Grażyna - niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Joda ur. w 2008r. przyjechał do mnie z interwencji u wróżki w Będzinie. Okropnie śmierdział ( siedział w brudzie), jadł suchy chleb. Najpierw była porządna kąpiel jego i jego kolegi. Potem kastracja, odrobaczenie, odpchlenie i nauka jedzenia kociego.
Shogun pisze:ale fajny wątek ja cię kręcę![]()
Agn pisze:Shogun pisze:ale fajny wątek ja cię kręcę![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:Agn pisze:Shogun pisze:ale fajny wątek ja cię kręcę![]()
![]()
Agnieszka, sorry, ale co Cię tak bawi?Koty u IKA6, czy w Serocku? Bo chyba nie ogarniam...
Agn pisze:
Nie - bawi mnie podsumowanie pewnych kwestii przez nowego - jak widać po dacie rejestracji i ilości postów, użytkownika forum.
I dobrze wiesz, że nie koty u IKA6 i w Serocku mnie bawią, ale to, że trafiłam do tego samego worka - z tą różnicą, że moje koty mają co jeść, są leczone, są kontaktowe i nie śmierdzą z brudu - ale tak po za tym, to jestem kolekcjonerką przecież, niczym się nie różnię od wspomnianych pań.
moś pisze:Doczytuje..i znowu nozyce?
Agn pisze:moś pisze:Doczytuje..i znowu nozyce?
Pytanie Zosi było skierowane do mnie - odpowiedziałam, więc chyba nie o mnie te 'nożyce'.
Zofia&Sasza pisze:
Kurczę, naprawdę teraz są pilniejsze sprawy niż "krawieckie" dyskusje IMHO. Może ktoś ma pomysł na DT dla kotów od IKI6?
Fredziolina pisze:Zofia&Sasza pisze:
Kurczę, naprawdę teraz są pilniejsze sprawy niż "krawieckie" dyskusje IMHO. Może ktoś ma pomysł na DT dla kotów od IKI6?
pomysł na dt?![]()
a gdzie są osoby które je tam zawiozły?
wg mnie te koty powinny do nich wrócić i po problemie
Zofia&Sasza pisze:Bardzo bym też prosiła koleżanki o zaprzestanie pławienia się w satysfakcji. Bo odnoszę wrażenie, że kilka osób czerpie dziwną przyjemność z faktu, że stało się to, co się stało. Powtórzę: z tego że u IKI 6 jest dramat NIE WYNIKA, że nikt inny na forum nie zmierza prostą drogą do zbieractwa. I NIE MAM tu na myśli osób, które myślą, że mam je na myśli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, puszatek i 105 gości