Zbieraj znaczki nie koty! DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 18:14 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

viewtopic.php?f=1&t=110981&start=210 - tu jest ostatni spis kotów, skopiowany jeszcze z wątku Iki, zanim go usunęła.

Grażyna - niestety :evil: Ja też uważam, że osoby, które posłały koty powinny je zabrać, że trzeba sprawdzić co z resztą przebywających tam kotów - tylko nie można dopuścić, by koty trafiły do schroniska.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lip 21, 2010 18:17 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Jode zgłosiłam oddającemu przed chwilą

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro lip 21, 2010 18:24 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

IKA 6 pisze:Joda ur. w 2008r. przyjechał do mnie z interwencji u wróżki w Będzinie. Okropnie śmierdział ( siedział w brudzie), jadł suchy chleb. Najpierw była porządna kąpiel jego i jego kolegi. Potem kastracja, odrobaczenie, odpchlenie i nauka jedzenia kociego.

... a potem znów brud, smród i głód :(
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro lip 21, 2010 22:39 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

ale fajny wątek ja cię kręcę :mrgreen: :lol:

Shogun

Od: Pon cze 14, 2010 21:35

Post » Śro lip 21, 2010 22:43 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Shogun pisze:ale fajny wątek ja cię kręcę :mrgreen: :lol:

:ok:

:lol:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw lip 22, 2010 9:35 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:

Agnieszka, sorry, ale co Cię tak bawi? 8O Koty u IKA6, czy w Serocku? Bo chyba nie ogarniam...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 22, 2010 9:52 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Zofia&Sasza pisze:
Agn pisze:

Agnieszka, sorry, ale co Cię tak bawi? 8O Koty u IKA6, czy w Serocku? Bo chyba nie ogarniam...

Nie - bawi mnie podsumowanie pewnych kwestii przez nowego - jak widać po dacie rejestracji i ilości postów, użytkownika forum.

I dobrze wiesz, że nie koty u IKA6 i w Serocku mnie bawią, ale to, że trafiłam do tego samego worka - z tą różnicą, że moje koty mają co jeść, są leczone, są kontaktowe i nie śmierdzą z brudu - ale tak po za tym, to jestem kolekcjonerką przecież, niczym się nie różnię od wspomnianych pań.

Agn

Post » Czw lip 22, 2010 9:54 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:
Nie - bawi mnie podsumowanie pewnych kwestii przez nowego - jak widać po dacie rejestracji i ilości postów, użytkownika forum.

I dobrze wiesz, że nie koty u IKA6 i w Serocku mnie bawią, ale to, że trafiłam do tego samego worka - z tą różnicą, że moje koty mają co jeść, są leczone, są kontaktowe i nie śmierdzą z brudu - ale tak po za tym, to jestem kolekcjonerką przecież, niczym się nie różnię od wspomnianych pań.

To się cieszę :wink: Bo mnie od wczoraj sie chce gryźć i zabijać, a nie śmiać :evil:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 9:56 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

A moze to IKA6 pod nowym nickiem?
Aga__

Post » Czw lip 22, 2010 9:56 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Doczytuje..i znowu nozyce? :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lip 22, 2010 9:58 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

moś pisze:Doczytuje..i znowu nozyce? :wink:

Pytanie Zosi było skierowane do mnie - odpowiedziałam, więc chyba nie o mnie te `nożyce`. :?

Agn

Post » Czw lip 22, 2010 10:01 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:
moś pisze:Doczytuje..i znowu nozyce? :wink:

Pytanie Zosi było skierowane do mnie - odpowiedziałam, więc chyba nie o mnie te 'nożyce'. :?

Kurczę, naprawdę teraz są pilniejsze sprawy niż "krawieckie" dyskusje IMHO. Może ktoś ma pomysł na DT dla kotów od IKI6?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 14:26 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Zofia&Sasza pisze:
Kurczę, naprawdę teraz są pilniejsze sprawy niż "krawieckie" dyskusje IMHO. Może ktoś ma pomysł na DT dla kotów od IKI6?

pomysł na dt? 8O
a gdzie są osoby które je tam zawiozły?
wg mnie te koty powinny do nich wrócić i po problemie

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Czw lip 22, 2010 14:44 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Fredziolina pisze:
Zofia&Sasza pisze:

pomysł na dt? 8O
a gdzie są osoby które je tam zawiozły?
wg mnie te koty powinny do nich wrócić i po problemie

Powinny. Nie masz chyba wątpliwości, że szuka się z nimi kontaktu 8O Natomiast zmusić kogoś do odebrania kota nie sposób. Jeśli nie ma sumienia, to mu go nie wszczepię.
Bardzo bym też prosiła koleżanki o zaprzestanie pławienia się w satysfakcji. Bo odnoszę wrażenie, że kilka osób czerpie dziwną przyjemność z faktu, że stało się to, co się stało. Powtórzę: z tego że u IKI 6 jest dramat NIE WYNIKA, że nikt inny na forum nie zmierza prostą drogą do zbieractwa. I NIE MAM tu na myśli osób, które myślą, że mam je na myśli.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 14:59 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Zofia&Sasza pisze:Bardzo bym też prosiła koleżanki o zaprzestanie pławienia się w satysfakcji. Bo odnoszę wrażenie, że kilka osób czerpie dziwną przyjemność z faktu, że stało się to, co się stało. Powtórzę: z tego że u IKI 6 jest dramat NIE WYNIKA, że nikt inny na forum nie zmierza prostą drogą do zbieractwa. I NIE MAM tu na myśli osób, które myślą, że mam je na myśli.

Chyba żartujesz. Nie zauważyłam, żeby ktokolwiek czerpał satysfakcję. To niemożliwe - satysfakcja z takiej tragedii? :roll: Oj, chyba dorabiasz ideologię do swojej polityki...

Edit: Nie wiem, jaka to polityka, ale wyraźnie atakujesz tych, którzy na to nie zasłużyli.
Ostatnio edytowano Czw lip 22, 2010 15:17 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]