby była to różna interpretacja tych samych faktów, bo właśnie fakty przedstawiane są odmiennie. Na moje konstytutywne pytania: "Byłaś? Widziałaś?" jedna z forumowiczek opisała mi na PW warunki takie, których nie zapewniam nawet własnym futerkom (np. codzienne gotowanie potraw zróżnicowanych pod względem upodobań poszczególnych kotów). I osoby chwalące, i ganiące, nie miały przecież żadnego interesu w fałszowaniu rzeczywistości. Skąd się więc wzięła taka rozbieżność?

Do mnie osobiście najbardziej przemawiają opisy i fotki zabiedzonych kociąt. Z drugiej strony - to nie stało się w ciągu jednego dnia i z pewnością nie dotyczy tylko tej dwójki. Musiało dziać się również wcześniej. Tajemnicą dla mnie jest, dlaczego nikt z odwiedzających IKĘ6 tego nie zauważył.

vega013

Post » Czw lip 22, 2010 16:16 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Gosiara pisze:Ja bywałam jak byłam miesiąc temu było 13 kotów w tym 5 prywatnych...

Czy widziałaś miesiąc temu koty zabiedzone, chore, potrzebujące pomocy?

Edit: Czytałam o liczbie 28.
Ostatnio edytowano Czw lip 22, 2010 16:23 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Post » Czw lip 22, 2010 16:19 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

vega013 pisze:Zdania na temat domu IKI są podzielone i z reguły skrajne. Albo entuzjastyczne pochwały, albo totalna krytyka. Nie wiem, z czego to wynika. Nie wierzę, żeby była to różna interpretacja tych samych faktów, bo właśnie fakty przedstawiane są odmiennie. Na moje konstytutywne pytania: "Byłaś? Widziałaś?" jedna z forumowiczek opisała mi na PW warunki takie, których nie zapewniam nawet własnym futerkom (np. codzienne gotowanie potraw zróżnicowanych pod względem upodobań poszczególnych kotów).

Ciekawe tylko, czy ta forumowiczka osobiście to widziała czy może przekazała Ci tylko to, co jej IKA6 powiedziała.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lip 22, 2010 16:22 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

pixie65 pisze:
vega013 pisze:Zdania na temat domu IKI są podzielone i z reguły skrajne. Albo entuzjastyczne pochwały, albo totalna krytyka. Nie wiem, z czego to wynika. Nie wierzę, żeby była to różna interpretacja tych samych faktów, bo właśnie fakty przedstawiane są odmiennie. Na moje konstytutywne pytania: "Byłaś? Widziałaś?" jedna z forumowiczek opisała mi na PW warunki takie, których nie zapewniam nawet własnym futerkom (np. codzienne gotowanie potraw zróżnicowanych pod względem upodobań poszczególnych kotów).

Ciekawe tylko, czy ta forumowiczka osobiście to widziała czy może przekazała Ci tylko to, co jej IKA6 powiedziała.

Z tego co napisała - była i widziała.

vega013

[poprzednia][następna]